- Konu Sahibi mehtap8080
-
- #1.481
valla ne desem ki tam orta da olduğuna göre henüz karar verememiş seninki yada sana numara yapıyor
bulantı varsa kız deniiyor erkekte anne güzelleşir kızda çirkinleşir diyorlar ilk aylarda göbek mide üzerinden şişerse erkek sadece göbek şişerse kız deniyor bir sürü söylenti var valla bende şüphe içindeyim:82:
falic asit yarımda mı içiliyor kızlar ben şubat mart gibi bebek denicez diye aralıkta günde 400mg almam gerekiyormuş diye günde 3 tane içiyordum toplam 400ü buluyor sonra süpriz hamile kalınca doktor devam et dedi
ooo günde 3 müben sordum doktoruma yarım içiyodum zaten hamiş kalmadan yarım içmeye devam et dedi ağır bi ilaçmış o yüzden yarım yeter dedi özürlü olma durumunda 1 tane veriyoruz dedi
esra korkutma beniiiiii yaa
cumartesi dr. gidicem sorayım niye 3 tane diye
kızlar eğer kullandığınız ilacın ismi folic plus ise günde 3 tane doğru çünkü 400mg yapıyor. birde folibol var ondan da bir tane almamız yetiyor onun bir tanesi 400mg. hangisini kullandınız
kızlar eğer kullandığınız ilacın ismi folic plus ise günde 3 tane doğru çünkü 400mg yapıyor. birde folibol var ondan da bir tane almamız yetiyor onun bir tanesi 400mg. hangisini kullandınız
cnm kusura bakma özür dilerim yanlış anlaşıldım galibasen içini ferah tut her doktorun uygulaması farklıdır benimki yarım yeterli dedi hem belki sizde kan uyuşmazlığı vardır ondanda olabilir aklına kötü şeyler getirme
folic plus kullanıyorum 3ü 400mg yapıyor 3 tane içiyorum
folibolü niye yarım veriyorlar
aklımı alıyordun hee özürlü falan diyince ben yine sorarım dr.a 3 alıyorum devam mı diye
cnm tekrar özür inan çok üzüldüm yazdım ama yazdığıma pişman oldum allah hepimizin evlatlarını sağlıklı bi şekilde kucağımıza almayı nasip kısmet etsin inş.
folic plusın 3 tableti 400 mg. diğerininde bir tableti 400 mg. bütün arkadaşlarım kullandı folibolu ama ağır gelir diye yarım yutmadılar bilgidiğim kadarıyla, ama ikinizinde kullandığından zarar yok. sonuçta folic asiti yiyeceklerden de temin edebildiğiimiz için belki dr o yüzden fazla gelir diye yarım demiştir. bende 3 tane alıyorum
Esracım özüre gerek yok canım iyi niyetle olduğunu biliyorum
amin amiinnnn inşallah
tamam cnm sen üzülmede benim yüzümden başka bişey istemem
her yiğidin bir yoğurt yiyişi var misali dr.larında hepsi ayrı ayrı gebe takibi yapıyorlar hepsinin bir bildiği vardır..
bu arada 2li testte her yer ayrı fiyat veriyormuş onu gittiğimiz doktor bakmıyormu başka bir bölüme yada merkezemi yönlendiriyorlar
2li test cihazı 4 boyutlu mu neymiş baya büyütüyormuş görüntüyü hatta bazı dr.lar cinsiyetini bile söylüyorlarmış bazısıda benim işim değil diye bakmıyorlarmış cinsiyete
ARZUpazartesı sen doktora gıtmıyecekmıyddın canım..
ya kızlar şu haftalık çizelgesini nasıl yapıyorsunuz
çizelge hafta hafta kendi ilerliyormu 7-8-9- hafta falan diye
bende istiyorum nasıı yapcam:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?