2011 Nisan'da Transferi Gercekleşecek Arkadaşlar var mı?

biozard sen nasilsin, ucunu akn ne zaman, nasil gidiyor bakalim heycanli bekliyis?

canım valla çok zor geçiyo hatta hiç zaman geçmiyomuş gibi hissediyorum.yarın emin olmak için son testim var ultrasonada 10 gün kaldı.ay bebeğimi ve kalp atışlarını bir duysam biraz rahatlıcam.

kizlaaarrrrrrrrrrr

bende sali ilk kontrolume gidicem bugun mubarek gun birbirimize dua edelimmi????????
ben cok korkuyom yaaaaaaaaa

mrhb hamıle kaldıktan sonra ılk hamıle kadına yapılan testler ne zaman baslıyor bılgısı olan cvp yazsın ltfen tsk ederım....

evet canlarım evet şükürler olsun şükürrrr
duyduk gördük maaşallah bebeğimi
dr um çok iyi biriydi o da benle heycanlandı baktık beraber ben hıçkıra hıçkıra ağladım
Allahım sana milyon kere şükür
darısı bekleyen arkaşdaşlarıma

çok şükür canım allah sağlıklı kucağımıza almak nasip etsin 32:6:

lolololololololll ozmnnn cnmmmmayhh allahım sabır versınnnnn bana cnmm sende artık bu sefer cok mutlu annelr gunun olcakk loll

ayhhh ankara şükürrrrrrrrrr cnmm gerdın bebeimizzzii yhaaaaa annesiii..hayrlı olsun cnmmm

lolololololololll ozmnnn cnmmmmayhh allahım sabır versınnnnn bana cnmm sende artık bu sefer cok mutlu annelr gunun olcakk loll

ayhhh ankara şükürrrrrrrrrr cnmm gerdın bebeimizzzii yhaaaaa annesiii..hayrlı olsun cnmmm

canımm yaaa
bugün sevinçten ağlıyorum yaa
şükür şükür
Rabbbbim sanada yaşatsın tezzz vekitteeeee aminnnn
evet bugün anneler günümdü bugün

demk duydun pıtpıtlarııııı..hadı bakalım sırtın yere gelmes annesiii..........

ay canım senin şu yazılarından seninde onun üzerinde hakkın var görünüyor maşallah sana yanında durmuş baya 9ayda durmak istemesin
ay canım o rüyalar zaten piskolojisini bozar insanın inşşşş öyle bişey yaşamazsınn

demk duydun pıtpıtlarııııı..hadı bakalım sırtın yere gelmes annesiii..........

duydum canım çok şüküüür sırtım yere gelmezmi gelirmi bilmiyorum kuzu beni çok üzüyor 2günde kanama vs rabbim bana bagışlasııın
buarada darısı senin başına canım inş rabbim sanada vercek

ranacım ndn olurmus kanamaaaa....benım kayınvalıdem 6 ay boyunca anlamamıs bebegııııııı kanaması olmusss..ama dogmusss...hayrlııs olsun cnmm.rana bu aradahangı semtte oturuoosunuz konyada

ranacım ndn olurmus kanamaaaa....benım kayınvalıdem 6 ay boyunca anlamamıs bebegııııııı kanaması olmusss..ama dogmusss...hayrlııs olsun cnmm.rana bu aradahangı semtte oturuoosunuz konyada

canım düşükm riski olarak görürüz herzman dedi dr dikkat edicen dedi şükür çok gelmedi bugüne kadar ama devam etse ALLAH korusun düşermiş bebiş
ben konyada yaka meramda oturuyorum canım sen?

canım düşükm riski olarak görürüz herzman dedi dr dikkat edicen dedi şükür çok gelmedi bugüne kadar ama devam etse ALLAH korusun düşermiş bebiş
ben konyada yaka meramda oturuyorum canım sen?

hmm allah korusun cnmmmmm....bnde anka5ara yolundaaa....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…