2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

merhaba kızlar:))))))))) ben eve kızım NAZ eve geldik:)))) dün sabah epidural sezeryanla yaklaşık yarım saatte aldım kucagıma kızımı.. allaha sükür herşeyimiz sorunsuz oldu.. çok güzel bir duyguymuş bu kızlarrrrrrrrr.... cok heyecanlıyım hala:) minicik bişey.. eve daha yeni geldik daha sonra ayrıntılı yazacagım:)))

bu arada kızım 3.160 gr 50cm dogdu...
Allah Analı babalı buyutsün bebişini canım,darısı tum bekleyenlere...:nazar:

Bu Başlığı yeni göördüm ve 2011 ocak annesi olarak hemen katılmak istedim aranıza bende 07 ocak da sezeryanla doğum yapıcam nasipse allah tüm anne adaylarına hayırlı doğumlar nasip etsin...

hoşgeldın ceren, Genel anestezı ıle mı sezeryan olacaksınn yoksa epıdural mıı

Çok teşekkür ederim hepinize. bende 374 haftaın içindeyim şu anda genel anestezi ile doğum yapıcam günümü bekliyorum normalde günüm 18 ocakta ama sezeryan olduğum için erken alıyolar.

Çok teşekkür ederim hepinize. bende 374 haftaın içindeyim şu anda genel anestezi ile doğum yapıcam günümü bekliyorum normalde günüm 18 ocakta ama sezeryan olduğum için erken alıyolar.
evet aynen benimde 17 ocak çıkıyor sezeryan olduğu için 7-8 inde alırız dedi ama tam gün belirlemedik cuma nasip olursa belli olsun artık:)

evet belli olması çok iyi oluyo insan kendini hazırlıyo en azından =) yok benim daha ilk gebelik onun ve sezeryanın heycanı çok var bende açıkçası =)

kızlarr bende ağdaya gitmemiştim doğumdan önce giderim dedim aniden suyum gelince o kadar pis gittim ki doğuma anlatamamm

çok sıkıntılı bı iş yaa,, ben normal dogum yapacam belkı erken gelır dıye 36.haftamda yaptırmıstım,,,dun doktorum kontolumde suyun azaldıgını ve rısklı bır durum olursa yarın sezeryan olabılecegımı soyledı.bugun kuaforum kpalı olmasına ragmen sağolsun kızı aradım geldı açtı dukkaı epılasyonumu yaptırdımm da rahatımmm :49: ,,ama benımde en çok çekındıgım sey agdaya gıdemeden dogurmaktııı,,
merak ettım, nasıl yaptılar dogumda hemsıre felanmı temızledı yoksa o halıyle mı oldu:26:

kızlarrr ben 15 gün önce kontrole gitmiştim. normalde günüm 15 ocakda doluyo doktorumgününü geçirir demişti... bugün kontrolümüz vardı ve doktor heran olabilir dedi :53: yerine yerleşmiş suyumda azalma varmış... 1 hafta içinde yarın yada haftaya belli olmas heran bekle dediiii :53: :52: ya biyandan heycan var bi yandan da korkuyorummm :18:
ayyy beni heycan bastı :52: heran doğum haberimi verebilirim yanii :52:
Allah dan beşiğimis de geldi akşam saat 7 de sonunda yani :27:
Allah a şükür şimdilik bi eksiğimis yok..
akşam uyku setini yıkadım şimdi kuruyo deli olcam daha hala kurumadı ... beşiğide yerleştirsem artık rahatla beklicem :27:
Allah ım hepimise sağlıklı kolay doğumlar nasip eder inşş :31:

kızlarrr ben 15 gün önce kontrole gitmiştim. normalde günüm 15 ocakda doluyo doktorumgününü geçirir demişti... bugün kontrolümüz vardı ve doktor heran olabilir dedi :53: yerine yerleşmiş suyumda azalma varmış... 1 hafta içinde yarın yada haftaya belli olmas heran bekle dediiii :53: :52: ya biyandan heycan var bi yandan da korkuyorummm :18:
akşam uyku setini yıkadım şimdi kuruyo deli olcam daha hala kurumadı ... beşiğide yerleştirsem artık rahatla beklicem :27:

:66::66:hadi hayırlısıı canım yaa,,,ıyı bak beşiiğin yetişmiş.:nazar:nasılda geçti 9 ayımız yaa:49: güzeldi...Allah sağlıkla kucagımıza da almayı nasıp etsın

ayyyy okurken kendim doğuracakmışım gibi heyecanlandım yaaa ne güzel Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin kolay doğumun olur inşallah:52::52:bende artık doğurmak istiyorum yaaaaaaaaaaa:78:sanki günler geçmiyor ama kızım biraz daha büyüsün hayırlısıyla.

Hunny sennle günlerimiz aynıydı ama seninki hızlı çıktı. Biz bu sabah gittik dr a daha doğum kanalına girmemiş bebeğimizin başı Umarım sağlıkla alırsın bebeğini ucağına

:66::66:hadi hayırlısıı canım yaa,,,ıyı bak beşiiğin yetişmiş.:nazar:nasılda geçti 9 ayımız yaa:49: güzeldi...Allah sağlıkla kucagımıza da almayı nasıp etsın

ayyyy okurken kendim doğuracakmışım gibi heyecanlandım yaaa ne güzel Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin kolay doğumun olur inşallah:52::52:bende artık doğurmak istiyorum yaaaaaaaaaaa:78:sanki günler geçmiyor ama kızım biraz daha büyüsün hayırlısıyla.

Hunny sennle günlerimiz aynıydı ama seninki hızlı çıktı. Biz bu sabah gittik dr a daha doğum kanalına girmemiş bebeğimizin başı Umarım sağlıkla alırsın bebeğini ucağına

Güldencim senin de az kalmış artık hayırlısıyla zamanında gelsin inşallah oğluşun :) Ben de az zamanım kaldığını düşünüyorum artık....

ayyy kızlar sormayınn :52: doktorum hemen gelebilir deyince çok heycanlandımmm... ama inşş 2011 olurr :97:

elma şekeri sorma yaa 9 ay geçti ama nasıll :97: hiç geçmicek gibi gelioduu :31: rabbim inş hepimise hayırlı doğumlar nasip eder...

busem bende diyodum daha 20 gün var gününü de geçirir filan die ama benimki hızlı çıktı :52: hemen kapıya dayandı :60:

ece cim belki sende yetişirsin bize :52: dediğin gibi benimki hızlı çıktı aceleci :52:

manolyacım hakkımısda hayırlısı :97: rabbim sağlıcakla kucağımıza almayı nasip eder inşş :97:

sonuna geldiçee,heleki doktor doğum yakın dediyse insanı bı huzun sarıyorr hamılelık güzeldii bee felan oluyorsunn:43:, ama tabı bebege kavuşma heyecanı da çok hoşş,,,, :69:

Back
X