amin canım, çok teşekkür ederiz. ben34 yaşındayım. şükürler olsun ilk aşılamamdı 1 nisanda yaptırdım. 17 nisanda evde test yaptım negatif, 18 nisanda bhcg 47,2. 22 nisanda bhcg 548. karnım acayip şişti aşılamanın ilk günlerinde. iğnelerden olduğunu düşündüm. şu günlerde de şişlik bitmeye başladı zaten. kabızlık problemim çok oldu ama zaten aşılamadan önce de oluyordum. bir de akıntım oluyordu çok. onu da iğnelere yordum. benim çok fazla belirtim olmadı, ya da ben konduramamışım kendimeadet sancısı gibi hafif sinyaller geliyordu sadece.hatta bir hafta kadar pedle dolaştım. evdeki test de negatif çıkınca, sırf doktor istiyo diye bhcg'yi isteksizce yaptırdım. sonucu görünce de şooookkkkk oldummm
![]()
![]()
![]()
bhcg 47,2 çıktıktan sonra kendimi kontrol etmeye başladım. göğüs kenarlarımda belli belirsiz kabartılar oluştu. şu anda başka hissettiğim bişey yok. sanırım bu belirti işi herkeste farklı oluyor.
dualarım sizinle canlarım, Allahım hepimizin sağlıkla, mutlulukla kucağımızı doldursun.![]()
aşılamanın ilk günlerinde benimde karnım çok şişti ve acayip gazım vardı ve aşılama yapılana kadar hiç bi şikayetim yokken aşılamadan sonraki ilk 5 gün resmen bıktım afedersin gaz çıkarmaktan.bugün lerde o zamanki kadar olmasada yine var gazım.kabızlık bende çok olurdu önceden ama ben aşılama gününden beri sürekli akşam çorba ve sabah zeytinyagı yiyiyorum onun etkisiyle yine 2 günde çıkıyorum ama kabız degilim şükür.adet sancısı degilde hafif kasılma ve batmalarım oluyobirde bu geceden beri uyuyamıyorum saga sola yüzüstü nasıl yattıysam olmadı uyuyamadım kasıgımda rahmin oldugu yerde garip bi his olru rahatsızlık veriyo agrıda degil garip bişi anlamadım ne oldugunu.akıntım var ama progestan kullanıyorum vajenden ondan oluyodur die düşünüyorum.
Son düzenleme: