2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

benim çatlak doktorum elevitten geçtim kan değerlerim düşük olmasına rağmen kan hapı bilem yasmadı sempatiksalakcinni
sadece folik asit kullanıyorum

aktarlarda varcanım bıde alışveriş merkezlerinde watsonda ordan almıstım ben keskın bı kokusu var ama cok rahatlatıyo surup uzan dınlen sessız bır odada

ben ozaman alayım hemen,evimin yanında alışveriş merkezi var watsonda varsa hemen alayım,benim çünkü çok sıkıntım var migrenden,bi deneyeyim.

banada kalp atısını duymadan yazmadı. yıne kalbı duracak dıye korkumdan ben ılk öğrendıgımde almaya çalıştım ama ısrarla kullanma dedı. var bır bıldıklerı. kalp atısını duyanca verdı banada. sanırım herkse öyle yapıyorlar. ve kesınlıkle ılk 3 ayda yasanan kayıpların beslenme bozuklugundan kaynaklanmadıgını söyluyor butun doktorlar. bu sefer alıcaz kucagımza :))

benim doktorum vermedi bana,bahsetmedi bile.bi sıkıntı olmaz dimi?

gebelıgın ılk gunlerınde oldugumuz ıcın her doktor farklı yaklasıyor. ben çok ısrarcı oldum. halsızlık yorgunluk hat safhada zaten. bı sakıncası olmaz. sen yıne doktoruna bı sor gıttgınde.ama mutlaka verılcek. tanıdıgım butun hamıleler kullandı elevıtı.

İnşallah cnm ya.. AMa ben bu sefer da raht davranömaya çalışıyorum.. İlkkindeben de çevremdekiler de şu şöle, bu böle diyip duruyolardı.. Bu sefer herkes sessiz :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…