bebeği kaka yapamayan ve gazı olan arkadaşlar internette bebek masajı diye girip baktınız mı?hafif masajlar rahatlatıyor ve bağırsaklarını çalıştırıyormuş..arkadaşım aralıkta doğum yaptı,bana geldiklerinde nidamız ıkınıp duruyordu,uykuyada dalamıyordu..bacaklarını yavaşça karnına itip kendime doğru çektim..daha sonra iki bacağını hafif hafif daireler çizdirdim..hafif de karnının yanlarına masaj yaptım..sonra kucağıma aldım, bizimki o an ses verdi zaten..o gece çok rahat uyudu anneside çok şaşırdı...denemenizi tavsiye ederim..
canım bnım ıkıncı..oncekı cok gazlıydı..o masajları çok yap0ıyorum ıkıncı bebgıme..işe yarmıyor canım..offf.....
dilek yazık kuzuna yaa benimki de bazen zorlanıyo nasıl ıkınıyo yavrum içim acıyo ama günde bikaç kez rahat yapıyo benimki kakasını ama arada da zorlanıyo o zaman bende bacaklarını dizlerinden kırıp karnına doğru bastırıyorum ben öyle yapınca daha güçlü ıkınıyo bazen gazı varsa pıtlayıp rahatlıyo doktor göstermişti bana çok işime yaradı öyle hareket yaptırmayı denedin mi canım
canım bugun dktordydık..sarılıgımız dh gecmemiş..
K vıtamını yapalım deDı..ama o ara bska seylerkonustuk..dktorda unuttu bızde..ılk dogdugunda olmustu k vıtamını...
Sonra genzınE kAçmasını soyledım..gogsumu bırz boşaltıp emzırcem...sut fazla gelıyor...
Kakasını yapammasına ıse anüs kasları sıkı dedı...
Bırkaç ay sonra duzelır dedı..
Kulak cubuguyla deneyın dedI...denedık yaptıramdık dedı hemsıresı...hemsıresı alt komsum...
Doktor hergun fıtıl yap dedı..rahatlasın dedı..
Bu geCE hıç uyumadık
gecE 2 dE uydANDI 4 e kadAr ıkındı..sonra az daldı .yıne uyAndı...saat 5 de daldı bıraz 15 dakka da bır cıyakladı...
Emzık verdım..emzık düştü cıyakladı..besıgını salldım mecburen...
Sallayınca uyudu..ama 15 daakkada bır uyandı..yanı gecE 2 dEn snra hıç uyumadımm...
Ediz ise sabah 8 de uyudE...10:30 a kadAr..bugun yıne yıkıycaz..rahatlıyor galıba bAnyodan sonra...
Eger rahatlarda uyursa hergun yıkıyacagız edızı..