arzuuuuuu nasıl hap kullanırken hamıle kaldın hangı hapı kullandın bırde unutmusmuydun ıcmeyı yaw anlamadım hap kullanıp hamıle kalanı ılk defa duydum canım ya korktum bak sımdı.....
yasmin kullanıyordum canım yok hergün içtim ama hergün aynı saatte içmemiştim doktor ondan olabilir dedi aynı saatte içmek gerekiyormus gerci 1 sene hapla korundum hepte aynı sekilde içtim yani saate bakmadan ama haziranda hamile kalacagım varmıs demekki:)arkadasların deyimiyle benim yumurtalarım fingirdek:)
arkadaşlar benim sizden acil bir isteğim olacak sizlerin bebeklerinize kullandığınız DEVİT 3 damlaları varya bana onun nasıl bir kapağı olduğunu anlatabilirmisiniz. benim oğlum 2 yaşındada bugün yerde bir kapak buldum acaba omu oynadı DEVİT 3 kapağına benzettim ağzına aldımı içtimi bilmiyorum bir yardımcı olurmusunuz şöyle kenarları tırtıklı ve 2 kat gibimi? yani çıkıntılı bir kapakmı
iyi geceler kızlar
benım oğlum gece 00:00 da yatıyor sabah 07:00de kalkıyor bu kadar uzun uyuyan var mı? dktor normal dedi ama yinede rahat edemedim
kilo alışı iyi ara sıra
huysuz oldugu gecelerde oluyor babası kucağına alıp ona ninni söyleyince mısıl mısıl uyuyor bu durum sinirlerimi bozuyor kıskanıyorum,
Günaydın Kızlar..
Dün Görümcemler yemeğe geldi gece 1e kadar oturdular, iyiki kek kurabiye ve poğaça yapmışım bide onlar yendi kahveyle :}
eşimde bi haller var havayı güzel gördümü hadi çıkalım diyor ki gezmeyi sevmezdi adam çok değişti..
uygun fiyatlı bi oyun halısı almak istiyoruz kızlar kampanya falan görürseniz haber verirmisiniz..
etimek tatlısı tarifi veren olmuş bende daha kolay tarifi var yazarım bi ara 10dk da hazırr oluyor..
gunaydın kızlarrrr
dun aksam bızım hanıma cıbı cıbı yaptırdık sonra mamasını yedı ve guzelce uyudu...guzelce dıyorum cunkuuuuuuuuuuuuu saat aksam 9dan gece saat 4e kadar... rekor kırdı pamugum bu sefer normalde karnını 12 gıbı doyurup terkar uyuturdum ama bu sefer yapmadım....masallahhh kızıma.....bende erken yatsaydım supper olacaktı ama uyuyamadım...gelınımız 7,5 aylık hamıle ve aksam kanaması olmus hastaneye goturmusler meraktan sıkıntıdan uyuyamadım....gece uyandık mamamızı yedık saat 8de tekrar uyandık suan uyanıgız ama gözler gıdıyor.....herkese guzel bır haftasonu dılıyorum.......
günaydın cici anneler
sanırım bizimde yavaş yavaş uykumuz düzene giriyo gibi.dünde 11 de yattı kuzum 3te uyandı.ayy eşime sinir olduummm yaaa.3te uyandı ya metehan eşiminde uykusu kaçmış olacakki o kalktıı.normalde kalkmazzz.oğlum ağlamıyodu sinyal veriyodu aldı kucağınaa alma dedim halbukii altını açalım dedi.açma dedim daha saati gelmedi sabaha karşı açıyorum ben alışmasın diye.açtı yinede bu aradada seviyo oğlanı ışığıda açtıı.tabi benimkinin uykusu iyice açıldıı.deli oldumm altını açtı sildii kaçtı içeri sen bağla dedi gitti tv nin karşısına oturdu.neyse ben değiştim altını emzirdimm gözleri kayıyo ama uyku dağıldı bikere salla sallaa 1 saaat uğraiştımm
sonra sinirimi alamadım gittim eşime çattım.sen niye lafımı dinlemiyosun ben hiç geceleri sallamam hemen uyur sen açtın uykusunu falan diye.oda kendini savunuyoı ama uyanmıştı çok tatlıydıı gülüyodu falann.ya dedim senin uykun yok ondan böle yapıyosun her gün kıçını devirip uyuyosun ama naber dedimm.getir ben uyutayım diyo bide dokunma sakın yatağından kaldırma dedimm hışımla yattımm
uykumun arasında hala sinirden söyleniyodum yaniii
sabah muzlu pastayı yaptım kızlarr güzel oldu gibi tadına bakmadımm 1 gün beklesin.benim fırınım mini fırın malzemeleri yarı yarıya azalttım.
