- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
- #33.681
slm hatunlar ohoo maş. B ne kalabalık :) aysu87 daphne06 ymr_el katara_ang welcqme babybaby86 defesen erenhava zeze80 sarissa gediman iklimya34 murun84 pofpof happydays
selam şeker naber?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
slm hatunlar ohoo maş. B ne kalabalık :) aysu87 daphne06 ymr_el katara_ang welcqme babybaby86 defesen erenhava zeze80 sarissa gediman iklimya34 murun84 pofpof happydays
Selam canım.
Tek sıkıntın tuvalete sık çıkmak olsun.
Ben de saat başı bazen yarım saatte bir gidiyorum.
Hatta üşenip de bir süre gitmediysem öksürünce kaçırdığım bile oluyor :78:
bu şirin örgü patik ve diğer modelleri görmek keyiifli zaman geçirmek için blog adresimi dolaşın ..hanzademin bebek örgüleri -sipariş için hanzadefdr@hotmail.com - Blogcuöye tatlımda bende enfeksiyonda var ve geçmiyor antibiyotk kullanıyorum ondanda çıkıyorum tabi ama bu halszlk yorgunluk evde hiçbir iş yapmıyorum yemek dahilll annem getiro işte benden hayr yok doğuraana kdr nasılsa doğurunca kmseye naz yapamıcaz böle demi amaa![]()
hoşgeldınızzzzzslm hatunlar ohoo maş. b ne kalabalık :) aysu87 daphne06 ymr_el KATARA_ANG WELCQME babybaby86 defesen erenhava Zeze80 Sarissa gediman iklimya34 murun84 pofpof happydays
güle gule kullanınn forum ıstanbulda da baya çeşiıt var canım orayada bak yakınsakızlarr oğluşumla biz geldik.
ayy dışarsı buzzz gibii.donduk valla.arkadaşla metrocitye gittik mothercareye.oğluşuma kendinden eldivenli 3 lü paketlerde satılan tulumlardan aldık.1 paketi 0-3 aylık diğerinide 3-6 aylık aldım.bide kısa kollu çıtçıtlı bodylerden aldım 7li paketlerde oda 0-3 ay aldım 3-6 da alıcaktım ama beğendiğim desenlerde kalmamış artık başka mağazasından bakıcam.
bende çok çıkıyorum hele gecekızlar selammm canım çok sıkkın keyfim yok ve o kadar çok idrara çıkıyorumki yoruldummmmmmmmm varmı benm gbi bezgin oturannnnnn![]()
Selam kızlar..
İki gün yoktum.
Maşalllah bir sürü kişi kontrole gidip bebeğini görmüş.
Bütün bebeklere kırk bir kere maşallah diyorum
Bizim daha var.
Ben yine park yataktan vazgeçtim.
Ahşap beşiklerle park yataları bir arada görünce aklım hep ahşaplarda kalıyor.
En iyisi ahşap beşik alayım da içime sinsin.
Sizce bu setlerin içindeki her şey gerekli olur mu ki?
Başı için şampuan, vücut için de sabun ya da duş jeli yeter.
İkisine bir gerek yok sanki
Anladım canım, geçmiş olsun.
O zaman sıkılmakta haklısın tabii.
Ama bunun geçici bir dönem olduğunu düşün.
Bebişler içinkatlanıcaz artık her şeye.
hoşgeldınızzzzz
güle gule kullanınn forum ıstanbulda da baya çeşiıt var canım orayada bak yakınsa
bende çok çıkıyorum hele gece
hoşgeldınız bende ahşap beşık bakıyorum
çok gzllbu şirin örgü patik ve diğer modelleri görmek keyiifli zaman geçirmek için blog adresimi dolaşın ..hanzademin bebek örgüleri -sipariş için hanzadefdr@hotmail.com - Blogcu
Selam hatunlar...Yine biz geldik...Dışarısı çok soğuk...Kar geliyor kar...Arabanın işlemleri için doğru direk sigortacıya gittik...Bütün işlemleri o halledecekmiş...Okadar rahatladım ki...Ordan oraya koşturmak gözümde okadar büyüyordu ki...
Bende 1 hafta önce tüm odaları dip köşe temizledim camları sildim tülleri eşime taktırdım sobalı odanın duvarlarını eşime sildirdim...Badana istiyordum ama daha 2 sene olmadı badana yaptıralı...Sadece tavanlarım rutubet yaptı çünkü çatı yok...Mart ayında sadece tavanları badana yaptıracağız...
Göğüs pedi ben şimdilik 40'lı almayı düşünüyorum...Birde geçen akşam arkadaşıma gitmiştim orda konuştuk işte...Kesinlikle göğüs pedi al dedi...Peki dedim meme başı çatlarsa ne önerirsin...Ben krem kullandım ama zor oluyordu dedi...Krem olduğundan sonuçta yıkamam gerekiyordu en iyisi kendi sütünle temizle daha iyi geliyor dedi...Krem filan kullanma dedi...
