2011 Ocakta Hamile Olduğunu Öğrenenler Buraya

valla 6ne desi6n zaten yaşadığım yerde kadın doğumcu 1 tane var ona da sıra bulursan ne alaa*.

yapacak bişey yok diyo kraker bile yesen bizim için yeterli dedi adam*. yani böyle işte kızımda da böyle olmuştu onda da hastaneye yatmıştım 4 ay felan sürmüştü*.bu daha ağır geçiyo sanki yaşlandım tabi ondan olsa gerek*.
ben hep hamilelikten korkuyodum bazıları doğumdan korkar bende hamilelikten korkardım başıma geldi işte

neslihan ben şöle yapıordum bişeyi sadece 1 kere yiyebiliordum mesela cnm elma çekti 1 kere yediğm 2.de kusmak istiordum kokusu berbat geliordu birde ben evimden tiksindim evimde bişi yiyemiorum şimdi kahvaltı için eşimin dayısına iniorum aağı kata ve onunlada günü bitiriorum işte bir çilekli süt bir meyva belki ama onuda eşim koymayı unutmazsa mesela dün sütü unutmuş kivi koymuş çok susadım kivi ile idare ettim eşim gelene kadar bugünde meyva koymayı unutmuş birine bağımlı kalmak çok kötü bir duyguymuş allah engellerilere bin kat sabır versin güç versin

birde serum yediğim gün hastanede ayran ve tost yemiştim dün de akşam eşimden tost istedim yeiyebildim yedikten sonra midem çok acıor ama işte elimden geleni yapmaya çalışıorum ben tostun içine ketçap sıktırdım öle bir tat almak daha iyi gelior

bir kere cips yedim ama şimdi gözüm görmesin cipsleri ay aklımada başka bişi gelmiorki kusacak gibi oluorum yemek diyince

ama küçük esra bugün kumpir yazdı sanki yerim gibi geldi yarın deniycem yemeği

selam bende 30 ocakta öğrendim hamile olduğumu tüp bebekle hamile kaldım son sata göre 6 haftalık ama tüp tedavisi olduğu için döllenme tarihime görede 4 haftalığım
bide imza bölümüne gebelik cetveli yapmak istiyorum ama bulamadım bana biri yardım edebilirmi???

5bende öyleyim ayva çok yedim artık görmek istemiyorum*.kiwi için ölüyodum ekşi ekşi ya oh

a.s canım hosgeldın tebrık ederım bu arada gebelık cetvelı ıcın google gebelık cızelgesı yaz anlatımlı olarak var...

hayırlı olsun cnmm tebrik ederimmmm

gebelik cetvelini bende pek bilmiorumda şey google a yazıormuşsun okuduğuma göre orda anlatıormuş nasıl olacağı hatta melekler mekanımı ne öle bir sitede varmış ordcan yapılıormuş bebeğinin doğacağı günü yazıormuşsun daha sonra kontrol panelinde ismini işini falan yazdığın yer var ya orda çizelge var oraya linki kopyalaıormuşsun ama sonundaki bir yazıyı silerek ya parantezi yada jpg yazısını

banada ayva ye dediler ama oda beni mahvetti leblebi krikkrak öğğkk duyunca midem kalkıor

aynen tatlım ayva daha çok beni mahvetti sanki*.leblebi de kar etmedi salatalığa tuz ekip yiyorum o biraz hoşuma gidiyo yeter şu yaz meyveleri çıksın artık*.
çağğğğğğğlaaaaaaa istiyorum yaaaaa

ben hiç çağla yemedim ama sen söledin yaa istiorummmmmm aynısından

ayrıca esra mısır gevreği dedin ya nesquik ondanda istiorummm ne arsız oldum yaa herşeyden istiorum

saol canım ya sende çok tatlısın aslında ben daha tatlıydım bitkisel hayata girmeden önce tabi

olsun olsun canım azıcık nazımızı ceksın bızımkıler ben bulanmasada bulandı dıyorum heheheh cok cakalım yaa neler yapıyorum walla yemek bıle yapmıyorum ıcım almıyor dıyorum...

sağol canım 3 gün öncesine kadar çok rahattım ama 3 gündür bulantılarım başladı bazen çok şiddetli oluyor bazende çok hafif..

Son düzenleme:
neslihan kulaklarından tavana çivilicem şimdi seni sussana yaaa ay ne kadar bulunmaz şey var hepsini yazdın ayol hamileyizzzzzz ahahahaha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…