- Konu Sahibi mehtap8080
-
- #1.461
saol cnm darısı başınıza inş. 9 ayıda görürüz :))
üj bejj ci haaa ahahahha banada seninkopilin olcak gibi gelior ayakların buz gibi bulantın az falan erkek bnce senin ki
benimde oğlum olacak gibi gelior bana içime öle doğdu eşimde oğlum die seviyor:))oğluma şunu aldım,oğlumla bunu yapcam ....gibi :))
sende ne gibi belirtiler var cnm?
ayaklarım buz gibi,bebek solda,bulantı yok,
gunaydın sekerlerr ben geldım dun doktorumla randevum vardı bebegım 5+6 olmus kesemızı gorduk muhtemelen dogum tarıhı annesı gıbı 05 10 2011 benım dogum gunumde bana suprız yapacak teyzelerı ayrıca kesemızın capı 10.2 rahımımde hıc bırsey cıkmadı doktor super dedı ne kıst ne myom yanlız dıkkat etmem gereken cok sey varmıs hepsını paylasıcam benımle bırlıkde olan hamiş annelerıne sanırım korkakanne sende benım gıbı 5 haftalıkdın...
benimde ayaklarım buz gibi bebek solda amaaaa bulantım var ne olur acep
:))ay zaman geçse de bi öğrensek cinsiyetlerini hayırlısı ile...çok merak ediyorum kimin nesi olcak :))
6+2 olduk canım ben ilk kan testinde değer 780 çıkmıştı keseyi görmüştüm.bebişşi dün ilk defa gördüm.pıt pıt atan kalbini de...
gözün aydınnnnnn
çok mucizevi birşey dimi karnında bir kalp daha atıyor pıt pıt
benim bugün 9+4 oldu en son geçen salı 1 şubatta gitmiştim o zaman kalp atışlarını falan gösterdi 2 cm olmuş dedi sağlıklı görünüyormuş çok şükür. kan tahlili idrar tahlili yaptırdı onlarda iyi çıktı ilaç vermedi sadece folik asite devam dedi. 1 ay sonra gel ense kalınlığına bakçaz dedi 1 martta gidicem kısmetse
ewet canım ya ama ben göremedim daha dr.gördü çok eskiydi makina ben anlayamadım,inş.cuma günü görcem ben:)
ayaklarım buz gibi,bebek solda,bulantı yok,
maşallah esracım hep böyle tüm kontrollerimizden iyi haberlerle döneriz
kızlar doktorum bana folıkasıt verdı tabı aslında bu hamılelıge baslamadan alınsa daha ıyımıs ama gunde yarım kullanmamı soyledı bırde bemıks vıtamın hapı verdı oda gunde bır tane tok bu arada 5+6 haftalıgım sıze bu haftalıkken neler verdı doktor...
benimde ayaklarım çok üşüyor bulantı kusma yok bide kuyruk sokumu ağrım var erkek mi dersin? yalnız kesede ne sağda nede solda tam ortada :))
bende günde yarım folbiol içiyorum sadece o kadar başka ilaç vermedi benim şuan 9+4 geçen hafta gitmiştim kontrole kan tahlilim idrar tahlilim iyi çıktı o yüzden başka ilaç vermedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?