- Konu Sahibi mehtap8080
-
- #2.061
süheylacım benimde canım bişey istemiyo sadece ekşi midemi bastırıyo diye istiyorum valla*.
tatlı felandamı canın çekmiyo
kıslar akşam yemeüği olarak ne yiyeceksiniz*.aaaaa :84:
gebelik cetvelim hazır fakat forumda araştırdım nereye yapıştırmam gerekiyor onu bulamıyorum kontrol paneline baktım ama bulamadım
ya kızlar ben farkettımde ılk kızı olanın hemen hamıle kalırsa yanı arası az olursa oglu oluyor cevrenızde varmı oyle oyuzden sanırım oglun olacak eger arası az ıse
valla şekerim kızım 5 yaşında*.biz 2 yıldır istiyoduk olmuyodu rabbim şimdi nasip etti*.ama öyle bişey duymadım*.
allah hayırlısı6nı versi6n eşim çok istiyo erkeki*.bu arada ultrason da çocuk yuvarlak olursa kız fasulye gibi olursa erkekmiş bende böyle bişey duydum ilk nasıldı 5be5bişleri6niz kıslar
allahını sevennn pişmiş yemek adı yazmasınnnn ne olurrr btier giremem daha buraya o yazıyla karşılaşcam diyeee midem almıorr lütfennn
benım ılk bebısım düştü 5 ay evel sımdı 2 aylık hamıleyım yanı bu ılk olacak
pardon canım*.........
melis yemek ısmı solucez dıye forumdan kacmıs hehehe
aminnn...hoşbuldum canım.mrhaba hosgeldın ıyı dıleklerın ıcın tsk canım hayırlısıyla dogum yapalım hepımız ınsallah...
teşekkür ederiz.hepimize hayırlı olsun inşallah.1 yıldır bebek istiyoruz.çok şükür oldu sonunda.diğer topiklerden bu topiğe geçebildiğim için çok mutluyum.Allah isteyen herkese nasip etsin.inşallah burda güzel ve faydalı vakit geçiririz.ayyy yeni annecikler katılmış hayırlı olsun hepinizee.....
tatlım kontrol panelınde profılımı duzenle var solda orda cizelge yazılı bı bosluk var ona yapıstırıyorsun yapıstırdıgın seyın sonunda png cıkarsa onu sıl canım
süheylaaaaa bak şimdi kocana diciiimmm karın sana naz yapıoo taş gibi bişi yok diye tüm saçları sana yaptırcak üstünede yemek yaptırcaakkkkkk:82:
arkadaşlar ben yoruldum biraz uzanıcam ok herkese hayırlı geceler akşamlar bulantısız dakikalar 5bay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?