• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Nisan Anneleri

cnm şeker yüklemesi yapmıyolar.ben evde kendim ölçüyorum hergün.sabah öğle akşam aç karnına ve yemekten 1 saat sonra tok karnına.not ediyorum onlara bakıyolar.eğer yüksek olursa insüline başlatıcaklar ama bu aralar iyi gidiyo maşallah diyim.

ay bilmiyodum canımmmm
inşallah yükselme yoktur
maşallah canım yaaaaa

selam anneler...
bu gün size 1 çok iyi 2 de köt haberim var....

bebişimi gördüm :nazar: :nazar: maşallah deyin teyzecikler bebişim 1250 gr 38 cm boyu olmuş... bebişim gelşimi 15 güncük ilerde..doktor çok sevindi maşallah dedi:nazar: 2 haftada bebişim 550 gr olmış... ... yani 26+5 şiz ama ugs de 28+6 görünüyo başı aşşağıdaydı poposunu dayamış secdeye yatımış gibiydi ve yüzünü bırak profil bile vermedi...bu zamandan bebekler hep dönermiş..onun için uygun pozsyon belli değilmiş...37. haftada pozisyonu önemliymiş...çünkü değişmezmiş... en geç...

kötü haberim :5: 2 haftada 4 kilo almışım... toplamda 11 oldum..ama doktorum kısa zamanda almamdan ciddi ciddi rahatsız oldu..2 hafta sonra tekrar gidicem..ama neden aldığımı biliyorum kiloları...
1 kere fast food
2 kere evde poğaça yaptım yedim.
1kre misafirim geldi 5 çeşit götürdüm..
2 defa muhlama yedim...
1 defada evde sigara böğreği kızrrtım... bunlar harici yediklerim yani yemezdim 2 haftada yediklerim... bu 2 haftada almama lazım ciddi ciddi... neye sevincemi üzülcemi anlamadım

diğer sorun hastanemi seviyorum..doktorumuna..başka bi yerde doğum yapma düşüncesi beni bitirir...ama epiduralle doğum ücreti 5 bin 100 tl biz 3 e 4 e razıydık..malum kayınpeder vericek ya iğrenç bişey...yorumlarını dinlemek yada yapıcaklarını bilmek..eşim hastane araştır diyo..ama oda istemiyo başka yer... %70 orası olcak ama ne olur ne olmaz die ben bi araştırcam sanırım..bu durum beni mutsuz ediyo....

özel gvenilen..hastane kızlar... yardımcı olun..olurda öyle bişey olursa kontrollerede orda devam edelimde bari :5: hem doktor tanısın beni hem ben doktora alişim..:5:

Maşallah oğlusuna:nazar:Allah böyle tamamına erdirsin inşallah . Bence boş yere canını sıkma kilo için bi sorun yok bende baştan beri 11 kilo almısım doktorum bişey demiyor kilo ile ilgli. doğumdan sonra zayıflamak için bir topik açarız veririrz kiloloları dert etme . Hastane işi biraz sıkıcı olmuş inşallah içine sinen bi yer bulursun tez zamanda.

kızlar bir şey sorucam
anadolu yaksında oturanlar bu tarafta hangi hastaneye gidiyorsunuz

canım ben medipole gidiyorum . sendemi anadolu yakasındasın. sen hangi hastaneye gidiyorsun .
bişey daha diycemde gülmeyin camlarımı silmek perdelerimi yıkamak istiyom

Ya gecen bende aynen senin gibi düşündüm . Bu eve tasınalı 7 ay ne oldu yatak odamın balkon kapısına tül yaptırmamıştım diğer evimde balkon yoktu odada eksik kalmıştı şimdi onu tatamalayım dedim gelen giden olacak eşime perdeyi çıkar da perdeciye götürüp ölçü verelim dedim adam toz içinde kaldı :17:kocamdan utandım valla. acilen kadın çağırıcam ..odamız gelmeye yakın inşallah .

Lansinoh 60 l Gs Pedi | Lansinoh
KIZLAR 60 LI ĞÖĞÜS PEDLERİ ÇOKMU OLURSİZCE....

