2011 Ocakta Hamile Olduğunu Öğrenenler Buraya

üj bejj ci haaa ahahahha banada seninkopilin olcak gibi gelior ayakların buz gibi bulantın az falan erkek bnce senin ki

ilk çocuğum olacak farketmez aslında ama yinede çok merak ediyorum benim ailemde erkek çocuk yok biz iki kız amcamın iki kızı var o yüzden erkek olursa annemler için değişik olur çok sevinirler kızda olsa eminim çok severler ama annemle babam erkek evlatları olmadığı için çok farklı olur. sağlıklı olsunda kız erkek hiç önemli deil en başı sağlıklı olması

günadın kızlar nasılsınız bu gün?dün akşam yatağa yatınca kalbim sanki kasığımda atıyomuş gibi hissettim.2- 3 dakika kadar sürdü.ama bayağı belirgin bir şekilde hissettim sizede böyle oldumu hiç anlamadım ben bunu?genelde de hep sağ kasığım ağrıyor:44::44::44:

gunaydın sekerlerr ben geldım dun doktorumla randevum vardı bebegım 5+6 olmus kesemızı gorduk muhtemelen dogum tarıhı annesı gıbı 05 10 2011 benım dogum gunumde bana suprız yapacak teyzelerı ayrıca kesemızın capı 10.2 rahımımde hıc bırsey cıkmadı doktor super dedı ne kıst ne myom yanlız dıkkat etmem gereken cok sey varmıs hepsını paylasıcam benımle bırlıkde olan hamiş annelerıne sanırım korkakanne sende benım gıbı 5 haftalıkdın...

çok sevindim canımmm ne güzel çıkmış herşey ben 6+2 oldum canım benim cuma günü gidicem bende bakalım inş ii çıkar benimde sonuçlar...(fena uyku bastırdı yawww iş yerindeyim birde)

:))ay zaman geçse de bi öğrensek cinsiyetlerini hayırlısı ile...çok merak ediyorum kimin nesi olcak :))

belli olsada her sabah 07:45de eşimin beni uyandırıp aşkım acaba kız mı olacak erkek mi olacak sen ne hissediyorsun kız olursa şöölemi olur erkek olursa bölemi olur gibi heyecan patlamalarından kurtulurum
bana göre erkek olacak öyle hissediyorum rüyalarımda görüyorum çin takvimi varmış baktım erkek diyor bebek solda yatıyor ama süpriz yapıpta kız olursa aslaaa hayır demem

maşallah esracım hep böyle tüm kontrollerimizden iyi haberlerle döneriz

kızlar doktorum bana folıkasıt verdı tabı aslında bu hamılelıge baslamadan alınsa daha ıyımıs ama gunde yarım kullanmamı soyledı bırde bemıks vıtamın hapı verdı oda gunde bır tane tok bu arada 5+6 haftalıgım sıze bu haftalıkken neler verdı doktor...

bende günde yarım folbiol içiyorum sadece o kadar başka ilaç vermedi benim şuan 9+4 geçen hafta gitmiştim kontrole kan tahlilim idrar tahlilim iyi çıktı o yüzden başka ilaç vermedi

benimde ayaklarım çok üşüyor bulantı kusma yok bide kuyruk sokumu ağrım var erkek mi dersin? yalnız kesede ne sağda nede solda tam ortada :))

valla ne desem ki tam orta da olduğuna göre henüz karar verememiş seninki yada sana numara yapıyor
bulantı varsa kız deniiyor erkekte anne güzelleşir kızda çirkinleşir diyorlar ilk aylarda göbek mide üzerinden şişerse erkek sadece göbek şişerse kız deniyor bir sürü söylenti var valla bende şüphe içindeyim:82:

bende günde yarım folbiol içiyorum sadece o kadar başka ilaç vermedi benim şuan 9+4 geçen hafta gitmiştim kontrole kan tahlilim idrar tahlilim iyi çıktı o yüzden başka ilaç vermedi

falic asit yarımda mı içiliyor kızlar ben şubat mart gibi bebek denicez diye aralıkta günde 400mg almam gerekiyormuş diye günde 3 tane içiyordum toplam 400ü buluyor sonra süpriz hamile kalınca doktor devam et dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…