- Konu Sahibi mehtap8080
-
- #1.501
ya kızlar şu haftalık çizelgesini nasıl yapıyorsunuz
çizelge hafta hafta kendi ilerliyormu 7-8-9- hafta falan diye
bende istiyorum nasıı yapcam:44:
sonuna kadar yaptım sonra başa dönüyor kopyala yapıştır var ama nereye yapıştırıyorum onu çözemedim
canım ondada ben yardımcı olayım profiline giriyosun orda cizelge yazan bir bölüm var onun yanında kalem işareti çıkıyor onun üstüne tıkla sonrada orada yer açılacak çizelgeyi oraya kopyala yapamazsan tekrar sor canım
çizelgeniz uygun formatta değil diyor değiştiriyorum resmi falan yine aynı yazı çıkıyor birde doğum tarihini nerede soruyor son regli tarihini soruyor
ya safmıyım ne ben
gitmedim tatlım ya biraz daha beklemek istedim
dün eşim izinliydi evdeydi aslında gitmek için en uygun zamandı
bir doktor buldum dalında uzman dediler
çarşamba günleri bizim evin yakınındaki hastanede çalışıyormuş
yarın için randevu almak istedik ameliyatı varmış
haftaya çarşambata kaldı benim doktor işi
anladım canım ben gıttım hersey guzel cıktı bakalım 28 subatta tekrar gıdıcem 3 lü testım var...
çok sevindim tatlım herşeyin güzel olmasına inş. daha da güzel olur herşey
inşallah canım benım rabbim yardımcımız olsun..
sezı kuzummmmm lınkı yapıstırken png mı ne yazıyor sonunda onu sil tatlımmmmmmm
selammm arkadaşlarrrrr
kibar arkadaşım esra yazmamış ama bugün ne oldu yazayım esrayla buluştuk çıktık dr a dr arka arkaya 2 ameliyata girmişboşa gitmiş olduk yani ben esrayı yordum boşuna okadar üzüldümki anlatamam çok utandım
neyse iyi yanı esrayla tanıştık sohbet ettik ilk gördüm normalde hiç tarzım değildir ama insan istemsiz söylüor ne kadar güzelsin su gibi dedimmaşallah arkadaşıma ayrıca kesin oğlu olacak çünkü benim normalde burnum kemerlidir ama şiş değildir ama 4 5 haftalıktan beri burnum ve gözaltlarım şiş okdr kilo verdim normalde surattan gider ama suratım şiş
Ama esrada hiçbir şey yok maşallah en ufak bi bozulma yok ordan da sizlerde tahmin edebilirsiniz kızmı erkek mi bnm tüm belirtiler kız birde usg sine baktık solun solundaa bebişi buda erkek belirtisi
esra1980 senin ufaklık içerde göbecik atıordur ondan ortaya geliordur seninde oğlun olacak gibi doğuyor içime
nazar değmesin size bir oğlumuz bir kızımız olacak inşallah desenize
herkes meraktan çatlıyordur herhalde bebişlerinin cinsiyeti için ben çatlıyorum vallaa :18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?