2011 Ocakta Hamile Olduğunu Öğrenenler Buraya

süheylacım benimde canım bişey istemiyo sadece ekşi midemi bastırıyo diye istiyorum valla*.
tatlı felandamı canın çekmiyo

ya kızlar ben farkettımde ılk kızı olanın hemen hamıle kalırsa yanı arası az olursa oglu oluyor cevrenızde varmı oyle oyuzden sanırım oglun olacak eger arası az ıse

gebelik cetvelim hazır fakat forumda araştırdım nereye yapıştırmam gerekiyor onu bulamıyorum kontrol paneline baktım ama bulamadım

tatlım kontrol panelınde profılımı duzenle var solda orda cizelge yazılı bı bosluk var ona yapıstırıyorsun yapıstırdıgın seyın sonunda png cıkarsa onu sıl canım

allahını sevennn pişmiş yemek adı yazmasınnnn ne olurrr btier giremem daha buraya o yazıyla karşılaşcam diyeee midem almıorr lütfennn

ya kızlar ben farkettımde ılk kızı olanın hemen hamıle kalırsa yanı arası az olursa oglu oluyor cevrenızde varmı oyle oyuzden sanırım oglun olacak eger arası az ıse

valla şekerim kızım 5 yaşında*.biz 2 yıldır istiyoduk olmuyodu rabbim şimdi nasip etti*.ama öyle bişey duymadım*.
allah hayırlısı6nı versi6n eşim çok istiyo erkeki*.bu arada ultrason da çocuk yuvarlak olursa kız fasulye gibi olursa erkekmiş bende böyle bişey duydum ilk nasıldı 5be5bişleri6niz kıslar

benım ılk bebısım düştü 5 ay evel sımdı 2 aylık hamıleyım yanı bu ılk olacak

mrhaba hosgeldın ıyı dıleklerın ıcın tsk canım hayırlısıyla dogum yapalım hepımız ınsallah...
aminnn...hoşbuldum canım.
ayyy yeni annecikler katılmış hayırlı olsun hepinizee.....
teşekkür ederiz.hepimize hayırlı olsun inşallah.1 yıldır bebek istiyoruz.çok şükür oldu sonunda.diğer topiklerden bu topiğe geçebildiğim için çok mutluyum.Allah isteyen herkese nasip etsin.inşallah burda güzel ve faydalı vakit geçiririz.

süheylaaaaa bak şimdi kocana diciiimmm karın sana naz yapıoo taş gibi bişi yok diye tüm saçları sana yaptırcak üstünede yemek yaptırcaakkkkkk:82:

bemde 6 haftalik hamileyim gecen hafta ogrendim 1 bucuk senedir istiyorduk tup bebek bile dusunmeye basladik allahim bizi muttu etti insallah tamaminida bize cok gormez saglikli bebekler gelsin insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…