- 11 Ağustos 2008
- 12.350
- 1.662
- 773
- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #13.401
bende akşamları banyodan sonra sürüyorum bayanssulusmilecanım benimde kaşınıyor arada
büyüdüğü için heralde
yağ sürmeyi ihmal etme
kızlar ben bitek akşam yatmadan önce sürüyorum
siz nezaman ve günde kaç kere sürüyorsunuz?
ben kendime aldığım giysileri bile yıkamadan giymiyorum bebişiminkini asla giydirmemKüçücük ve melekler kadar masum bebeğinizin bu kadar kıyafeti nasıl kirletebildiğini mi düşünüyorsunuz? Bu şaşkınlıktan kurtulduktan sonra endişe duyacağınız konu �kullandığım deterjan bebeğimin cildine zarar verir mi?� olacaktır. Ne yazık ki evet! ama endişe edilmesi gereken bir konu değil. Bebeğinizin cilt yapısı sizin cildinizden farklı, kendi çamaşırlarınız için kullandığınız deterjanlar bebeğinizin cildine zarar verebilir. Bu nedenle bebeğinizin yeni kıyafetlerini mutlaka bebek deterjanlarıyla yıkayın, içiniz rahat etsin bebeğinizin cildini koruyun.
Bebeğinizin cildi son derece hassastır. Bunun nedeni cildinin henüz dış etkenlere maruz kalmamış olması, dolayısıyla cildin dış etkenlere karşı koruyucu tabakasının tam olarak oluşmamış olmasıdır. Örneğin bebek cildinde bölgesel keratin tabakası gelişmemiştir. Giysiler kızarıklık ve teninde hassasiyet yaratabilir. Benzer şekilde kimyasal açıdan irritatif özellik taşıyan temizlik malzemeleri ve deterjanlar aynı olumsuz etkiyi yaratırlar.
Neden Sıvı Deterjan?
Bebeklerin hassas cilt durumları ve bebek cildinin pH değeri göz önüne alınarak üretilmiş özel deterjan ve yumuşatıcılar bebek teninde kızarıklık ve hassasiyet gibi olumsuz etkileri yok eder veya minimum düzeyde tutar. Bildiğimiz toz çamaşır deterjanları, tanecik yapıları yüzünden tam durulanamayabilir ve çamaşırlar üzerinde kalıntı bırakabilir. İçerdikleri kimyasal maddeler, bebek cildinde ve hassas ciltlerde tahrişlere neden olabilir. Oysa Dalin Sıvı Çamaşır Deterjanı, bebeklere özel hipoalerjenik sıvı yapısıyla kolayca durulanır ve bebeğinizin cildinde tahrişe ve alerjiye neden olmaz. Ayrıca, bebeğinizin giysilerindeki mama, süt, meyve gibi lekeleri iz bırakmadan temizler. Böylece bebeğiniz hem tertemiz giysilere kavuşur hem de cildi tahriş olmadan sağlıkla büyür. Dalin Sıvı Çamaşır Deterjanı�nı, hassas ciltli yetişkinler de, hipoalerjenik özelliği nedeniyle gönül rahatlığıyla kullanabilir.
Aldığınız giysileri giydirmeden önceden yıkayın,
Yeni giysiler üretim, nakliye ve satış sırasında üzerlerinde toz, kir ve bakteri bulundururlar. Bebeğinizin hassas cildinde yeni aldığınız giysileri yıkamadan giydirmeniz nedeniyle kızarıklık veya alerji oluşabilir. Dolayısıyla en değerli varlığınıza hijyenik olmayan cicilerini giydirmeyin, öncesinde mutlaka yıkayın�
Yıkadıktan sonra hijyen,
Yıkama sonra bebeğinizin giysilerini güneş gören bir yere kurutun. Güneş ışınları bazı bakterilerin yok olmasına yardım eder. Çamaşırları kuruduktan sonra serin ve kuru bir yere ya da çocuğunuzun dolabına kaldırın. Yıkama ve güneşin yok edemediği bakterilerden kurtulmak içinse bebeğinizin kıyafetlerini mutlaka ütüleyin.
