2011 Ocakta Hamile Olduğunu Öğrenenler Buraya

evet cnm benimki kararsız :)) uzun süre meraklandırcak bebişler anneleri öyle görünüyor

ooo günde 3 mü ben sordum doktoruma yarım içiyodum zaten hamiş kalmadan yarım içmeye devam et dedi ağır bi ilaçmış o yüzden yarım yeter dedi özürlü olma durumunda 1 tane veriyoruz dedi

ooo günde 3 mü ben sordum doktoruma yarım içiyodum zaten hamiş kalmadan yarım içmeye devam et dedi ağır bi ilaçmış o yüzden yarım yeter dedi özürlü olma durumunda 1 tane veriyoruz dedi

esra korkutma beniiiiii yaa
cumartesi dr. gidicem sorayım niye 3 tane diye

kızlar eğer kullandığınız ilacın ismi folic plus ise günde 3 tane doğru çünkü 400mg yapıyor. birde folibol var ondan da bir tane almamız yetiyor onun bir tanesi 400mg. hangisini kullandınız

esra korkutma beniiiiii yaa
cumartesi dr. gidicem sorayım niye 3 tane diye

cnm kusura bakma özür dilerim yanlış anlaşıldım galiba sen içini ferah tut her doktorun uygulaması farklıdır benimki yarım yeterli dedi hem belki sizde kan uyuşmazlığı vardır ondanda olabilir aklına kötü şeyler getirme

kızlar eğer kullandığınız ilacın ismi folic plus ise günde 3 tane doğru çünkü 400mg yapıyor. birde folibol var ondan da bir tane almamız yetiyor onun bir tanesi 400mg. hangisini kullandınız

folic plus kullanıyorum 3ü 400mg yapıyor 3 tane içiyorum
folibolü niye yarım veriyorlar

benimki folbiol günde yarım verdi doktorum ağır bi ilaç dedi zaten

aklımı alıyordun hee özürlü falan diyince ben yine sorarım dr.a 3 alıyorum devam mı diye

folic plusın 3 tableti 400 mg. diğerininde bir tableti 400 mg. bütün arkadaşlarım kullandı folibolu ama ağır gelir diye yarım yutmadılar bilgidiğim kadarıyla, ama ikinizinde kullandığından zarar yok. sonuçta folic asiti yiyeceklerden de temin edebildiğiimiz için belki dr o yüzden fazla gelir diye yarım demiştir. bende 3 tane alıyorum

aklımı alıyordun hee özürlü falan diyince ben yine sorarım dr.a 3 alıyorum devam mı diye

cnm tekrar özür inan çok üzüldüm yazdım ama yazdığıma pişman oldum allah hepimizin evlatlarını sağlıklı bi şekilde kucağımıza almayı nasip kısmet etsin inş.

ben hamile kalmadan 2-3 hafta önce yarım içmeye başlamıştım folbiolu yine aynı doktorum vermişti sonra hamiş olduğumu idrar testinde öğrenince kafama göre yarım yetmez dedim şimdi bebek var bire çıkardım doktora gittiğimdede aynen söyledim gerek yok dedi yarım içmen yeterli dedi tekrar yarıma düşürdüm öyle yanii

tamam cnm sen üzülmede benim yüzümden başka bişey istemem

her yiğidin bir yoğurt yiyişi var misali dr.larında hepsi ayrı ayrı gebe takibi yapıyorlar hepsinin bir bildiği vardır..
bu arada 2li testte her yer ayrı fiyat veriyormuş onu gittiğimiz doktor bakmıyormu başka bir bölüme yada merkezemi yönlendiriyorlar
2li test cihazı 4 boyutlu mu neymiş baya büyütüyormuş görüntüyü hatta bazı dr.lar cinsiyetini bile söylüyorlarmış bazısıda benim işim değil diye bakmıyorlarmış cinsiyete

evet her doktor farklı her hastanede fiyatlarda farklı. ikili teste az kaldı bakalım ne kadar istiycekler. kan tahlilimle idrar tahlilim 75tl tutmuştugeçen hafta. benim gideceğim hastanede 4 boyutlu varmı bilmiyorum inş. vardır cinsiyetide görmüş olurum çok merak ediyorum yaa

ya kızlar şu haftalık çizelgesini nasıl yapıyorsunuz
çizelge hafta hafta kendi ilerliyormu 7-8-9- hafta falan diye
bende istiyorum nasıı yapcam:44:

ARZU pazartesı sen doktora gıtmıyecekmıyddın canım..

gitmedim tatlım ya biraz daha beklemek istedim
dün eşim izinliydi evdeydi aslında gitmek için en uygun zamandı
bir doktor buldum dalında uzman dediler
çarşamba günleri bizim evin yakınındaki hastanede çalışıyormuş
yarın için randevu almak istedik ameliyatı varmış
haftaya çarşambata kaldı benim doktor işi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…