- 1 Haziran 2009
- 1.751
- 0
- 156
- 41
- Konu Sahibi teknekazintisii
- #8.961
sağol canm bnde okadar çabuk verebileceğime inanmıordum ama aldıım gbi çabuk oldu verişimde
eşim sağolsun ben istemediğim halde benden gizli tayin isteyipte benm bütün durumu tayinimz çıktıktan sonra öğrenmem de ve bu kiloları ağlaya ağlaya vermemde üstün bi hizmeti var ,eşim için bi alkış yapayım durun bialkisalkisalkis
hatta bazen konuşup gülüşüoruz,bak senn gidiş gidiş deil gene,du ben bida tayin istiyim,formuna dönersin hemen dioklava:
bazen aklıma gelmio deil tayin bahane oldu verdik kiloları die ama bide tuzun çok etkisi vardı,çok kilo almamın baş sebebiydi diorum..
1.geceleri yatmadan evvel 2subardağı soğuk süt içiordum
2.sigarayı bırakmıştım,bıraktıım gün iştahım açıldı,fışkırdı:)
3.tuzlu çok yiyodum,yani tuzu avucuma doldurup yalamak istiorum okadarım yani(umutsuz vaka:)ve hala öleyim:))
şimdiyse deişen tek bişey var,süt içmiorumsengözlerimebaksanab
tuzdan dolayı yine şişicem biliorum(kaçınılmaz benm için bu):çok üzgünüm:
bnde yatıcam birazdan gerisini de yarın konuşuruz
kimse yok sanırım ama yinede iigeceler hepinize :)))sositososito
canım maşşallah senin eşinde pek maarifetli bak zayıflamanda bile payı varr :jeyyar:
ama bu sefer tayin le değil koşu bandı alıcağına göre o şekilde zayıflatacak aklinialirimsmile
hadi iyisinn şakkıdı delikafadulden
ya bende tuzu seviyorum kilo alamıyorum die tatlı tuzlu ne varsa yiyiyorum cokacimcoook delikafadulden ööle ayırım yapmıyorum yani bilmiyorumkismile inş ilerde sorun olmas dimi :uhm: