- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #24.701
merhaba kızlar:))))))))) ben eve kızım NAZ eve geldik:)))) dün sabah epidural sezeryanla yaklaşık yarım saatte aldım kucagıma kızımı.. allaha sükür herşeyimiz sorunsuz oldu.. çok güzel bir duyguymuş bu kızlarrrrrrrrr.... cok heyecanlıyım hala:) minicik bişey.. eve daha yeni geldik daha sonra ayrıntılı yazacagım:)))
bu arada kızım 3.160 gr 50cm dogdu...
merhaba kızlar:))))))))) ben eve kızım NAZ eve geldik:)))) dün sabah epidural sezeryanla yaklaşık yarım saatte aldım kucagıma kızımı.. allaha sükür herşeyimiz sorunsuz oldu.. çok güzel bir duyguymuş bu kızlarrrrrrrrr.... cok heyecanlıyım hala:) minicik bişey.. eve daha yeni geldik daha sonra ayrıntılı yazacagım:)))
bu arada kızım 3.160 gr 50cm dogdu...
Mrb arkadaşlar bende doğurdummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm34haftalık erken doğumla oğlumu kucağıma aldım.7aralıkta geldi bebeğim.Allahıma bin şükür herşey yolunda.2,5kilo doğdu bebeğim ve küveze alınmadı çok şükür.Sarılık başlangıcından dolayı iki gün ara ara fototerapi aldık.Hala inanamıyorum arkadaşlar resmen doğum yaptım.Hemde ailemin yanında yakalandım konyada:)Denizlide doktorum hastanem tüm eşyalarım hazırdı ama Allahtan burda da herşeyi ayarladık.İğne fobime rağmen spinal anestezi ile sezeryan oldum.Ama normal doğum sancısıda çektim iki gün doğumumu detaylı bir şekilde anlatıcam film gibiydi resmen aksiyon filmi:)Allahım hepinize nasip etsin arkadaşlar çok güzel bir duyguymuş.Rabbim herkese nasip etsin inş.
bugün çok yoruldum ama kayda değer hiçbişey yok ortada sıradan ev işleri.ayakta durmak zorluyor artık.alışmışım kaçgündür yemek önüme hazır geliyordu.nasıl ödeyeceğim annemin hakkını bilmem.
kızlar ya benim bebikim karnıma sığmıyo artık nolcakk bu işin sonuuu
maşallahh canım ona büyümüş desene iyice.
sanada çok az kaldı sancın falan oluyor mu canım.
yok canım malesef sancı hiç yok geçen hafta oluyodu adet sancısı gibi ama bu hafta tık yok sadece bastırıyo aşağı doğru okadar bi doğsaydı hayırlısıyla oda kurtulsaydı bende
anladım canım
annem gelecek demiştin yanındamı şuan.
benimki doğum yaparsam gelecek inş.
kızlar sizlere böylemi bilmiyorum ama
bana zaman hiç geçmiyor şöyle bakıyorum 19 gün
sanki bana aylarrr varrr
ne zormuş beklemekkk
kızlar ya benim bebikim karnıma sığmıyo artık nolcakk bu işin sonuuu
Bu Başlığı yeni göördüm ve 2011 ocak annesi olarak hemen katılmak istedim aranıza bende 07 ocak da sezeryanla doğum yapıcam nasipse allah tüm anne adaylarına hayırlı doğumlar nasip etsin...
Bu Başlığı yeni göördüm ve 2011 ocak annesi olarak hemen katılmak istedim aranıza bende 07 ocak da sezeryanla doğum yapıcam nasipse allah tüm anne adaylarına hayırlı doğumlar nasip etsin...
evet evett aynen öyle oluyoo :13:aynen cnm bazen benimkide öyle bir gerneşiyorki sanki karnımı yırtıp çıkacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?