• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Nisan Anneleri

gunaydınnnnnnn herkese ben heyecandan uyuyamadım guya bugun tatilim ama 9 bucukta dr randewum var ay bu randewu gunlernde hiç uyuyamayrm mutluluktan yaaaa :32: kaç gundr de tam okuyamdım yazdkalrnzı braz bkayım sonrada çıkacagm zaten ..gelnce konşraz artık bol bol :66:

gunaydınnnnnnn herkese ben heyecandan uyuyamadım guya bugun tatilim ama 9 bucukta dr randewum var ay bu randewu gunlernde hiç uyuyamayrm mutluluktan yaaaa :32: kaç gundr de tam okuyamdım yazdkalrnzı braz bkayım sonrada çıkacagm zaten ..gelnce konşraz artık bol bol :66:

günaydınnn canımmm güzel haberlerle gel inşallah:69:

merhaba arkadaşlar. şuan 29+5 haftadayım,kızımın sol akciğerinde kistler tespit edildi,bebeğin hasta olması hamileliği çok zorlaştırıyor, her an bişey olcakmı korkusu yaşıyorum benimle aynı sorunları yaşayan var mı? :43:

Canım geçmiş olsun,konuyla ilgili bilgim yok,umarım geçici ve ciddi bir sorun teşkil etmiyordur.Bebeğe ve sana acil şifalar diliyorum.

Kızlar herkese günaydınnnn;

sabah sabah biraz göbüş topiğine baktım,aysucuğum doğana ve sana maşallah:nazar:çok güzel göbeğin var yaaa kocaman olmuş yalnız.Artık kilonda sabitlendiğine göre aldığın kilolar paşaya gitmeye başlamış.:nazar:

leegörkem sana da maşallah canım:nazar:çok güzel görünüyorsun,nisan anneleri arasında en fit anne sen olacaksın,çok yakışıyor sana hamilelik.Umarım bebişin gelişimi düzenli giderde sende bu fit çizgini bozmazsın:nazar:

skorpion maşallah sana ve prensesine ikinizde çok güzel görünüyorsunuz:nazar:

gelelim cici topiğine;

didem bayıldım çayizlerinize,annen zevkli hatunmuş.Yatağınızda çok hoşmuş doğrusu güle güle kullansın yatsın gelinim:nazar:
esracığımmm aldıklarını şöyle bir odada toplu çekde,gözümüz gönlümüz açılsın.Aldıklarınız çok güzel güle güle giyinin analı oğullu.:nazar:

günaydın kızlarrrr
şerife tatlım beğenmene sevindim cicilerimizi inşallah hepimizin kuzuları sağ salim gelirde sağlıkla giyerler cicilerini

kızlAAAAR biz geldik dr dan bebişim 1123 gr olmuş :nazar:
banada 1 bucuk kilo aldrmış bu ay :52:
semester da annemn yanına gtmeyi düşünyrdm çıkablrsn yolculuğa eken doğum riskin gozkmyr dedi.
bu arada ben hep hareketlerini kasığımda hissedyrdm meger o başymış dönmüş minnoşum :69:
uyuyordu biz gittiğimizde bacakları uzun dedi kme cektyse annenin de kısa babanın da kısa :9:

semester da annemn yanına gtmeyi düşünyrdm çıkablrsn yolculuğa eken doğum riskin gozkmyr dedi.
bu arada ben hep hareketlerini kasığımda hissedyrdm meger o başymış dönmüş minnoşum :69:
uyuyordu biz gittiğimizde bacakları uzun dedi kme cektyse annenin de kısa babanın da kısa :9:

canım maşşallahhh
:nazar: :nazar: gözün aydın ne güzel, iyi haberlerle geldinnn :70:

maşallah kuzuna tatlım boyu ne kadar olmuşş

kızlaaaar biz geldik dr dan bebişim 1123 gr olmuş :nazar:
Banada 1 bucuk kilo aldrmış bu ay :52:
Semester da annemn yanına gtmeyi düşünyrdm çıkablrsn yolculuğa eken doğum riskin gozkmyr dedi.
Bu arada ben hep hareketlerini kasığımda hissedyrdm meger o başymış dönmüş minnoşum :69:
Uyuyordu biz gittiğimizde bacakları uzun dedi kme cektyse annenin de kısa babanın da kısa :9:

ne cabuk gittin geldin şekerim.. Maşallah bebişine dönmesine de çok sevindim benim ki de hep kasıklarımda yoksa kafası mı hissettiğim c.tesi gidecem ben de sabırsızlanıyorum

günaydın kızlaaar :16:
bugün uyuyakalmışız eşimle 8.30 da uyandık birden..
oğluşumu gördüm rüyamda,yine aniden doğuruverdim kocaman bir bebek
bende çok iyiyim,ortalarda geziniyodum filan..:52:

ne cabuk gittin geldin şekerim.. Maşallah bebişine dönmesine de çok sevindim benim ki de hep kasıklarımda yoksa kafası mı hissettiğim c.tesi gidecem ben de sabırsızlanıyorum

canm hastaen hemn ewmin yannda o yönden rahatım eişme dyrum ahh desem yeiştirrsn beni hastaneye doğmda :1: sennkide dönmştr belki canım son zmanlarda kasıklarımda daha bi agrlık hssedyrdm ondanmş demekki

Son düzenleme:
Back
X