2011 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

iyi geceler kızlarr bugün karışık bir gündü annem 2 haftadır bizdeydi babam almaya geldi ve bugün evine döndü mersine o yüzden içim çok buruk sarılıp sarılıp ağladık giderken Annemler gitmeden önce yani sabah süt sağıp bıraktım annem tahaya baktı bizde eşimle çarşıya gittik ne çok iş birikmiş çarşıda yapacak koştur koştur 3 saatte anca bitirdik.ayakkabı almam gerekiyordu ne zamandır bulamıyordum bugün buldum sonunda ayaklarım 40 numarada bulması zor oluyor biraz :78: sonra ıvır zıvır birsürü iş daha neyse geldik eve ama çok güzeldi açık havada gezinmeyi özlemişim koşturarak olsada :) yani hem güzel hemde kötü bir gündü kafam allak bullak bugün. kızlar bir şey soracağım medelanın süt sağma makinesini kullanıyorum yalnız süt saklama kabı almamıştım ne öneriyorsunuz saklama poşetimi alayım kabımı ve hangi marka alayım medelanın poşetinimi yoksa başka bir poşet alsamda olurmu? medela kullanan arkadaşlar bi cevap verin lütfen birde oğlum 3 gündür günde 1 kez kakasını yapıyor ama dolu dolu önceden her açtığımda azda olsa olurdu bağırsakları düzenemi giriyor yoksa kabızmı anlamıyorum ama kakasını yaptığında sıvı oluyor.son olarak şu salya olayına iyi demiştiniz diye hatırlıyorum doğrudur demi benim oğlanda salya akıtmaya başladıda
bu arada dün oğlum horladı ay çok komikti koca adam gibi horladı yavrumun burnu tıkalıymış gülmekten öldük temizledim de rahatladı yakında ayaklarıda kokar bunun diyorum eşime yandık

arzuuuuuu nasıl hap kullanırken hamıle kaldın hangı hapı kullandın bırde unutmusmuydun ıcmeyı yaw anlamadım hap kullanıp hamıle kalanı ılk defa duydum canım ya korktum bak sımdı.....

yasmin kullanıyordum canım yok hergün içtim ama hergün aynı saatte içmemiştim doktor ondan olabilir dedi aynı saatte içmek gerekiyormus gerci 1 sene hapla korundum hepte aynı sekilde içtim yani saate bakmadan ama haziranda hamile kalacagım varmıs demekki:)arkadasların deyimiyle benim yumurtalarım fingirdek:)

bende yasmin kullanmıştım ama hiç aynı saatte içmedimm

evet olacağından zaten hiçbir korunma %100 güvenli diil.o minik ihtimalde seni bulmuşş
ben çok duydum hapa rağmen hamile kalan olabilior

bu arada kızlar cuma günü 2. ay aşımızı olduk çok şükür ateşlenmedi oğlum 37.5 oldu en fazla atlattık yani. kilomuz 5.700gr boyumuz 59 cm olmuş. 2 ayda toplam 2500 kilo almış boyuda 10 cm uzamış oğlumun çok mutlu oldum

arkadaşlar benim sizden acil bir isteğim olacak sizlerin bebeklerinize kullandığınız DEVİT 3 damlaları varya bana onun nasıl bir kapağı olduğunu anlatabilirmisiniz. benim oğlum 2 yaşındada bugün yerde bir kapak buldum acaba omu oynadı DEVİT 3 kapağına benzettim ağzına aldımı içtimi bilmiyorum bir yardımcı olurmusunuz şöyle kenarları tırtıklı ve 2 kat gibimi? yani çıkıntılı bir kapakmı

şimdi baktım yanları tırtıklı ve çıkıntılı beyaz renk .

