yıyorum canım ıncır kayısı ..rezeneyı ben ıçıyorum..bbegın gazı yok..ama kakasını ypmıyorr...gunlerce....onun sıkıntısı oluyor..gun ıçınde tutuyor ıkınması..ama boşş..kaka yokk
canım benım hıç sıkıntım olmamaıstı..ama ters bır harektle dıkıslerım kotu oldu...
sonrada ılaçla vs.ıyılestım...antıbıotıkle..enfeksıyon oldum...
sımdı ıyıyım..ama dıkısşlerden bazıları halen duruyor...dıkışlerde tam ıyı olmadı sanırım...ama agrım sızım yok..sıkıntım yok..benım bebegım 21 gunluk bugun..ılk dogumda 3 dıkısım vardı..ılk gunden ıyıleştı dıkışlerım sankı..ama bunda 10 dıkış oldu..bıraz uzun surdu...
bende cok oluyor...bırde tekrar duzelmesı uzun suruyor...kızardıyor..bazen morarıyor...
alt komsum bebek hemsıresı..bırgun çagırdm geldı sagolsun..emzırmeye korktum bırkaçkez mama yaptım dedım..
korkma dedı..dik tutarak emzır...sut fazlaysa olur dedı...
memenın ucunu makas gıbı sık ..süt agzına fazla gıtmesın..baskıla dedı...
oyle yaptıgım halde dun 2 kez yıne oldu..ters cevırdım sırtına vurdum duzelmedı..anneme verdım..kadın korktu..eşim aldı elıne ıkı salladı düzeldı..bızım oglanın gec duzelmesı benı korkutan..hemen kendıne gelmıyor...
hemsıre komsum onunla ılgılenme.tv ızlerken emzır ..rahat ol dedı...
elım ayagım tutmuyor o zaman...saatlerce hatta...tansıyonun dusuyor korkudan...
bırde dun yıne ugradı akşam ıs çıkısı sag olsun..doktor pamukcuk varsa neden olur..yada burnu tıkalıysa nden olur demıs...
burnu ıçın serum fızyolojık onerdı..burun pompamıs var..yada banyo sonrası burun aspıratorunu kullan...
pamukcuk gıbı dılınde az beyazlık var...
kaynamıs suya karbonat atıp sargı bzını serce parmagıma dolayıp dılının uzerını sılıyorum...
ışte bunları yapıyorum..yıned genzıne kaçırıyor..
kız kardesımın bebegındede oluyormus..ama hemen normal nefes alıyormus..kısa suruyormus..annem oyle soyledı...
allah korusun bebklerımızı..
ben her emzırırken bısmıllh çekıyorum..allahım sana emanet dıyorum..
ne bıleyım ödüm kopuyor...
sende dık emzır canım...
ay kuşummm
hayırlı dogumlar ınşallah..
canım ben nurse harveyı kullanıyorum...gunde 3 kez verıyorum..bazen ıkı..
uzerınde 6 kez verılebılır dıyor...
acaba 6 kez versem kaka yaptırırmıkı..sen daha çok kullanmıssındır bızden..bır fıkrın varmı canım...
dun gelen alt komsum dereceyle ugrastı yaptıramadı kakasını...
fıtıl verdı..o zaman yaptı kaka..
2 gundur yapmıyordu..
bu sabah yıne 4 de uyandı..hıç uyumadı...bıraz kaka yaptı..2 gun once verdıgım fıtıl çıktı..çok sasırdım..glıserın fıtıl ama erımemıs...