günaydın kızlar
biz sünnetimizi olduk dün,allaha şükür herşey yolunda gitti,uygar da iyi çok şükür
gece de sorun yaşamadık
yanlız ameliyathaneden çıktıktan snra ilk 5 saat fln zordu,korkmuş galiba çok ağladı ama 5 saatin 3 ünde uyudu uyank olduğu 2 saatte fln ağlamıştr anca,eve gelnce sakinleşti zaten.
orada sağma makinası,biberon,emzik,fazladan alt açma,fazladan kıyafet-çorap lazım oluyo,lokal anestezi yapıldı,öncesinde uyuşturucu bi krem daha sürdüler,iğnenin acısını da duymasn die. ameliyathanede de ağlamamış maş. oğluma
krem fln sürülmeden önce 50 ml süt sağdırılar ve içine toz şeklinde bi ilaç karıştrdılar,bebeğe içirdik,sakinleştrp uyutuomuş,ama uygarı çok uyutmadı,uyanıkmış ameliyathande.
şimdi de oldukça iyiyiz korkmayın kızlar,biz toplasan 2 saat fln zorlanmışızdır yani.
sedacım inş. çıkmamışsndır
tünaydın kızlarrr
sadece 2 sayfa okuyabildim
büyük kızım dünden beri hasta kusuyor ateşi var sanırım midesini üşütmüş
bugün misafir gelecekti sabahtan temizlikçi geldi
tam pasta böreğe başlıyrdum aradılar bugün derbi maç varmış pazartesi gelelim diyor
hiç gelmeyin diyesim geldi
derbi maç yüzünden misafirlik iptalmi olur ya hazırlık yapsaydım anlayışsızlar 2 çocukla demi yani
offff şimdi yemek yapacagım moralim bozuk
allahtan bahaneyle ev temizlendi:)))
şimdilik öptüm
ben günde 1 Türk kahvesi 1 nescafe içiyorum genelde:)
canım benimkide öyle
il 6 ay onun üzerine anakucağı koyup bebeği öyle sürüyorduk arabayla:)
yasmin kullanıyordum canım yok hergün içtim ama hergün aynı saatte içmemiştim doktor ondan olabilir dedi aynı saatte içmek gerekiyormus gerci 1 sene hapla korundum hepte aynı sekilde içtim yani saate bakmadan ama haziranda hamile kalacagım varmıs demekki:)arkadasların deyimiyle benim yumurtalarım fingirdek:)
bu arada kızlar cuma günü 2. ay aşımızı olduk çok şükür ateşlenmedi oğlum 37.5 oldu en fazla atlattık yani. kilomuz 5.700gr boyumuz 59 cm olmuş. 2 ayda toplam 2500 kilo almış boyuda 10 cm uzamış oğlumunçok mutlu oldum
bırak uyutsun babası rahat edersın ıste kıskanmaaaaaa:)iyi geceler kızlar
benım oğlum gece 00:00 da yatıyor sabah 07:00de kalkıyor bu kadar uzun uyuyan var mı? dktor normal dedi ama yinede rahat edemedim
kilo alışı iyi ara sıra
huysuz oldugu gecelerde oluyor babası kucağına alıp ona ninni söyleyince mısıl mısıl uyuyor bu durum sinirlerimi bozuyor kıskanıyorum,
iyi geceler kızlar
kilo alışı iyi ara sıra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?