- Konu Sahibi mehtap8080
-
- #1.441
bide arkadaşlar sivilce bastı suratımı çok fena arada hapşırık var ama grip hapşırığı değil2 haftadır durduk yere sizde de varmı? 2-3 gündür de kabızım
kızlar günaydın güzel bir gün geçirmeniz dileğiyle
günaydınnnn
bugün diğer esra kan tahliline gidecekti hayırlı haberlerle gelsin sonrada bizs buluşup bnm dr uma gidicez kontrole inşallah kendime gelebilirm ama sabahtan beri bulantım kötü çok halsizim(
hadi hayırlısı bakalım inş. güzel haberlerle gelirsiniz cnm. ya senin bu bulantı ne olacak böyle? doktorunla konuş muhakkak hiçbişey yiyemezsen bebiş nasıl beslencek?
dr um sakin biri zaten bebek şuanda senin depodan beslenior demişti ama 3 aydan sonra devam ederse3 ozmn önlem almamız gerekiorçünkü ozmn sen ne yesen bebeğinde onu yiyecek demişti
günaydın kızlar
benimde bulantım var hemde hiç geçmiyor gece bile özellikle su içince
çokta halsizim akşam sekiz sabah 7 uyuyorum evime bakamıyorum kocama bakamyorum evim resmen pis allahtan oğlum annanesinde ama okul açılıyo gelecek hafta sonu. geceleri uyanıyorum çok fazladönüyorum dönüyorum, inanın hergün burayı okuyorum ama yazacak derman bulamıyorum kendimde o derece yani
günaydın kızlar
benimde bulantım var hemde hiç geçmiyor gece bile özellikle su içince
çokta halsizim akşam sekiz sabah 7 uyuyorum evime bakamıyorum kocama bakamyorum evim resmen pis allahtan oğlum annanesinde ama okul açılıyo gelecek hafta sonu. geceleri uyanıyorum çok fazladönüyorum dönüyorum, inanın hergün burayı okuyorum ama yazacak derman bulamıyorum kendimde o derece yani
esra bende onu duydum bulantısı erken başlayan ve daha şiddetli olanın kızı olurmuş diye
bende acayip tutuyor belirtiler göğüsde büyüme vs... galiba başardım dün gece eşimede öle diyip baya bir güldüm başardım başardımmmm kız olcak diorummm oda tek başınamı başardın diorrr
çok geçmiş olsun bnde aynı durumdayım bnde çocuk olmaması en büyük şans galiba evim berbat halde çamaşırları eşim yıkıor ama ütüler tepeleme yığıldı baya gıcık bir durum dün gece eşim bana sen gerçekten evin direğiymişsin dedi kapıda güleryüzle karşılayan olmayınca evin bu halini görünce akşam birlikte yemek yiyemeyince daha iyi anladım dedi çok mutlu etti bu lafları beni keşke ona yardım edebilsem ama imkanım yok
oğlumda sabah 9 da kalkardım hemen gider kusardım sonra geçerdi bu böyle diğil öğürüyorum birşey gelmiyor birde hiç geçmiyor hep bir bulantı var yediklerimden hiç lezzet alamıyorum, bu farklı zaten her çocuk farklı olurmuş ya.. ay nebileyim canım ya yine işe gelebiliyorum ya çok şükür, allahtan işim çok sıkı diğil özelde çalışıyor olsaydım zaten kafamı koyup yatabilirmiydim.
senin kaç haftalık oldu benim 6+3 geçen cuma gittim devlet hastanesine dr. sağ olsun hiçbirşey sormadı sadece ultrasyonda gördü kalp atışını duydu ben bile görmedim yanibir sürü tahlil istedi verdim daha hepsi çıkmadı çıkınca başka bir doktora gidicem zaten sadece talil için gitmiştim oraya da merak ediyorum daha bebeğimi görmedim yani
cnmbenım senın kac haftalıkdı kı kalbı atıyor oldugunu gordun....
benim bugün 9+4 oldu en son geçen salı 1 şubatta gitmiştim o zaman kalp atışlarını falan gösterdi 2 cm olmuş dedi sağlıklı görünüyormuş çok şükür. kan tahlili idrar tahlili yaptırdı onlarda iyi çıktı ilaç vermedi sadece folik asite devam dedi. 1 ay sonra gel ense kalınlığına bakçaz dedi 1 martta gidicem kısmetse
allah iyiliğini versin melisben çok merak ediyorum cinsiyetini yaa bende bulantı kusma yok denecek kadar az yeni yeni başladım kusmaya ilk zamanlar hiç öğürtüm bile yoktu. ama kuyruk sokumu ağrım çok fena bazen dayanamıyorum yüzümde eskiden sivilceler çıkardı şuan yok çok şükür bu belirtiler erkek mi kız mı oluyor? gerçi bioritmime falan baktı kızlar forumda çin takvimi hepsi kız diyor bende eşime kız diyorum nerden biliyorsun diyo kopil olcak diyo :) biz üj beşizde
üj bejj ci haaa ahahahha banada seninkopilin olcak gibi gelior ayakların buz gibi bulantın az falan erkek bnce senin ki
hade gözün aydın canım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?