- Konu Sahibi teknekazintisii
- #27.021
sağol canım. her doğumda olurmuş kaynana gelin yada kaynana damat olayları. ama bizimki öyle bir kısırdöngü oldu ki. ben onun ailesinin yaptıkları için onları istemiyorum çünkü hakediyorlar. eşimse ben onları istemediğim için onca iyiylik yapan aileme binbir saygısızlık yaptı ve o da onları istemiyor. yarı kırkımdan sonra yalnız başıma kaldım zatenm eşim bebek bakmaktan hiç anlamıyor birde üztüne bu kadar eziyet ediyor. şimdi de kırkımız geçti vay efendim biz neden birlikte olmuyormuşuz o erkekmiş falan filan. bu kadar üzüntüden sonra yüzünü göresim gelmiyor ki birde onunla birlikte olacağım aklım almıyor. haftaya psikiyatra randevu aldık bakalım ne olacak. zaten gözden çıkardım amaevladım için deneyeceğim bir kez daha. aynı şeyler tekrar ederse yaşayamam bu adamla kesinlikle.
Allah yardımcın olsun canım hakkınızda hayırlısı nasılsa öyle olur inşallah her doğumda bişeyler oluyo burdan gördüğüm kadarıyla ama çok üzüldüm durumların bu kadar ciddileşmesine hipnotize fln mı ediliyo bunlar anlamıyorum ki nasıl bu derece taraflı olabiliyolar