- Konu Sahibi teknekazintisii
- #26.481
akşamları benimkide yapıyo kaç gündür hep aynı saatlerde dediğin gibi bağırıp duruyor. kucağımda sakinleştirmeye çalışıyorum. herkes yanıma gelip ne oldu nesi var diye başlıyo sanki ben biliyomuşum gibi. geçen akşam resmen bebeğim bağırıyo ağlıyo ben ne yapacağımı bilemez haldeyim eşim ve kaynanam dibime kadar gelmiş. ben duvara doğru kaçıyorum kaçacak yerim de kalmadı. kaynanam okuyup üfürüp duruyo nefesi beni daha da bunaltıı ayy yeter dedim yaa. uf bunaldım kaynanamdan yaaa. ben yakında bir derdim var bölümüne transfer olcam :)
Merhaba yazını göreyince yzayım dedim aynı durum benim yeğenimdede vardı akşam sattlarınden gece 12 ye kadar hiç sebep yokken etini koparıyolarmış gibi bapırarak ağlardı doktorlar kolik teşhisi koymuşlardı ona ve zamanla geçmesini beklemekten başka pek çözüm yolu önerememişlerdi.Seninkide öyle olabilir telaş yapma.Kolikli bebeklerin anne karnını anımsatacak şeylerle sakinleştirilebileceğini okumuştum bir yazıda... Su sesi ,doğa sesleri, fön makinasının sesi gibi sesleri denmeni atvsiye ederim.Ama dediğim gibi geçici bir dönem kolay gelsin.