Valla etrafımda ki bütün arkadaşlar indirimde ne bulursan al bi kaç paket diyorlar çok kullanılıyormuş .Göğüs uçları çok büyüyormuş onun içinde çok kullanmışlar bende en fazla olanlardan almayı düşünüyorum.ama bana en güzel chicho nun olduğu söylendi .

kızlarr oğluşumla biz geldik.
ayy dışarsı buzzz gibii.donduk valla.arkadaşla metrocitye gittik mothercareye.oğluşuma kendinden eldivenli 3 lü paketlerde satılan tulumlardan aldık.1 paketi 0-3 aylık diğerinide 3-6 aylık aldım.bide kısa kollu çıtçıtlı bodylerden aldım 7li paketlerde oda 0-3 ay aldım 3-6 da alıcaktım ama beğendiğim desenlerde kalmamış artık başka mağazasından bakıcam.

Güle güle kullanın bende aldım onlardan . çıtçıtlılardan bi paket yeni doğan bir paket 0-3 ve 1 paket 3-6 aylık aldım acaba yetermi almak gerekmi içlerinde 7 ser tane var ya ??

size bişey danışıcam kızlar...

şimdi kaynanamla limoniyiz...o soğuk ben artık mesafeliyim... hanımefendi gücenmiş bana..son doktro kontrolü için arayıp sormamışım vs vs...ilk baştan beri hamileliğimde hiç destek olmadı bana...3 ay yattım 1 gün dahi gelip kalmadı yanımda...... yemek yolladı ara ara ama hiç destek olmadı yanlızlığımı paylaşmadı ve halade bebeğim yok gibi davranıyo... pi parça bişey almamıştır..maddiyat değil önemli olan ama düşünmek 1 çorap bile almak gönül alır... neyse eşimde bu konuda bana destek veriyo..pazar günü balık yemişler bi çağırır dimi yazlğa gitmişler..yani sen nasılsan oda öyle hep ben hep ben ilgi bekliyolar böyle çocuk gibi... eminönüne gitmeyi erteledi hep bu hastalığı girdi araya ama gezmesinden geri kalmadı ama beni hiç dşünmedi kadın hamile geç kalmasın die...eşime dedim gitmicem die....sizce napmalıyım..GİTMEZSEM CİDDİ CİDDİ.. ARAMIZ AÇILICAK VE MESAFELİ OLUCAZ..DOĞUNCADA BEBEĞİMİ ÖLÇÜLÜ GÖRCEK HOŞ ÇOKTA MERAK EDİCENİ ZANNETMİYORUM AMA... BİDE HEP SEN SYGI DUYCAKSIN.. KÜÇÜK OĞLU TERBİYESİZ CVP VERİR YOK DİĞER Bİ ALEM... ABİSİNİ BİLE TAKMAZ..EN UFAK ŞEYDE UYARIR TATLI DİLLE..AMA ONLAR YAPINCA NE BENİ NE EŞİMİ SAVUNUR BİLMİYORUM... ÇAMLICAYA BİRLİKTE TAŞINACAKTIK... SIFIR DAİRE EVİMİZE GEÇİCEKTİK... SONRA NE OLDU.ONLAR GİTTİ... BURDA KAYNANASI KARDEŞİ VS BİZ ONLARLA KALDIK HOŞ MUTLUYUM AMA KAZIK ATTILAR BİZE SONRADAN..... SON ANA KADAR BİRLİKTE GİDİCEZ ZANNETİK...

pes yani bu halinle o hasta diye baktin ona günlerce sükür edecegine bide kalkip sana mi gücenmis ne yapmissinda güceniyo..bide seni bu halinle üzüyo, zaten hamilelik psikolojisi apayri bir sey daha bir alinganiz.Allah akil fikir versin kayinvalideler ne diyim.
size bişey danışıcam kızlar...

