- Konu Sahibi mehtap8080
-
- #2.021
peki günde 1 adet kivinin bebeğin o günkü bütün ihtiyaçlarını karşıladığını biliyor musun :)
neslihan ben şöle yapıordum bişeyi sadece 1 kere yiyebiliordum mesela cnm elma çekti 1 kere yediğm 2.de kusmak istiordum kokusu berbat geliordu birde ben evimden tiksindim evimde bişi yiyemiorum şimdi kahvaltı için eşimin dayısına iniorum aağı kata ve onunlada günü bitiriorum işte bir çilekli süt bir meyva belki ama onuda eşim koymayı unutmazsa mesela dün sütü unutmuş kivi koymuş çok susadım kivi ile idare ettim eşim gelene kadar bugünde meyva koymayı unutmuş birine bağımlı kalmak çok kötü bir duyguymuş allah engellerilere bin kat sabır versin güç versin
birde serum yediğim gün hastanede ayran ve tost yemiştim dün de akşam eşimden tost istedim yeiyebildim yedikten sonra midem çok acıor ama işte elimden geleni yapmaya çalışıorum ben tostun içine ketçap sıktırdım öle bir tat almak daha iyi gelior
bir kere cips yedim ama şimdi gözüm görmesin cipsleri ay aklımada başka bişi gelmiorki kusacak gibi oluorum yemek diyince
ama küçük esra bugün kumpir yazdı sanki yerim gibi geldi yarın deniycem yemeği
selam bende 30 ocakta öğrendim hamile olduğumu tüp bebekle hamile kaldım son sata göre 6 haftalık ama tüp tedavisi olduğu için döllenme tarihime görede 4 haftalığım
bide imza bölümüne gebelik cetveli yapmak istiyorum ama bulamadım bana biri yardım edebilirmi???
selam bende 30 ocakta öğrendim hamile olduğumu tüp bebekle hamile kaldım son sata göre 6 haftalık ama tüp tedavisi olduğu için döllenme tarihime görede 4 haftalığım
bide imza bölümüne gebelik cetveli yapmak istiyorum ama bulamadım bana biri yardım edebilirmi???
5bende öyleyim ayva çok yedim artık görmek istemiyorum*.kiwi için ölüyodum ekşi ekşi ya oh
ebru88 hayırlı olsun allah tamamına erdirsin se6nde varmı bulantın neyin varmı
banada ayva ye dediler ama oda beni mahvetti leblebi krikkrak öğğkk duyunca midem kalkıor
aynen tatlım ayva daha çok beni mahvetti sanki*.leblebi de kar etmedi salatalığa tuz ekip yiyorum o biraz hoşuma gidiyo yeter şu yaz meyveleri çıksın artık*.
çağğğğğğğlaaaaaaa istiyorum yaaaaa
neslıhan cok tatlısın canım ya ay cok sevındı hemen soruyor bulantın varmı dye cok cekmıs ya ılahı canım ya güldürdün benı
saol canım ya sende çok tatlısın aslında ben daha tatlıydım bitkisel hayata girmeden önce tabi
caglamı canım cektı al ıste napıcaz sımdı neslıhan yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?