- 11 Ağustos 2008
- 12.383
- 1.700
- 773
- Konu Sahibi teknekazintisii
- #6.481
kızlar eltım kızının cinsiyetini 6 ayda ancaköğrenebilmişti göstermemıss
akannehir
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar eltım kızının cinsiyetini 6 ayda ancaköğrenebilmişti göstermemıss
KUŞ YUVASI benim miğdem hiç yanmadı yanmaz inş ya bir arkadşımdan biliyorum özellikle son zamanlarda daha çok artmıştı yanmaları(
güldeşeker bende yeni gördüm oğlun olacağını rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş..benim hep içimden oğlum olacağı geçiyordu belkide çok erkek çocuk delisi olduğumdan piskolojimde yer etmişti. eşim yanılyıorsun kız dedi hep ve nitekim onun dediği çıktı:))sağlıklı olsunda kızda süper hiç farketmez.
arkadaşlar isim konusunda bana tercihlerim hakkında tavsiyede bulunurmusunuz yazsam size beyendiklerimi???
bi kızım olacak ve ben çok kararzsızım(
azönce yazdım hepsini elektirikler gitti baştan yazmam gerek şimdi..
cevap bekliorum,ona göre yaziim:))
benim göbüş bayağı çıktı bu arada 3 kg almışım akannehiryok canım ya :kedi:
citos yaptı bana çizelgeyi Allah razı olsun:))
maviş oldu oda:))
bakalım ne olacak:)
canım ilk defa duyuyorum
yurtdışındamısın?
bende 16 haftalıkken gidicem ama bu gidişle
emin olamıcam sanırım 5 aylık olana kadar
kızlar göbekler ne durumda?
kilo almaya başladınız mı?
yazarsan yardımcı oluruz cnmzemuszemusarkadaşlar bana yardımcı olmayacakmısınız??(
nee 6 aydamı akannehir2 ay nasıl sabretcem ben eyvahedigeldismileinşallah o kadar uzun sürmez ohaoldumsmilekızlar eltım kızının cinsiyetini 6 ayda ancaköğrenebilmişti göstermemıss
kızlar göbekler ne durumda?
kilo almaya başladınız mı?
sağol canım inşallah hepimiz biran önce öğreniriz:Saruboceq:
canım ultrasonda boy ve kgya göre ortalaması çıkıyor benimde satıma göre 17+1 ama ulrasonda hep büyük çıkıyor bende ultrasona göre değiştirdim tickerimiboshayallersmile
benim göbüş bayağı çıktı bu arada 3 kg almışım akannehir
yazarsan yardımcı oluruz cnmzemuszemus
nee 6 aydamı akannehir2 ay nasıl sabretcem ben eyvahedigeldismileinşallah o kadar uzun sürmez ohaoldumsmile
benim göbiş şişiyorr gitgideee sabahları normal hamiş göbeği ama akşamları daha büyük hamiş göbeği:)))))))))))
Dirimcim,
evet canim Almanyada yasiyorum, ama Türkiyedekiler ne güzel cinsiyetlerini ögreniyorlar, kiskandim valla kaydirigubbakcemile3 birde Türkiyemde sanki hamilelere daha fazla ilgi varmis gibi geldi bana
benim göbegim zaten hafif vardi, ilk kizimdan kalma, o birazcik daha büyüdü :CüvCüv:
kiloya gelince canim ben biraz kilo verdim bu aralar cok yogundum, ondan herhalde ... insallah bebisime bir sey olmaz, yani su an kilo almadim daha, 63 kiloyum canim
selam kizlar masallah bugün cok giren olmus,oku oku bitmiyor.Aksam midem acyip yandi ya,uyumakta zorlandim.Biseyde yiyemiyorum hep hafif seyler ile gecistiriyorum.Sizde de oluyor mu acaba,bende hapsururken falan sanki karnimin icinde yirtilma oluyor?Birde ince ince sancim oluyor ayakta falan durunca?Bu cocuk beni cok tembel yapti yaa -tatlicadiarzu-
selam kizlar masallah bugün cok giren olmus,oku oku bitmiyor.Aksam midem acyip yandi ya,uyumakta zorlandim.Biseyde yiyemiyorum hep hafif seyler ile gecistiriyorum.Sizde de oluyor mu acaba,bende hapsururken falan sanki karnimin icinde yirtilma oluyor?Birde ince ince sancim oluyor ayakta falan durunca?Bu cocuk beni cok tembel yapti yaa -tatlicadiarzu-
canım yurt dışı hep öyle sanırım
6 haftada öncede gidemiyordunuz sanırım öyle değil mi?
hemen hemen aynıyız hepimiz
benimde dışardan pek belli olmuyo
ama göbekli gibi duruyorum:)
kızlar ya benim çok uykum geliyo iyice tembelleştim ondanmı yoksa hamileleilktenmi 24 uykum var akşam 10 sabah 10 nerdeyse
bebish sen yaz biz yardimci oluruz, benim kizim ismi Mevhibe, öylesine söyliym dedim opuyorumnanaktan