şimdi kaynanamla limoniyiz...o soğuk ben artık mesafeliyim... hanımefendi gücenmiş bana..son doktro kontrolü için arayıp sormamışım vs vs...ilk baştan beri hamileliğimde hiç destek olmadı bana...3 ay yattım 1 gün dahi gelip kalmadı yanımda...... yemek yolladı ara ara ama hiç destek olmadı yanlızlığımı paylaşmadı ve halade bebeğim yok gibi davranıyo... pi parça bişey almamıştır..maddiyat değil önemli olan ama düşünmek 1 çorap bile almak gönül alır... neyse eşimde bu konuda bana destek veriyo..pazar günü balık yemişler bi çağırır dimi yazlğa gitmişler..yani sen nasılsan oda öyle hep ben hep ben ilgi bekliyolar böyle çocuk gibi... eminönüne gitmeyi erteledi hep bu hastalığı girdi araya ama gezmesinden geri kalmadı ama beni hiç dşünmedi kadın hamile geç kalmasın die...eşime dedim gitmicem die....sizce napmalıyım..GİTMEZSEM CİDDİ CİDDİ.. ARAMIZ AÇILICAK VE MESAFELİ OLUCAZ..DOĞUNCADA BEBEĞİMİ ÖLÇÜLÜ GÖRCEK HOŞ ÇOKTA MERAK EDİCENİ ZANNETMİYORUM AMA... BİDE HEP SEN SYGI DUYCAKSIN.. KÜÇÜK OĞLU TERBİYESİZ CVP VERİR YOK DİĞER Bİ ALEM... ABİSİNİ BİLE TAKMAZ..EN UFAK ŞEYDE UYARIR TATLI DİLLE..AMA ONLAR YAPINCA NE BENİ NE EŞİMİ SAVUNUR BİLMİYORUM... ÇAMLICAYA BİRLİKTE TAŞINACAKTIK... SIFIR DAİRE EVİMİZE GEÇİCEKTİK... SONRA NE OLDU.ONLAR GİTTİ... BURDA KAYNANASI KARDEŞİ VS BİZ ONLARLA KALDIK HOŞ MUTLUYUM AMA KAZIK ATTILAR BİZE SONRADAN..... SON ANA KADAR BİRLİKTE GİDİCEZ ZANNETİK...

pes yani bu halinle o hasta diye baktin ona günlerce sükür edecegine bide kalkip sana mi gücenmis ne yapmissinda güceniyo..bide seni bu halinle üzüyo, zaten hamilelik psikolojisi apayri bir sey daha bir alinganiz.allah akil fikir versin kayinvalideler ne diyim.

sorma arkadaşım...sorma.... Vallahi kafayı yicem...böyle rahat... Ve sürekli bu tavırlar..sence napmalıyım...gidimmi emiönüne yoksa... Gitmim artık ciddi ciddi çizgimi bellimi edim...

merhaba arkadaşlar. şuan 29+5 haftadayım,kızımın sol akciğerinde kistler tespit edildi,bebeğin hasta olması hamileliği çok zorlaştırıyor, her an bişey olcakmı korkusu yaşıyorum benimle aynı sorunları yaşayan var mı? :43:

merhaba arkadaşlar. şuan 29+5 haftadayım,kızımın sol akciğerinde kistler tespit edildi,bebeğin hasta olması hamileliği çok zorlaştırıyor, her an bişey olcakmı korkusu yaşıyorum benimle aynı sorunları yaşayan var mı? :43:

cnm benim ya.... Kistlerin boyutları nedir..doktorun doğduğunda ameliyat falan dedimi..nasıl bi yol izliyosunuz...şuanda bu topikte böyle bidurum yok sadece karaciğerle ilgili sanırım ufak bi sorun vardı... Harici.. Benim bebişin ön karın boşluğunda açıklık var ama problem değil.. Senin durumun net nedir...cnm rabbim şifa versin inş...içini ferah tut üzülüpte daha çok etkilenmeyin.malum psikoloji çok önemli... Rabbim tez zamanda selamete çıkarsın inş cnm..

selam cok gecmis olsun canim.böyle olunca ne oluyomus doktorun ne dedi?Allaha emenet canim yavrularimiz.

