2011 Ocakta Hamile Olduğunu Öğrenenler Buraya

bide arkadaşlar sivilce bastı suratımı çok fena arada hapşırık var ama grip hapşırığı değil2 haftadır durduk yere sizde de varmı? 2-3 gündür de kabızım

bende hapşuruordum sen sölemesen unutmuşum hapşurduğumu :) öncelikle tebrik ederimmm

kese bchg 1500 ü geçince görebiliorsun buda 4,5- 5. haftaya falan tekabül edior bazı dr lar bu zamanlarda üstten bakıp göremezlerse alttan bakıorlar ama alttan muayeneye kimi iyi dior kimi kötü bilmiorum cnm bi yorum yapamam ama illa istemem diorsan biraz sabredersin üstten bakar hep

günaydınnnn

bugün diğer esra kan tahliline gidecekti hayırlı haberlerle gelsin sonrada bizs buluşup bnm dr uma gidicez kontrole inşallah kendime gelebilirm ama sabahtan beri bulantım kötü çok halsizim(

hadi hayırlısı bakalım inş. güzel haberlerle gelirsiniz cnm. ya senin bu bulantı ne olacak böyle? doktorunla konuş muhakkak hiçbişey yiyemezsen bebiş nasıl beslencek?

hadi hayırlısı bakalım inş. güzel haberlerle gelirsiniz cnm. ya senin bu bulantı ne olacak böyle? doktorunla konuş muhakkak hiçbişey yiyemezsen bebiş nasıl beslencek?

dr um sakin biri zaten bebek şuanda senin depodan beslenior demişti ama 3 aydan sonra devam ederse3 ozmn önlem almamız gerekiorçünkü ozmn sen ne yesen bebeğinde onu yiyecek demişti

dr um sakin biri zaten bebek şuanda senin depodan beslenior demişti ama 3 aydan sonra devam ederse3 ozmn önlem almamız gerekiorçünkü ozmn sen ne yesen bebeğinde onu yiyecek demişti

anladım cnm sen bişey yiyemeyince iyice halsizlik yapıyo sana doğal olarak inş. fazla sürmez bulantıların allah yardımcımız olsun zor bi süreç ama atlatıcaz anne olmak kolay deil

günaydın kızlar
benimde bulantım var hemde hiç geçmiyor gece bile özellikle su içince
çokta halsizim akşam sekiz sabah 7 uyuyorum evime bakamıyorum kocama bakamyorum evim resmen pis allahtan oğlum annanesinde ama okul açılıyo gelecek hafta sonu. geceleri uyanıyorum çok fazla dönüyorum dönüyorum, inanın hergün burayı okuyorum ama yazacak derman bulamıyorum kendimde o derece yani

cnm geçmiş olsun önceki hamileliğindede çok bulantın olmuşmuydu? bulantı kusma çok olunca kız bebekmi oluyomuş öyle duymuştum? gerçi herkeste farklı belirtiler oluyor ama cinsiyetle alakası varmıdır sence?

çok geçmiş olsun bnde aynı durumdayım bnde çocuk olmaması en büyük şans galiba evim berbat halde çamaşırları eşim yıkıor ama ütüler tepeleme yığıldı baya gıcık bir durum dün gece eşim bana sen gerçekten evin direğiymişsin dedi kapıda güleryüzle karşılayan olmayınca evin bu halini görünce akşam birlikte yemek yiyemeyince daha iyi anladım dedi çok mutlu etti bu lafları beni keşke ona yardım edebilsem ama imkanım yok

esra bende onu duydum bulantısı erken başlayan ve daha şiddetli olanın kızı olurmuş diye

bende acayip tutuyor belirtiler göğüsde büyüme vs... galiba başardım dün gece eşimede öle diyip baya bir güldüm başardım başardımmmm kız olcak diorummm oda tek başınamı başardın diorrr

oğlumda sabah 9 da kalkardım hemen gider kusardım sonra geçerdi bu böyle diğil öğürüyorum birşey gelmiyor birde hiç geçmiyor hep bir bulantı var yediklerimden hiç lezzet alamıyorum, bu farklı zaten her çocuk farklı olurmuş ya.. ay nebileyim canım ya yine işe gelebiliyorum ya çok şükür, allahtan işim çok sıkı diğil özelde çalışıyor olsaydım zaten kafamı koyup yatabilirmiydim.
senin kaç haftalık oldu benim 6+3 geçen cuma gittim devlet hastanesine dr. sağ olsun hiçbirşey sormadı sadece ultrasyonda gördü kalp atışını duydu ben bile görmedim yani bir sürü tahlil istedi verdim daha hepsi çıkmadı çıkınca başka bir doktora gidicem zaten sadece talil için gitmiştim oraya da merak ediyorum daha bebeğimi görmedim yani

allah iyiliğini versin melis ben çok merak ediyorum cinsiyetini yaa bende bulantı kusma yok denecek kadar az yeni yeni başladım kusmaya ilk zamanlar hiç öğürtüm bile yoktu. ama kuyruk sokumu ağrım çok fena bazen dayanamıyorum yüzümde eskiden sivilceler çıkardı şuan yok çok şükür bu belirtiler erkek mi kız mı oluyor? gerçi bioritmime falan baktı kızlar forumda çin takvimi hepsi kız diyor bende eşime kız diyorum nerden biliyorsun diyo kopil olcak diyo :) biz üj beşizde

bnm geç döllenme olmuş o yüzden 8+3 hamileliğim ay çalışan annelere allah yardım etsin hep diorumm ben iyi ki çalışmıorum dediğim bir dönem geçiriorum

oh ne kadar güzel sözler bunlar sabah bizde de şöyle bir şey oldu. benim öğürtüm geldi yine banyodayım aynı anda oda tuvalete girdi o gelene kadar ben öğürdüm yüzüm gözüm kıpkırmızı gözlerimden yaşlar akıyor geldi yanıma bana reçel filan koysana kaseye iş yerinde yerim ben bir başladım ya gelmiş bana neler diyosun iyimisin diye sormuyorsun da peynirden reçelden bahsediyorsun diye evden çıkana kadar söylendim çıkarkende birde elini uzattı öpte barışalım diye :84
: bazen anlıyorda bazende böyle işte ama çok görmüyorum bir bardak çayını bile koymazken şimdi birazda olsa yarım ediyor annesinin yetiştirmesinden kaynaklanıyor

benim bugün 9+4 oldu en son geçen salı 1 şubatta gitmiştim o zaman kalp atışlarını falan gösterdi 2 cm olmuş dedi sağlıklı görünüyormuş çok şükür. kan tahlili idrar tahlili yaptırdı onlarda iyi çıktı ilaç vermedi sadece folik asite devam dedi. 1 ay sonra gel ense kalınlığına bakçaz dedi 1 martta gidicem kısmetse

hade gözün aydın canım...

üj bejj ci haaa ahahahha banada seninkopilin olcak gibi gelior ayakların buz gibi bulantın az falan erkek bnce senin ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…