günaydın kızlar hayırlı cumalar hepinizeopuyorumnanaktan
nasılsınız güzel anneler bebişler nasıl bugün:ecrin_bebek:
akşam iftara misafirim var erken gidecem eve işler beni bekliyor evdeeyvahedigeldismile
canım ben bebek yağı sürüyorumcanım niveanın badem yağı var bende arada aklıma geldikçe sürüyorum ama hiç de düzenli değil artık sürmem lazım dimi
işte dirimcim vıcık vıcık olmak hiç hoşuma gitmiyor diyo sürmek istemiyom boşluyom ama çatlaklar dha kötü ya düşünüyorum da
hayırlı cumalar canımgünaydın kızlar hayırlı cumalar hepinizeopuyorumnanaktan
nasılsınız güzel anneler bebişler nasıl bugün:ecrin_bebek:
akşam iftara misafirim var erken gidecem eve işler beni bekliyor evdeeyvahedigeldismile
sağol canım bizde iyiyiz bebişimleopuyorumnanaktannapiim cnm mübarek gün çağırmasan olmaz yavaş yavaş yaparım artık boshayallersmilesana da hayırlı cumalar canım
biz iyiyiz siz nasılsınız
canım benim gözüm misafiri hiç kesmiyor valla allah kolaylık versin sana
evet cnm akşamdan belirledim menümü yayla çorbası. şehriyeli pirnç pilavı .fırında kaşarlı köfte,zeytinyağlı taze fasulye,salata, cacık,tatlı olarakta irmik helvası yapıcam dondurmalıcokacimcoookcanım ben bebek yağı sürüyorum
ilk sürdüğümde yağlı duruyorda
sonra emiyo,vıcık vıcık olmu aslında
sürmen lazım artık
bende arada unutuyorum ama genelde her akşam yatmadan önce sürüyorum
valla benim baldırlarımda çatlaklar vardı,inşallah çok çatlamam
hayırlı cumalar canım
menün belli mi cokacimcoook
sağol canımcımopuyorumnanaktankolay gelsin sana şimdiden çitosummm
bende bebe yağı sürüyorum niveanın ama düzenli değil
ben kaçtım güzeller öptüm hepinizi
Herkese merhabalar...
Ultrasonda herşey muhteşem çıktı.Bebeğim uyuyordu.Hiç bir sorun yok gayet sağlıklı...
Birazdanda tahlil sonuçlarını alıcam onuda yazarım.
Temizlik yapan ve yapıcak olan arkadaşlar herkese kolay gelsin
Geçmişi okudum ama hepsinden alıntı yapsaydım sayfa dolup taşacaktı.
Alışveriş yapan arkadaşlar hepinize hayırlı olsun güle güle kullanın....a.s.
gözün aydın sonuçlarında güzel çıkar inşallah
merhaba ocak anneleri:) uzun zamandır sessizce takip ettiğim topiğe artık bişeyler yazayım dedim. bundan sonra daha sık ziyaret edicem sayfayı. ben de 19 haftalık hamileyim bebeğim dayanabilirse inş ocakta doğacak. sizleri okumak iyi geliyor...
Canım hoşgeldin.Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah...merhaba ocak anneleri:) uzun zamandır sessizce takip ettiğim topiğe artık bişeyler yazayım dedim. bundan sonra daha sık ziyaret edicem sayfayı. ben de 19 haftalık hamileyim bebeğim dayanabilirse inş ocakta doğacak. sizleri okumak iyi geliyor...
Hayırlı cumalar canım.Sende kendine çok iyi bakhepinize hayırlı cumalar canlar.
gidip şu pantolon işini halledeyim. iyi bakın kendinize ve bebişlere a.s.
kızlar cumartesi günü 3 elbise aldığımı söylemiştim,gebe mağazasıdan internette 2 sinin resmi var,diğeri yeni sezon olduğu için henüz yok,ekliyorum,fikir olsun size de:)
Eki Görüntüle 53261
Eki Görüntüle 53262
sağol canım ama mutfak koridor ve salon halıları yıkanacak yerleri sileriz toz alırız o kadar yeter temizlik daha ne olacak ki zatensağol teşekkürederim.Seninkilerde senin halıları yıkıyacaklarmış desene ev havaya kalkıcak kolay gelsin.
merhaba ocak anneleri:) uzun zamandır sessizce takip ettiğim topiğe artık bişeyler yazayım dedim. bundan sonra daha sık ziyaret edicem sayfayı. ben de 19 haftalık hamileyim bebeğim dayanabilirse inş ocakta doğacak. sizleri okumak iyi geliyor...
gözün aydın canım..maşallah bebişine..Herkese merhabalar...
Ultrasonda herşey muhteşem çıktı.Bebeğim uyuyordu.Hiç bir sorun yok gayet sağlıklı...
Birazdanda tahlil sonuçlarını alıcam onuda yazarım.
Temizlik yapan ve yapıcak olan arkadaşlar herkese kolay gelsin
Geçmişi okudum ama hepsinden alıntı yapsaydım sayfa dolup taşacaktı.
Alışveriş yapan arkadaşlar hepinize hayırlı olsun güle güle kullanın....a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?