- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #1.781
canım nasıl birşey o yağ,aktarlarda satılır heralde dimi?
elevit ne için kızlar ben kullanmıyorum,doktorumda bahsetmedi.
aktarlarda varcanım bıde alışveriş merkezlerinde watsonda ordan almıstım ben keskın bı kokusu var ama cok rahatlatıyo surup uzan dınlen sessız bır odada
hap vitaminler ve kalsiyum var içinde canım
benim doktorum vermedi bana,bahsetmedi bile.bi sıkıntı olmaz dimi?
Ya aslında biz önceden muayene olduk..pıhtılaşma gibi b sorun yoktu.. Doktor hamilelik sırasında oluşmuş olabilir dedi..Tamammen tasadüfen ögrendim kalbinin durdugunu rutin bi kontrol sırasında yanii, kanamam falan yoktu.. Şİmdi henüz kalp atışını duymadık o yüzden belki de vermemiştir eleviti..
benim çatlak doktorum elevitten geçtim kan değerlerim düşük olmasına rağmen kan hapı bilem yasmadı sempatiksalakcinni
sadece folik asit kullanıyorum
benim doktorum vermedi bana,bahsetmedi bile.bi sıkıntı olmaz dimi?
banada kalp atısını duymadan yazmadı. yıne kalbı duracak dıye korkumdan ben ılk öğrendıgımde almaya çalıştım ama ısrarla kullanma dedı. var bır bıldıklerı. kalp atısını duyanca verdı banada. sanırım herkse öyle yapıyorlar. ve kesınlıkle ılk 3 ayda yasanan kayıpların beslenme bozuklugundan kaynaklanmadıgını söyluyor butun doktorlar. bu sefer alıcaz kucagımza :))
Sen bence çatlak olmayan bi doktora başvur cnm.. Bu doktor seni kanser edecek :))
değiştircem canım yoksa ya o beni öldürcek ya ben onu:mymeka:
akşama yemekli misafirim geliyor inşallah erken çıkabilirim akannehir
yemek önerisi alabilirim kızlarr
köfte yapkaydirigubbakcemile3
Fırında patatesli tavuklu bezelyeli bi türlü yapabilirsin.. Çorba olarak yayla çorbası..Yanına da pirinç pilavı, semiz otlucacık.. Oh yeme de yanında yat
klasik menüye kaçayım en iyisi çorba pilav salata fırında patatesli tavuk :lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?