Selam hatunlar...Yine biz geldik...Dışarısı çok soğuk...Kar geliyor kar...Arabanın işlemleri için doğru direk sigortacıya gittik...Bütün işlemleri o halledecekmiş...Okadar rahatladım ki...Ordan oraya koşturmak gözümde okadar büyüyordu ki...
Bende 1 hafta önce tüm odaları dip köşe temizledim camları sildim tülleri eşime taktırdım sobalı odanın duvarlarını eşime sildirdim...Badana istiyordum ama daha 2 sene olmadı badana yaptıralı...Sadece tavanlarım rutubet yaptı çünkü çatı yok...Mart ayında sadece tavanları badana yaptıracağız...
Göğüs pedi ben şimdilik 40'lı almayı düşünüyorum...Birde geçen akşam arkadaşıma gitmiştim orda konuştuk işte...Kesinlikle göğüs pedi al dedi...Peki dedim meme başı çatlarsa ne önerirsin...Ben krem kullandım ama zor oluyordu dedi...Krem olduğundan sonuçta yıkamam gerekiyordu en iyisi kendi sütünle temizle daha iyi geliyor dedi...Krem filan kullanma dedi...
hoşgeldınızzzzz
güle gule kullanınn forum ıstanbulda da baya çeşiıt var canım orayada bak yakınsa
bende çok çıkıyorum hele gece
hoşgeldınız bende ahşap beşık bakıyorum
Arabanız hayırlı olsun canım.Selam hatunlar...Yine biz geldik...Dışarısı çok soğuk...Kar geliyor kar...Arabanın işlemleri için doğru direk sigortacıya gittik...Bütün işlemleri o halledecekmiş...Okadar rahatladım ki...Ordan oraya koşturmak gözümde okadar büyüyordu ki...
saol cnm evet alşverişe başlıcam artık bende zaman gecicek baya güzel olucak onun mutluluğuda bir başka oluyor dimi???![]()
kızlarr oğluşumla biz geldik.
ayy dışarsı buzzz gibii.donduk valla.arkadaşla metrocitye gittik mothercareye.oğluşuma kendinden eldivenli 3 lü paketlerde satılan tulumlardan aldık.1 paketi 0-3 aylık diğerinide 3-6 aylık aldım.bide kısa kollu çıtçıtlı bodylerden aldım 7li paketlerde oda 0-3 ay aldım 3-6 da alıcaktım ama beğendiğim desenlerde kalmamış artık başka mağazasından bakıcam.
Kızlar ne var ne yok?
Kimler kontrole gitti, kimlerde ne haberler var acaba okuyamadım geçmişi.
Ben toptan bebişlerini görenlere maşallah diyorum......
Kızlar bim de kulaktan ateş ölçer vardı 20 milyona ama healt max diye bi marka güvenip alamdım ne dersiniz?
Hoş geldin canım.
Muhtemelen çin malıdır.
aaa bende İskenderunluyum cnm..neresindensin..üniversiteye kadar orda yaşadım ben..
halen kurban bayramında filan giderim,baba evim orda benim..yazlara felakettir eveet,ama ben unuttum bile oranın yaz sıcağını,bodrum orası kadar bunaltmıyor..
geçmiş olsun cnm..tedavinin olsun da diş önemli değil tabi..iyi yapmışsın keşke önceden gitseymişsin de o ağrıları boşa çekmeseymişsin..neyse,buna da şükür
hoşgeldin,hayırlı olsun..Allah sağlıkla zamanında hayırlı doğum nasip etsin inş.
hareketlenir dimi teyzesi..ya ne dilim dün çok yoruldum malaum haftaya taşınıyoruz
evi topladık kayınvalidemle..çok yorluldum karnım taş gibi olmuştu artık akşam 6 da bıraktık..
akşam iyiydi ama bu sabah pek sessiz,öğlene kadar dinleyim de olmazsa sağlık ocağına giderim napim..
Arkadaşlar yazmışlar 70'li göğüs pedi yeter mi falan diye...Bende 40'lı alacağım dedim...O konuştuğum arkadaşında benim gibi hamileyken göğüslerinden süt geliyormuş doğum yapınca çok sütüm oldu dedi...Hatta gece yattığımda sancı yapıyordu sağıp lavaboya döküyordum dedi...İnşallah seninde fazla sütün olur o nedenle göğüs pedi kullan dedi...
Araba için teşekkür ederim canım...Rabbim kazasız belasız kullanmaya nasip eder inşallah...
Cam birdaha silmem zaten...Eşim sildiğimi bilmiyor bile...Birdahakine annem gelecek silmeye...