- 13 Aralık 2008
- 6.330
- 47
- 163
- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #7.601
ağla canım açılırsın benimde zaman zaman oluyor hormonlar tavan yaptı bizim normaldirbenimde bugun hep ağlayasım var nedense kızlar:gitme:
aminnnn canım hayırlı evlat olsun inşallah cümlemizinkide:Saruboceq:kaydirigubbakcemile3 cnm sın yaa senin kızın olur inşş sen çok istiyosun çünkü olumunekankayizsmile
ama önce Allah dan hayırlısı diyelim Allah hepimize hayırlı sağlıklı nasip etsin yerimseniben
ağla canım açılırsın benimde zaman zaman oluyor hormonlar tavan yaptı bizim normaldir
seni anlıyorum canım ameliyat geçirdin kolay değil o zaten başlı başına bi stres inşallah şu teldende biran önce kurtulur rahatlarsın :teselli:ne güzel bebişin anne ben oynuyorum burda beni merak etme diye haber veriyor sana mutlu olmalısın canımbu amelıyat mevzusu sanırım cok strese soktu benı sımdı su takılan telin cıkarılma zamanıda yaklastıya onuda takıyorum galıba bıde bebişim kıpırdadıkca daha cok aglıyorum yaa cok tuhafım bugun ben
suhan...
nasılsın...
oglun napıyor bakalım gobusunde...
doktor dogum tarıhı soyledımı...
seni anlıyorum canım ameliyat geçirdin kolay değil o zaten başlı başına bi stres inşallah şu teldende biran önce kurtulur rahatlarsın :teselli:ne güzel bebişin anne ben oynuyorum burda beni merak etme diye haber veriyor sana mutlu olmalısın canım
cancer sevindim kötü bişi değilmiş geçmiş olsun genede:))
şirinemm ne oldu sanaaa kızın seni bayaa duygusal yapmış bugünnn kıyamam ben... o tel ameliyatını da kafana çok takma çıkaracaklar oldu bittiye gelecek üzülme sen.. bebeğin hareketlerine odaklan ne güzel demi.. bak çok sık ağlama kızını da sulu gözlü yapacaksın :))))
teyzoşlaaar biz geldik
bizim rengimiz artık buuuzemuszemus
benim minikim de değişti kızlar doktor kesin kız dediiiikaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2 HAE
Günaydın sonunda dün gittik doktora
Bebişimiz kızmış hihoyyyt Kesn mi diye sorduk %80 dedi. Kıpır kıpırdı çok zor ölçüm yaptı bu sefer doktor teyzemiz. Tahminlerim doğru çıktı ben kız hissediyordum etrafımızdaki herkes sen bir güzelleştin göbeğinde sivri kesin kız diyorlardı ama benim hissettiklerim doğru çıktıhihoyyythihoyyythihoyyyt
rica ederim canım ne demek bizler burda birbirimizle konuşunca rahatlıyoruz sizde benim az sıkıntımı dinlemediniz opuyorumnanaktansagol canım benım sanırım tesellıye cok ıhtıyacım var benım bugun
hadi gözün aydın canım çok sevindim senin adına oğluşunda hayırlı olsun hihoyyytkızlar bu gün mutluyum ama hastalığıma rağmen çünkü babam daha iyiymişkaydirigubbakcemile2
veeeee bebeğim de çok iyiymiş şimdi dr.dan geldik cinsiyetide erkek olacakmışgamyoncuiremsu
eşimin ağzı kulaklarında
bu haberler beni çok rahatlattı bebeğimi 4 gündür hissetmediğimi söyledim dr. üzüntüden farkedemiyorsundur dedi
kızlardan sonra çok hareketli ve yaramaz bir erkek olacakmış
rica ederim canım ne demek bizler burda birbirimizle konuşunca rahatlıyoruz sizde benim az sıkıntımı dinlemediniz opuyorumnanaktan
hadi gözün aydın canım çok sevindim senin adına oğluşunda hayırlı olsun hihoyyyt
kızlar bu gün mutluyum ama hastalığıma rağmen çünkü babam daha iyiymişkaydirigubbakcemile2
veeeee bebeğim de çok iyiymiş şimdi dr.dan geldik cinsiyetide erkek olacakmışgamyoncuiremsu
eşimin ağzı kulaklarında
bu haberler beni çok rahatlattı bebeğimi 4 gündür hissetmediğimi söyledim dr. üzüntüden farkedemiyorsundur dedi
canım ne güzel haberler maşallah oğluşunda hayırlı olsun
canım çok geçmiş olsunslm kızlar bu gün biraz hastayım burnum akıyor başım ağrıyor.
canım benim gelip geçici şeyler bunlarsagol canım benım sanırım tesellıye cok ıhtıyacım var benım bugun
canım gözün aydın:)kızlar bu gün mutluyum ama hastalığıma rağmen çünkü babam daha iyiymişkaydirigubbakcemile2
eşimin ağzı kulaklarında
kızlar dün dayanamadım alışveriş merkezinden çıtçıtlı badilerden aldım renk renk olanlardan hem erkeğe hem kıza göre olanlardan ahh birde cinsiyetini öğrensem kimse tutamaz beni kaydirigubbakcemile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?