2011 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın kızlarr..

bebek arabası alıcam ama kararsızım kullanıp memnun kaldığınız modelleri yazar mısınız? fazla vaktim yok hemen almak istiorum fikirlerinizi bekliyorum.

Birde kanguru kullanan varmı? bana doktorumuz 3 ay bitsin 4 aylıkken felan başla dedi de.

Günaydın herkese
Kızlar ya nasıl yatiriyosunuz su bebeleri
Ben ilk doğduğundan beri kundak yapıyorum
Ama şimdi havalar isiniyo sıcak oluyo artık
Nasıl alistiricam elleri açık yatmio sipacik
Kundak yapanlar ne zaman açmayı dusunuyosunuz?

Canım hani tülbentler varya onlarla sar aynı battaniye gibi sar hiç terletmiyo

tünaydınnnnnnnnnnnnn

geçmişi okuycam ama azıcık tırsıyorummmm:))) artık okuyabildiğim kadarıylaa..

günaydın güzellerrr
kızım uyurken face i okudum şimdi az iş yapıp burayı okuyayım kahveyle beraber sonra

günaydın güzellerrr
kızım uyurken face i okudum şimdi az iş yapıp burayı okuyayım kahveyle beraber sonra

günaydın fatmacım eylül hastaymıs gecmis olsun ins. iyileşmistir tlf girdigim icin cok yazamiyorum anca okumayla geciyo haftaya cuma ise basliyorum artık bol bol görüsürüz.

herkese merhaba..nasılsınız..kızımı uyuttum faceyi okudum..işler var ama hiç yapmak istemiyorum..((
bizim gaz sorunumuz tam olarak bitmedi..3. ayın dolmasına 2 hafta var...
havalar yine soğuk dışarı çıkamıyorum((

bebek arabası chicco liteway kullanıyorum memnunum

netten bi bakayım hem dışarı tarafa hemde sürerken senden tarafa dönenlerden mi canım yaaa anlatabildim mi bilmiorum ama??

quinny buzz kullanıyorum kullanımı falan cok rahat memnunum
ama çok yer kaplıyor

katlanmıyomu canım bide ağır mı asansörümüz yok binadan kendim indirebilirmiim acabaa

doğum tarihlerimiz aynı canım heralde 17 şubat mı?

Slm bebeğin ne zaman istiyorsa o zaman vermelisin bu yarım saatte olur 2 saatte ben öyle yapıyorum doktorum böyle yapmamı söyledi

bişey paylaşmak istedm ben sağlık ocağından verilen d vitaminini kullanıyorum ama hergün değil,bilerek hergün vermiyorum.Örneğin o gün 20 dk güneşte tutma fırsatım olduysa vermiyorum,çünkü o zaman yeterli d vitamini almış oluyor,fazlasını verince bebeklerin bıngıldağı erken kapanıyormuş kızlar aklınızda bulunsun...
bizler d vitamini takviyesiyle mi büyüdük bu kadar vitaminci olmak istemiyorum tamam alsın ama hergün değil.Birde kimisi 4 kimisi 3 damla önermiş doktorların yok mu bunun bi standartı canım?o 1 damla bebeklerin minicik vücudu için eminim önemlidir hergün 1 damladan ayda 30 damla fazla damla demk bu...

canım benim de süt sağma makinem medela,ama poşetlerim lansinoh,o indirimdeydi onu aldım ama çok memnunun,25 tane var içinde çift kilit sistemi var.kap kullanmadım ama poşetler tek kullanımlık gayet iyi hem daha ekonomik.bebek şeylerinin temizlemesi dert ya yok kaynat yok kurula bi an önce bakteri birikmesin o yüzden bana kullan at poşetler daha iyi geldi.
Bu arada kakası da artık düzene girer her bezinde olmaz.benım oğlum 3 ayını doldurdu günde 4-5 kez yapıyo.

chicco litevay kullanıyorum.çok memnunum ön tekerlekleri çok rahat.asansörden tek bir hamlede çıkıyor.baston model ama baston gibi durmuyor.çok şık birşey.tek eksiği sadece ön taraftan sürülmüyor.kızım beni göremiyor.gerçi görmediği daha beni gördüğünde hemen kucak istiyor:)

kanguruyu dr sordum tavsiye etmedi.yürütecide tavsiyye etmedi.

canım spiral kayabilir,hapın saati şaşabilir,kondom yırtılabilir,geri çekme zaten yöntem bile değil...Allah'a emanet yani seç birini:))
ama bence en iyisi kondom,çünkü hap da spiral de sana yan etkisi olan şeyler,kondomunsa ne eşine ne sana yan etkisi var...
doğrusu ben spirali aklımın ucundan bile geçiremem bn doğum öncesi vajinal muayene bilem olmadm gerek kalmadı oğlum ters olunca sezeryan olcak nasılsa diye,spirali hayal edemiyorum...
hap da üniversitede polikistik overim vardı o zaman kullandğm haplar doğum kontrol hapıydı içinde bi dünya hormon var yav onların boşvern:))

Hepsiburada.com : Chicco Lite Way Puset | Anne / Bebek / Çocuk

csnım linkte verdiğim model mi fiyatı ne kadardı senn aldığın?

aslında kanguruyu bende sordumda banada dediğim gbi 4 aydan önce kullanma dedi o zamandan sonrada ornda durdurabilceğimi sanmıorum çünkü kızım çok hareketli maşallah.
Yürütecide önermiolar ama kullanıpta 9-10 aylıkken yürüyen çok tanıyorum hele bi tanıdığım 4 aylıkkken bindimişşş

kızzlar merhaba geçmişi okuyamadım 2 arada 1 derede geldim buraya sinirden çatlamak üzereyim.... 3 gündür kv bende geçen haftada 5 gün burdaydı... evlendiğim günden beri sürekli benden 5 sene önce evlenen görümcemi bana örnek göstermesinden sıkıldım patlıycam!!!! bide şansırma görümcem benden 3 ay önce doğum yaptı şimdde bebek kıyaslaması beni öldürecek yakında.. sürekli ağzında kızının ismi.. ben şöyle yaptım dyorum hemen arkasından benim kızım şöyle.... diye başlayan bi cümle kuruyo..duymazlıktan geliyorum cvp vermiyorum ilgilenmiyorum konu değştiriyorum ama kadın ısrarla devam ediyo... geçen geldiğinde çarşıya gidip benim oymalı tahtadann bi dikiş kutum vardık ondan almak için çarşıya gitmiş bulamamış bana diyoki kendime alacaktım o kutudan bulamadım sen nerden aldın burdan almadım ben dedim..( kesin kızına alacak aynısından eminim. iyikide bulamadı ) bugünde çarşıya gitmiş urfanın işlemeli kepçeleri var küçük ayran için almıştım kendime kızına almış gelmiş veeee ip almış ceren in 2 yeleğinin örneğini alıp kızınının kızına örecekmiş. e be kadın ceren de torunun onada bişi yap dimi yok anneanneler yaparmış bebeklerin çeyizini die bize bişey yok tamam yapmasın istemiyorum ama benim çocuğuma aldığım şeylerin aynısınıda diğerine yapmasın ( aldığı iplerin rengi bile aynı yane o kadar ) bıktım sürekli karşılaştırılmaktan ya dişimi sıka sıka bi hal oldum. ohh rahatladım biraz paylaşınca biraz karışık oldu ama olsun!! Şimdi bana akıl verin kızlar yaaa ben bu durumu ana kuzusu olan eşime nasıl anlatıyım da o da anneciğine söyleyiversin ????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…