2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Senin yanman ne sekilde ve hangi bolgede bilmiyorum canim ama bende cok farkli bi sizi var zannedersem sut iniyor yada cogaliyor.. Bir anda sanki kursun gibi uclara dogru yanma oluyor ve cok aci veriyor.. Bu tarif ettigimi dogumdan sonra bebek emerken yasadigini soyluyor herkes ama benim cok erken basldi bide zaman zaman sut geldigi oluyor cok az..

selam canım.... Kocam Wii de oyun oynuyor ben göğüs yanmamla meşgulüm....
Sen nasılsın?

canım çook geçmiş olsunn
azönce yazını okudum ama bi fikrim olmadıı için bişiy diyemedim
birde bunu yazıp iice seni endişeye sokmak istemedim
anladıım kadfarıyla çekilmez boyutta
canım bi doktorunu ara bence okadar kötüyse
2.bebeğim ama böle bişiyi hiç duymadıumda yaşamadımda ben

cnm bendede oluyor yaaa ve bişi fayda etmio:a015:
yha nerdesin bal sen yaaaa

anca geldim balım yaaaa.bugün yoğundum çokkk yemeğim de yoktu eve gelince onlarla uğraştım derken akşam oldu sonrada çocuk şarkıları indirdim azcık internetten birde baktım bu saat olmuş.sen naptın

hühh şükür kavuşturana gariii :))
dünde apar topar çıktın canm yhaaa
sen facedede açmıosun hiç
anlayamıorum ne zaman nerde olduunu
ösledik yanii
özelden attıım mesajı gördünmü?
güldende yok,annesigile gitti
ilknurda gelmio bu aralar buraya
kıslarla konuşuoz bizde:))
kendine dikkat et koşturacam derkennn yorma sakınn
kontrolün geçtimi??

cnm nedim yaaa fırsat bulamıom ben okula 2.anasınıfçı geldi güya....yeni mezun bi kız iyice çoğaldı benim işlerrrrr fıstıkım...
kontrol cumartesiydi benim bebi göstermedi yine tabikiiii....büyük ihtimal kızdır ama cinsiyeti kesinleştiremedik anlıcaınnnn.ama sağlıklı maşallh yeter bana bu.:kedi:

Canım sanırım tam açık yazmamışım .... :) kusura bakma göğüs kafesimin olduğu kısımda yanma var:kedi:

sağol canım.çok teşekkürederim.
Saat geç diye doktorumu aramaya çekinmiştim ama dayanamadım aradım
GAVİSKON diye bir ilaç varmış benim gibi göğüs kafesinde yanma hisseden arkadaşlara duyrulur.O çok iyi geliyormuş
Ben şimdi çıkıyorum nöbetçi eczane bulmaya gidecez eşimle herkese iyi geceler.....

maşallah canım çok güzel

uff canm bnm yhaaa
her iki durum içinde çok geçmiş olsunnn
ikinci döneme kadar o öğretmen arkadaşada tecrübe olur dicem ama o zamanda sen olmucaksın:)

senn bu bebek göstermio zaten o da vatan millet merakı oldu içimizde:)
inşallah inat olmas yaaa
bukadar inadı dünyadada yaparsa ayvayı yediniz canım benm :)))
mesajımı gördünmü özelden attığım?

O dediginden de var canim bende.. Reflumden dolayi gogus kafesimde ve kalbimde surekli yanma ve agri var.. Gaviscon da fayda etmiyor bi sure sonra ama ins sana faydasi olur

yaniii kıza yardımcı olim diye her iş bana bakıo....ben işe başladıımda yoktubana yardım eden neyse...
inat benim çocuk napcennnn utangaççç bacaklarını kapamış açıvermedi bi türlüüü.sağlık ocağında aile hekimim %85 kız dedi ama ona da güvenemiyorum ultrason cihazı pek iii diildi.
msjına bakim görmedim bidenem

sabeg'cim
göğsümde deyince o yüzden sapıttım durumunu
mide şurubu o sana sölediği doktorunun:)
göğüslerdeki sızlamada öle çok uzun sürmes zaten
süt kanalları açılıo onedenle sızlanma oluodur
bazen hamilelikte oluo ama genelde doğumdan sonra bebek emip,içerde süt azaldıında yeniden dolarken olup geçioo
çok geçmiş olsunn
başakcım maden suyu iç belki bi nebze rahatlatır
yada dinlen canm yhaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…