herkese iyi geceler arkadaşlar. moralim bozuk kızımın dilinde bir haftadır falan bir beyazlık vardı sonra çoğaldı ve dudaklarına bulaştı önce süttendir diye düşünmüştüm ama annem pamukçuk dedi dra gittiğimizde gösterdim pamukçuk olmuş karbonatlı su dedi iki gündür deniyoruz kızımın dili ağzı kanıyor ağlıyor ama nasıllll

((o ağladıkça benim içim gidiyor ve üstelik kızım üç gün önce göğsümden bir emdi bir emmedi emdiğindede zorla emdirdim dün gündüz emdi ama sonra yine emdiremedim bugünse göğsümden hiç emmedi kocaaa günnnn akşama kadar zor dayandım emmediği gibi mememi vermeye kalktığım anda kıyametleri kopardı sanki bir yerine basılmış gibi nasıl bağırdı anlatamam en sonunda az önce bende dayanamadım başladım ağlamaya moralim bozuldu kızım beni istemiyor mememi artık istemiyor diye

( annem ve eşim dili yara ondan alamıyor memeni ondan bukadar ağlıyor canı yanıyordur diyolar ama bilmiyorum birde üstüne sütümün çok olması ve memenin şiş olmasıda etkiliyor olabilir.. sizin bebişlerde pamukçuk oldumu hiç gerçekten ondanmı istemiyor memeyi acaba..yarın dra gidicez zaten sorucam ama çok moralim bozuldu