- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
- #33.621
tamam canım ben de acaba pazartesi başlatmak lazımmı diye tereddütte kaldım. senin de perşembe demek. bu arada doktorunla konuşursan bana da haber verirmisin?bir de 3 hafta doğumdan önce, 13 hafta doğumdan sonra kullanacağız ya eskiden mesela sezeryan olduğunda doğumdan önceki izninden 1 hafta kaldı diyelimki o yanıyormuş. şimdi kanun değişti onu da sona ekliyorlar diyorlar ama bilgin var mı hiç tatlım?
tabiki cnm bilgi veririm şimdi allah korusun erken doğum olursa izinlerin yanmıyor kanun değişti şükür bu konuda . kalan haftaların yanmıyor doğum sonrasına ekleniyor . doktorumla randevum 10 şubatta ama daha önce görüşürüsem bilgilendirirm canım seni
bakalım bende onu düşündüm perşembeden mi başlayacak izinlerim yoksa cuma da çalışıp pazartesi mi başlasam nasıl olcak
ya önce bende alıyodum kadın son zamanlarda almadım hiç yaa benim kadının kocası öldü kadın bi kaç ay gelemedi sonra bende umursamadım deli gibi
ayyy bende koltuk silsemmmm ama halıları yıkamaya göndercem
cnm ben mecburen 3. ayımdan beri düzenli bir kadın edindim alıyorum memnunumda evde bırkaıp gidiyorum geldiğimde ev temizlenmiş oluyor. tabii asla kimse senin yaptıgın gibi olamaz ama napalım mecburiyet var
en azından halılarımı camlarımı güzel siliyor bazen ebeveyn banyoyu sallıyor her seferinde uyarmam gerekiyor işte idare ediyoruz