2011 Ocakta Hamile Olduğunu Öğrenenler Buraya

Aramıza yeni katılan annecikler hoşgeldiniz.tebrikler.

bişey sorcam bu kahvaltıda yenilen mısır gevrekleri ve nesquik zararlımıdır ben sormayı unuttum dr.a

esracım bence onlar zararlı olabilir yani sonuçta hazır gıda türüne giriyor.herşeyin doğalı en güzel olanı bence ama senin canın istiyorsa az az ye.yada doktoruna danış.

walla canım ne tatlı ne eksı nasıl bır ınsanım ben hıc bısı ıstemmıyor canım cekmıyo psıkolojıkmı acaba yaa aklıma bıle gelmıyor...

yaaa benimde canım bişey çekmiyor bende anlamadım ne zaman aşerecem.bulantı desen oda az oluyor kasık ağrım da olmasa hamilelik hiç aklıma gelmicek.aşermek istiyorummmmmmmm

kislar ii aksamlar ben 5+5 haftalik hamileyim ama benim gic bir belirtim yok hatta gögüslerim bile agrimiyor korkmaya basladim benim gibi olan varmi daha kalp atiini duymaya gitmedim cok merak ediyorum benim gibi olan varmi arkadaslar

iyi pazarlar tatlı gebişler nasılsınız???
ben süperim cumartesi bebeğimi gördüm ellerini ayaklarını görüdüm yumuk yumuk çok tatlıydı gözlerim yaşardı utanmasam ağlayacaktım :2:
ne garip bir şey artık insana benziyor yaaaa boyu 4 cm olmuş organlarının durumu iyiymiş suyuda iyiymiş rahatı çok yerinde seninkinin hiç endişe etme keyif onun dedi doktorum kalp atışlarını dinledim 3 hafta öncekinden daha gür çıkıyordu kalp sesi
darısı başınıza hatunlar...

çok sevindim canım
çok güzel bir duygudur
allah hepimize nasip etsin inş.

merhaba kızlar bende 8 haftalık hamileyim midemde ağrı var su içince dahada artıyo ama ben habire yiyorum kiloda aldım midem bulanıyo ben bulandıkca yiyorum hatta yerken midem bulanıyo ben bunları nasıl yiyorum diye gene içim kötü oluyo ama kusmuyorum.aranızda benim gibi olan varmı

bemde 6 haftalik hamileyim gecen hafta ogrendim 1 bucuk senedir istiyorduk tup bebek bile dusunmeye basladik allahim bizi muttu etti insallah tamaminida bize cok gormez saglikli bebekler gelsin insallah

çok sevindimmm kendine çok dikkat et sağlıklı bir hamilelik dilerim

kislar ii aksamlar ben 5+5 haftalik hamileyim ama benim gic bir belirtim yok hatta gögüslerim bile agrimiyor korkmaya basladim benim gibi olan varmi daha kalp atiini duymaya gitmedim cok merak ediyorum benim gibi olan varmi arkadaslar

6. haftadan sonra belirtiler başlıor sıkma canını ayrıca başlamasın daha güzel rahat bir hamilelik geçirirsin

kızlar bugun testi tekrarladım dun 59du bugun 83 olmuş ve ultrosanda kesenın oluştugunu söyledi doktorum yanı dı gebelık değil miş:)

ben anlamadım bhcg mi 56 dan 83 oldu ve kese göründü iyide 1500 de anca kese oluşumu gözüküor biyerlerde bir hata ar ama değerlerin hamilelik değeri artışı çok iyi arkadaşım hayırlı olsun

ay sezeeennnn harikaaaaaaa bende nasıl dayanıcam ay sonuna kadar onu düşünüorummmm ben onun 4 cmlik boyunu yerimmmm yerrrrrrrr teyzesinin tatlı balııı

benimde canım az önce acayip şeftali istedi olgun olanlarından eşim duyar duymaz gitti almaya ama bulamamış :84:

canıım ben de temmuz annesı olacagım ınşallah,şeftalı bulunmuyor pek ama metro magazası varsa yakınlarında ulşabılecegın,hanı büyükk toptan perakende alısverıs yeri)orada koca kavanozlarda şeftalı kompostosu gıbı bısey satılıyor ıcınde yarım yarım kocaman seftalıler var en azından nefsını köreltirsin

canım çok sevindim.ne güzel sağlıklı ve güzel haberlerini almışsın.darısı bizlere inş.

ay sezeeennnn harikaaaaaaa bende nasıl dayanıcam ay sonuna kadar onu düşünüorummmm ben onun 4 cmlik boyunu yerimmmm yerrrrrrrr teyzesinin tatlı balııı

teşekkür ederim teyzesi darısı en kısa zamanda başına tatlım
2 hafta sonra 2li teste gidiyorum o zaman cinsiyetini öğrenicemmmmmmmmmmmm
tabi bizimki kıçını dönüp yatmazsa :96:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…