evet cnmm agız yolula alıyorum hap,bende aşırı su içme istegi oldu deli gibi su içiyorum,iştahm gitti habire dondurma yiyorum ayrıca regli öncesi cikolata istegim olurdu deliler gibi saldırırdım cikolataya ama inan ne iştahıom var eşim azönce dediki sana nutella alayımmı inanılır gibi degil ona bile hayır dedim canım bişey istemiyor yaşaamk için yiyorum

( çokta iştahlı biriyim

( neden böle oldu acaba progestanmı yaptı anlamadım ki

( doktor progestandan önce kan lekesi gelirse panige kapılma demişti ama ilk 5gün içinde demişti,13.günde böle bir lekeyi beklemiyordum,reglide olmadım anlamadım inanki kafam karma karışık,kasıklarım agrımıyor ama karmnımda bişey var sanki karıncalanıyor,regli öncesi olurya hzuruszluk başkada bişey yok bende hayırlısı diyorum ama düne kadar kasıklarım agrıyordu,gögsüme hafif bastırdgımda uclarda agrı vardı,2gün önce habire idrara cıkıyordum,şuuan sadece 3saatte bir oda sistit olurunya damla damla geliyor

(( kabız degilim kesinlikle 2gün öncesinde kabızlık vardı ,buaray uye olmadan önce senin yazdıklarını okuyordum ,bendeki belirtilerle aynı herşey ve bunlar gebelik belirtileri diye düşünüyordum ama inşalah yanılmam cünkü bu leke benim cok sinirleirmi bozdu ,pazartesi kan testinde cıkacak herşey dua edin bana olurmu hAYIRLISI İNŞALAH İSTEYEN HERKESE VERSİN ALLAHIM BEBİŞŞ İNŞALAHH..