- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #15.441
bebishim nerdesinnn gitcem birsadan ben amaaaa:a015:
Canım sanada çok geçmiş olsun....O dediginden de var canim bende.. Reflumden dolayi gogus kafesimde ve kalbimde surekli yanma ve agri var.. Gaviscon da fayda etmiyor bi sure sonra ama ins sana faydasi olur
Sağol canım sorma yaaa ne kötü bir yanmaydı o öyle fenalık geçirecektimsabeg'cim
göğsümde deyince o yüzden sapıttım durumunu
mide şurubu o sana sölediği doktorunun:)
göğüslerdeki sızlamada öle çok uzun sürmes zaten
süt kanalları açılıo onedenle sızlanma oluodur
bazen hamilelikte oluo ama genelde doğumdan sonra bebek emip,içerde süt azaldıında yeniden dolarken olup geçioo
çok geçmiş olsunn
başakcım maden suyu iç belki bi nebze rahatlatır
yada dinlen canm yhaa
kizlar sizlere sormak istedigim sorular var , yardimlarinizi bekliyorum. 24 HAFTALIK hamileyim .. Suan amerikeda yasiyorum ., Buradaki prosedurler cok farkli . TR gibi degil . bu haftalarda sizler doktor kontrollerine gittiniz mi ? Ya da simdiye kadar hengi asamalardan gectiniz / hangi testler yapildi . ne olur bilgilendirin beni .. Uykularim kaciyor , uyuyamiyorum artik .....
Canım doktorlar ilk aylarda 2'li ihtiyaç duyarlarsa 3'lü test isiyorlar bebğinde Allah korusun herhangi bir özür varmı onu görmek için....
Daha sonra 20-24 haftalıkken 3 boyutlu renkli tarama ultrasonu istiyorlar...,
22-26 haftalıkken şeker ölçümü ve şeker yüklemesi yapıyorlar.
Ayrıca ben 20. haftamda tetanoz aşısı oldum ve bundan sonra her ay olucam....
Ve benim doktorum bende 2 kere kan tahlili istedi
Canım benim bildiklerim bu kadar yardımcı olabildiysem ne mutlu.....
cok tesekkur ediyorum .. ben tr ikili ve uclu testlerimi yaptirdim . Burada da ayrintili usg girdim . Allaha sukur bir sorun yok . 28 . haftamda da seker taramasi yapilacakmis . ama seker taramasi icin cok gec geldi bana . ve benim hatirlatmamla oldu sanki . Bir dahaki ay geldigin de yapacagiz dediler.. uffff yaaa keske tr olsaydim hersey cok rahat olurdu benim icin ...
Valal benimde kafam karışıyor.Hangisi doğru hangisi yanlış ama bildiğim bir tek şey var.yurt dışında doktorlar tek bir dikiş olmadan normal doğum yaptırıyorlar.tanıdığım daha yeni yaptı 1 hafta önceden almışlar hastaneye anne açılana kadar beklemişler.Burda doğuma gidiyorsun annenin açılmasını beklemeden çatır çutur kesiyorlar.....eyvahedigeldismile
hiç dikişsiz normal doğum yapan tanıdığınız varmı?
Günaydın kızlar. Ben yine sabahın köründe uyandım. Uykum yokkkk
Dün tetanoz aşımın ikinci dozunu vuruldum. Bu defa diğeri gibi kolumda ağrı ve huzursuzluk yapmadı şimdilik.
Bugün de idrar topluyorum ,yarın 24 saatlik idrar tahlili yaptırcam protein kaçağı var mı diye. İnşallah yoktur. Sanırım kan değerlerim iyice düşmüştür çünkü kan hapı kullanmıyorm, elevit yazmışlardı onu da doğru dürüst alamıyorum kabızlık yapıyor diye. Geçen gün tuvalette doğurucam sandım:sinifsinif: İlaç kullanma taraflısı değilim ama kabızlık için yazmasını istiycem, ayrıca demir hapı da yazmalarını istiycem bu defa.
Ayrıca 50 mg şeker yüklemesi yaptırıcam. Onu da atlatırsak biraz rahatlıycam.
Bu arada kendi kendimin doktoru gibi oldum, hastaneye gidiyorum şunları şunları yaptırcam diyorum,onları yapıyorlarvereliniortak
Selam kızlar önce sağlık ocağına gittim 2.aşımı yaptırdım, bebişimin kalbini fln dinledik
ordan da doktora gittik eşimle kızımız ilk kez yüzünü gösterdi, doktorun tam olarak muayne etmesine izin verdi çok sevindik
34 cm 1066 gr olmuşherşey yolunda dedi doktor rahatlayıp geldik evimize boshayallersmile
Allah yardımcın olsun.Hayırlısıyla gör bebeğini inşallah.Bende Bora Bey'e sormuştum raporlarımı bir problemden bahsedilmemiş sağlıklı bir hamilelik demiş.Allaha şükür içim içimi yiyordu bir şey vardır diye.Topu topu 3 kere ultrasona girdim ve ne bir tarama ne bir test yaptırabildim adam gibi.Yuvalanıp gidiyoruz bakalım bir problem olmadan atlata bilsek
Çatı muayenesi ne zaman yapılıyor ki acaba?Ben bir daha hastaneye gitmek istemiyorum burada.İstanbula gidicem son ay orda kontrole girerim inşallah.Burada perişan oluyoruz.Devlethastanesi bi ultrason için bile sabahtan akşama kadar bekletiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?