- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #15.141
canım niye hemen en kötüyü düşünüyosun yazık değil mi sana
bak ne güzel bebişin normal pozisyonunu almaya başlamış
hemen üzme öyle kendini
ne bileyim canım şimdi bişi olcak diye korkuyorum kendi doktorumda erken doğum için tehlikeli zamanlara giriyorsun dedi tedirgin oldum beni gören zaten karnın aşağıda diyor iyice moralim bozuluyor(((
cnm benimde bebeğin başı aşağıya dönmüş ağrımda oldu dr. erken doğum ağrısı olabilir diye iğne yaptı şimdi tedirgin bekliyorum
evet allahtan lcw var :))allah razı olsun valla kayınvalidenden negüzel bak alıyorlar sana. eminönüne ekimdemi gidiceksin bende izne ayrıldıktan sonra düşünüyorum kasım aralık o civarlarda gidim diyorum. zaten süslere ve hastane ve ev için yapacağımız şekerleme malzemelerine falanda ordan bakacağız.
gunaydın..1 saatır yatakta dondum.ama yiter dedım kalk..mınık oğlum ıçın ordugum koza bıttı..ve 4-5 gundur oyun halısı oruyorum.halı gıbı kalın degılde işte oyle yanı..ığla oruyorum..aktıvıte örtusu dıyelım..onu ormeye kalktım...belgun hamıleyız bız kalmamıs.bulamadım.anneyız bız aldım..ondada kocaman bır kıtap vardı.onu okumaya basladım..anneyız bızdede okulla ılgılı yazılar var.ama genelı reklem..gıcık oluyorum..her sayfa reklam.okuyucudan cok kendı çıkarlarnı düşünüyorlar..belgun bugun dohturamı gıdeyon kuşum..
bugun eşimin dogum gunu..
akşamdan bıraz hazırlık yaptım.kaynanacigimde aradı gelıyor oglen gıbı.pasta yaptım sen alma..yada yapma dedi..(ohh dedım..ıyı yapmış)içimden..annem 10 gundur boluda duzcedeydı.anneannem cok hasta.onu gormeye gıttı.kalp kapakcıkları artık kapanmıyor.kırlıkan ve temız kan bırbırıne karısıyo,ayakları şişiyor ve çok agrı yapıyormus..bende gıtmeyı cokk ıstedım ama hamılelıkten gıdemedım.yokssa anneannem buyuttu benıbır dönem..aklımda kalan çocukluk hatıralarında hep anneannem var..başkası yokk..yarın annem yozgat a kızkardesıme geçıyor..oda benımle aynı gunlerde doguracak..babam burda yanlız..onada gıdemedım hiç..emırın kresını beklerken..gelınce onu telaşla yedırıp uyutmak derken.onu ıhmal ettım..bugun eşim ıs çıkısı emırı benı goturecek..yemek borek corek goturup donucez...evdede kaynanacıgım beklesın yarımsaatmı artık 1 saatmı bılmem..çok uzattım..
kendınıze ıyı bakın..bugun gıremem..malum kocişin dogumgunu..
herkese günaydınn
dün bebek görmeye gittik çok tatlıydı ya ama çok küçüktü tutmaya korkuyor insan kucağıma aldım ay çok güzel bir duygu kendi bebeğimi düşündüm gece boyu bizde sağ salim alırız inşallah kucaklarımıza
Canım maşallah ne bu hamaratlıki hızına yetişemedim okurken.bugün senin için yoğun bir gün umarım eşinle mutlu güzel bir gün geçirirsiniz.Bu arada ananen için geçmiş olsun....gunaydın..1 saatır yatakta dondum.ama yiter dedım kalk..mınık oğlum ıçın ordugum koza bıttı..ve 4-5 gundur oyun halısı oruyorum.halı gıbı kalın degılde işte oyle yanı..ığla oruyorum..aktıvıte örtusu dıyelım..onu ormeye kalktım...belgun hamıleyız bız kalmamıs.bulamadım.anneyız bız aldım..ondada kocaman bır kıtap vardı.onu okumaya basladım..anneyız bızdede okulla ılgılı yazılar var.ama genelı reklem..gıcık oluyorum..her sayfa reklam.okuyucudan cok kendı çıkarlarnı düşünüyorlar..belgun bugun dohturamı gıdeyon kuşum..
bugun eşimin dogum gunu..
akşamdan bıraz hazırlık yaptım.kaynanacigimde aradı gelıyor oglen gıbı.pasta yaptım sen alma..yada yapma dedi..(ohh dedım..ıyı yapmış)içimden..annem 10 gundur boluda duzcedeydı.anneannem cok hasta.onu gormeye gıttı.kalp kapakcıkları artık kapanmıyor.kırlıkan ve temız kan bırbırıne karısıyo,ayakları şişiyor ve çok agrı yapıyormus..bende gıtmeyı cokk ıstedım ama hamılelıkten gıdemedım.yokssa anneannem buyuttu benıbır dönem..aklımda kalan çocukluk hatıralarında hep anneannem var..başkası yokk..yarın annem yozgat a kızkardesıme geçıyor..oda benımle aynı gunlerde doguracak..babam burda yanlız..onada gıdemedım hiç..emırın kresını beklerken..gelınce onu telaşla yedırıp uyutmak derken.onu ıhmal ettım..bugun eşim ıs çıkısı emırı benı goturecek..yemek borek corek goturup donucez...evdede kaynanacıgım beklesın yarımsaatmı artık 1 saatmı bılmem..çok uzattım..
kendınıze ıyı bakın..bugun gıremem..malum kocişin dogumgunu..
Amin inşallah hepimiz sağlıkla alırız bebeklerimizi,sen ilk talimini yaptın ama desene....herkese günaydınn
dün bebek görmeye gittik çok tatlıydı ya ama çok küçüktü tutmaya korkuyor insan kucağıma aldım ay çok güzel bir duygu kendi bebeğimi düşündüm gece boyu bizde sağ salim alırız inşallah kucaklarımıza
günaydın kızlar
dilekcim anneanne çok geçmiş olsun cnm birde eşinin doğum günü kutlu olsuna.s.
bugün dktra gidecek arkadaşlar mutlu haberlerle gelirsiniz inşallah:1hug:
bizimde ev hala savaş alanı gibi yarında boya yapılacak ondan sonrada temizliği derken inşallah kurtulucam yakında:tomato:ama şöyle rahat deliksiz uykuya hasretim zaten benim çalışma hayatımda bitiyor doğuma kadar dinlenicem artık :icecream:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?