2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

kaydirigubbakcemile3 cnm sın yaa senin kızın olur inşş sen çok istiyosun çünkü olumunekankayizsmile
ama önce Allah dan hayırlısı diyelim Allah hepimize hayırlı sağlıklı nasip etsin yerimseniben
aminnnn canım hayırlı evlat olsun inşallah cümlemizinkide:Saruboceq:

kızlar dün dayanamadım alışveriş merkezinden çıtçıtlı badilerden aldım renk renk olanlardan hem erkeğe hem kıza göre olanlardan ahh birde cinsiyetini öğrensem kimse tutamaz beni kaydirigubbakcemile

ağla canım açılırsın benimde zaman zaman oluyor hormonlar tavan yaptı bizim normaldir

bu amelıyat mevzusu sanırım cok strese soktu benı sımdı su takılan telin cıkarılma zamanıda yaklastıya onuda takıyorum galıba bıde bebişim kıpırdadıkca daha cok aglıyorum yaa cok tuhafım bugun ben

seni anlıyorum canım ameliyat geçirdin kolay değil o zaten başlı başına bi stres inşallah şu teldende biran önce kurtulur rahatlarsın :teselli:ne güzel bebişin anne ben oynuyorum burda beni merak etme diye haber veriyor sana mutlu olmalısın canım

Son düzenleme:
suhan...
nasılsın...
oglun napıyor bakalım gobusunde...
doktor dogum tarıhı soyledımı...

Canım benim iyiyim ne olsun.. sana da allah söyletti heralde.. cinsiyeti yarın belli olacak burdan size haber vereceğim nasipse... ama baya baya hisseder oldum artık hareketlerini.. sen nasılsın ? bebişim nasıl bakayım??kaydirigubbakcemile5

sagol canım benım sanırım tesellıye cok ıhtıyacım var benım bugun

cancer sevindim kötü bişi değilmiş geçmiş olsun genede:))
şirinemm ne oldu sanaaa kızın seni bayaa duygusal yapmış bugünnn kıyamam ben... o tel ameliyatını da kafana çok takma çıkaracaklar oldu bittiye gelecek üzülme sen.. bebeğin hareketlerine odaklan ne güzel demi.. bak çok sık ağlama kızını da sulu gözlü yapacaksın :))))

kızlar bu gün mutluyum ama hastalığıma rağmen çünkü babam daha iyiymişkaydirigubbakcemile2

veeeee bebeğim de çok iyiymiş şimdi dr.dan geldik cinsiyetide erkek olacakmışgamyoncuiremsu
eşimin ağzı kulaklarında
bu haberler beni çok rahatlattı bebeğimi 4 gündür hissetmediğimi söyledim dr. üzüntüden farkedemiyorsundur dedi
kızlardan sonra çok hareketli ve yaramaz bir erkek olacakmış

tesekkur ederım cnaım benım kesın sulugöz olcak bızım kız baksana annesı hıc susmuyo ınsallah dedıgın gıbı kolayca kurtulur sızede burdan yazarım bıttı dıye haftaya persembeye randevu almıyı dusunuyorum hayırlısıyla

cnm seninde kızın hayırlı olsun sağ salim kucağınıza almak nasip olsun

rica ederim canım ne demek bizler burda birbirimizle konuşunca rahatlıyoruz sizde benim az sıkıntımı dinlemediniz opuyorumnanaktan

hadi gözün aydın canım çok sevindim senin adına oğluşunda hayırlı olsun hihoyyyt

denizciğim benide listene eklermisin cinsiyetini gamyoncuiremsu isim daha düşünüyoruz kararlaştırmadık daha
bazı alternatifler var karar verince yazarım

canım ne güzel haberler maşallah oğluşunda hayırlı olsun

slm kızlar bu gün biraz hastayım burnum akıyor başım ağrıyor.
canım çok geçmiş olsun

canım benim gelip geçici şeyler bunlar
15 gün sonra tel çıkmış olucak allahın izniyle
ondan sonra sende rahatlayacaksın,azcık sık dişini
çok şükür bebeğinin sağlığı yerinde

canım gözün aydın:)
maşallah canım benim

kızlar dün dayanamadım alışveriş merkezinden çıtçıtlı badilerden aldım renk renk olanlardan hem erkeğe hem kıza göre olanlardan ahh birde cinsiyetini öğrensem kimse tutamaz beni kaydirigubbakcemile

kıyamam ben ya kaydirigubbakcemile2
çitos ne zaman gideceksin doktora canım?
kızlar arada bi aralık annelerini okuyorum
kafam karıştı iyice
bayanın biri 16.hafta gitmiş kız demiş(hemde doktor %100 demiş sempatiksalakcinni)
20.haftada yok bu erkek demiş akannehir
keşke emin olmadan söylemeseler
insan kendini ona göre ayarlıyor
yazık bayan da bir sürü kıyafet almış
kıyafet neyse ama psikolojik olarak ta alıştırıyorsun kendini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…