12mm kistlerin boyutları,sol akciğeri kaplayan 2 büyük kist var,kalbe baskı yapıyormus o yüzden kalp sağa doğru itilmiş durumda,doğumdan sonra ameliyat olma riski çok yüksek o yüzden fakültede doğum yapmam lazım,son gittiğim kontrolde kist boyutunda hafif büyüme var ama bebekte büyüdüğü için dr küçülmüş dedi kistler için,kalp için bi sorun yok,kalbin sağda yada solda olması önemli değilmiş,çok şükür kalp yapısında bi sıkıntı yok dedi dr, hayırlısıyla bi kucağıma aldığımı görsem kızımı başka bişey istemiyorum vallahi :S her dr farklı konuşuyo biri gebeliği sonlandır bebek doğduğunda kendi nefes almaya başladığı anda kist patlar ve bebeği kaybederiz diyo,bi başka dr kist patlamaz korkma diyo :( herşey belirsiz şuan,eğer kalbe baskı artarsa erken doğum yapıcakmışım sanırım,stres ten erken doğurmazsam iyidir :43:

canim yasadiklarin zor kolay degil ama dua etmekten baska care yok.insallah hersey yolunda gider ve birseycik olmadan herseyin üstesinden gelirsiniz..hakkinizsa hayirlisi olsun.
12mm kistlerin boyutları,sol akciğeri kaplayan 2 büyük kist var,kalbe baskı yapıyormus o yüzden kalp sağa doğru itilmiş durumda,doğumdan sonra ameliyat olma riski çok yüksek o yüzden fakültede doğum yapmam lazım,son gittiğim kontrolde kist boyutunda hafif büyüme var ama bebekte büyüdüğü için dr küçülmüş dedi kistler için,kalp için bi sorun yok,kalbin sağda yada solda olması önemli değilmiş,çok şükür kalp yapısında bi sıkıntı yok dedi dr, hayırlısıyla bi kucağıma aldığımı görsem kızımı başka bişey istemiyorum vallahi :S her dr farklı konuşuyo biri gebeliği sonlandır bebek doğduğunda kendi nefes almaya başladığı anda kist patlar ve bebeği kaybederiz diyo,bi başka dr kist patlamaz korkma diyo :( herşey belirsiz şuan,eğer kalbe baskı artarsa erken doğum yapıcakmışım sanırım,stres ten erken doğurmazsam iyidir :43:

:26:
canim yasadiklarin zor kolay degil ama dua etmekten baska care yok.insallah hersey yolunda gider ve birseycik olmadan herseyin üstesinden gelirsiniz..hakkinizsa hayirlisi olsun.

amin canım inşallah çok zor doğmuş olsa en azından olan biten gözümün önünde olcak,ama şimdi karnımda ne durumda acaba kalbe baskısı varmı,rahat mı,kist patladı mı,büyüdü mü diye diye 29. haftaya geldik,sağlıklı olsun kızım başka bişi istemiyorum valla :18:

:26:

amin canım inşallah çok zor doğmuş olsa en azından olan biten gözümün önünde olcak,ama şimdi karnımda ne durumda acaba kalbe baskısı varmı,rahat mı,kist patladı mı,büyüdü mü diye diye 29. haftaya geldik,sağlıklı olsun kızım başka bişi istemiyorum valla :18:

cnm arkadaşım benim... işte sen şahsen benden daha çok annesin... çünkü şimdiden bebişin insana verdiği manevi yükü tüklenmişsin sırtına...ama elhamdülilah kalbe bi sorun yüklemiyo kistler... içini ferahtut bence psikolojinide yüksek rabbim ne isterse onu verir...ne yazıkki bazı hallere bizim etki edecek gücümüz yok.... 7 ayı bitiriceksin inş.. şurda ne kalmış erken bile yapsan doğumunu 34-35gibi çok şükür sıkıntısız olur... ve dünyaya gelincede herşey hallolur... hisar hastanesindede bi bebiş ciddi sıkıntılı doğmuştu.. onunda böbreklerinde büyüme vardı çiğerlerine baskı yapıyodu sanırım yada kistti o dergiye bi daha bakıcam..süper başarılı bi ameliyatla maşallah bebek çabucak atlattı... ki riskli demelerine rağmen... iyi bi hastane ne yazıkki maddi desteklede ve önce dua ile üstesinden gelemicemiz bişey yok...

Back
X