iyi geceler kızlar
benım oğlum gece 00:00 da yatıyor sabah 07:00de kalkıyor bu kadar uzun uyuyan var mı? dktor normal dedi ama yinede rahat edemedim
kilo alışı iyi ara sıra
huysuz oldugu gecelerde oluyor babası kucağına alıp ona ninni söyleyince mısıl mısıl uyuyor bu durum sinirlerimi bozuyor kıskanıyorum,

benim kızımda babasıyla daha ii iletişim kuruyor..o ne yapsa gülücük saçıyor başlıyor agu agu demeye..benimle konuşması için neler nelr yapıyorum ama öle çok konuşmuyor..bende kıskanıyorum:))))

kızlar ben artık kaçar geçmişi okuyama daha sonrada devam edicem artık verdiğiniz şu krem şantili tarifi yarın sabah hemen yapıcam çok canım istedi.

Hepinize iyi geceler tatlı uykular

bende oyun halısı alacağım fatamanın aldığından almak istiyorum tabi bulabilirsem migrostan almış fiyatı ucuz olduğundan tükenmiştir diye tahmin ediyorum

maşallah küçük hanıma darısı benimkine. çok geçmiş olsun yengen iyidir inşallah.

sorma seda bu adamların hepsi aynı herhalde benimkide babalığı sadece akşamdan akşama kucağına alıp iki dakka sevmekle olduğunu sanıyo sinir oluyorum.sabaha kadar devirip uyuyo bi kalkayım yada hafta sonu biraz bakayım sen uyu diyen yok bide demezmi geçen gün sen çocuğun sadece ihtiyaçlarını yerine getiriyorsun hiç sevip ilgilenmiyorsun diye yuhh dedim sen evdemisin ki benim çocuğumla ne yaptığımı bileceksin aklı fikri gezmede maçta vs. ama böyle olmaz bi ayar vermenin zamanı geldi yoksa külahları değişeceğiz o olacak

hayırlı olsun canım bizde çok memnun kaldık sünnetten iyiki yaptırdık diyorum şimdi.Allah damatlığınıda göstersin canım..

çok geçmiş olsun fatmacım toparlamıştır inşallah eylül.

günaydınminik meleklerin güzel annelerii...
benim minnoş 6:30 da uyanmış.. ben de uyasndım bi bakayım dedim bi baktım böyle bakıyo bana gezindik emiştik oynaştık şimdi de uyudu kaldı.. kızlar sizin bebiklerde bu kadar erken kalkıyomu? kızım 1-2 haftadır böyle erkenden kalkıyo canı isterse 8 gibi tekrar uyuyo 11 e kadar ama aralarda uyanıyo sallıyorum falan zorla yaniii.. bgün erken uyudu..
kızımı yerine koymadan selam vereyim dedimm..
mutlu huzurlu ve bol sütlü pazarlaarrr

ayyy guldurdun sabah sabah canım:)
bende yasmın kullandım 6 ay ama bıraktıktn bır sene sonra hamıle kalmıstım....hakkaten neye guvenecegız bılmıyorum en ıyısı tup baglatmak dıcem ama onda bıle kalanlar varmıs.....offff...

bırak uyutsun babası rahat edersın ıste kıskanmaaaaaa:)
evet benım kızımında oyle uzun uyudugu vakıtler oluyor gece uykusu bu nedenle duzene gırdı dıyorum artık saatı bellı kızımın aksam en gec 10 da yatıyor sabaha kadar bır kere 5te falan uyuyor en sonda 7 gıbı kalkıyor....normaldır yaanı.....

gunaydın ıyı pazarlar kızlar......bugun babamız ızınlı ve gezmeye gıdecegız once babannemıze,ordan dayımıza ordan da carsıya, alısverıs merkezıne......herkeese guzel bır pazar dılıyorum havalar bozuk da olsa gezın anacıgımmmmm......:)

günaydın hanım sultanlar...
biz evimizdeyiz artıkın....babamız çalışıyor...yalnız kaldım hemen...annemleri çok özledimmm

maşallah oğluşuna canım ne güzel uykusu düzenli işte daha ne.. Gece uykusunun yerini hiç bişey tutmuyo bence darısı başımıza biz en az iki kez kalkıyoruzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…