Günaydın herkese
Kızlar ya nasıl yatiriyosunuz su bebeleri
Ben ilk doğduğundan beri kundak yapıyorum
Ama şimdi havalar isiniyo sıcak oluyo artık
Nasıl alistiricam elleri açık yatmio sipacik
Kundak yapanlar ne zaman açmayı dusunuyosunuz?
günaydın kızlar iyi pazarlar bebeklerinizle birlikte mutlu bir pazar olsun
günaydın güzellerrr
kızım uyurken face i okudum şimdi az iş yapıp burayı okuyayım kahveyle beraber sonra
bebek arabası chicco liteway kullanıyorum memnunum
quinny buzz kullanıyorum kullanımı falan cok rahat memnunum
ama çok yer kaplıyor
herkese merhaba..nasılsınız..kızımı uyuttum faceyi okudum..işler var ama hiç yapmak istemiyorum..((
bizim gaz sorunumuz tam olarak bitmedi..3. ayın dolmasına 2 hafta var...
havalar yine soğuk dışarı çıkamıyorum((
slm bayanlar
k.v halaaaaaa bizde yaa insan evini eşini özlemez mi yaaa neyse bana zararı dokunmadıgı sürece durabilir
kızlar salıdan beri benim ve eşimin kafasını kurcalayan bi durum var :44: gecende yazmıştım ben zeynebi acıkıp aglayınca emziriyordum son 1-2 haftada 3-4 saate acıkıp aglamaya başladı ama kesinlikle meme almıyo memeyi görünce itip çığlık çığlıga aglıyo emmeden uyuyo 5 dak sonra uyanıyo ben ozaman emziriyodum ve 2 göğsümüde veriyodum dr.umuza bunu anlatınca istemeden 1.5 saatte felan ver sıksık emzir dedi bugun tesadüfen başka bi dr.a gösterdik o ise kesinlikle sık emzirmeye karşı çıktı çocuk artık 4.ayına gircek 3-4 saatte beslenmeli dedi sakın istemeden aglamadan verme,gecede sık uyanır ömrünce hep sık yemek isterdedi ben hem çocuk dr.uyum hemde 2 çocuk babasıyım dedi aglayınca almıyosada kaşıkla yada bardakla ver sütünü sagıp dedi
yaaaa çok kafam karıştı öyle sık emzirirsem zeynep hiç aglamıyo güzel güzel emiyo uyuyo ama tabii ben hiç bişi yapamıyorum dışarıda çıkamıyorum bugun avmye gtik çıkmadan emzirdim 2 magaza gezip emzirdim çok zor oldu ama uzun bırakıncada çok kötü aglıyo hem ben hem de o yıpranıyoyardımmm siz olsanız napardınız eşimde dr a bakma her çocuk farklı olur dio
iyi geceler kızlarr bugün karışık bir gündü annem 2 haftadır bizdeydi babam almaya geldi ve bugün evine döndü mersine o yüzden içim çok buruk sarılıp sarılıp ağladık giderkenAnnemler gitmeden önce yani sabah süt sağıp bıraktım annem tahaya baktı bizde eşimle çarşıya gittik ne çok iş birikmiş çarşıda yapacak koştur koştur 3 saatte anca bitirdik.ayakkabı almam gerekiyordu ne zamandır bulamıyordum bugün buldum sonunda ayaklarım 40 numarada bulması zor oluyor biraz :78: sonra ıvır zıvır birsürü iş daha neyse geldik eve ama çok güzeldi açık havada gezinmeyi özlemişim koşturarak olsada :) yani hem güzel hemde kötü bir gündü kafam allak bullak bugün. kızlar bir şey soracağım medelanın süt sağma makinesini kullanıyorum yalnız süt saklama kabı almamıştım ne öneriyorsunuz saklama poşetimi alayım kabımı ve hangi marka alayım medelanın poşetinimi yoksa başka bir poşet alsamda olurmu? medela kullanan arkadaşlar bi cevap verin lütfen birde oğlum 3 gündür günde 1 kez kakasını yapıyor ama dolu dolu önceden her açtığımda azda olsa olurdu bağırsakları düzenemi giriyor yoksa kabızmı anlamıyorum ama kakasını yaptığında sıvı oluyor.son olarak şu salya olayına iyi demiştiniz diye hatırlıyorum doğrudur demi benim oğlanda salya akıtmaya başladıda
bu arada dün oğlum horladıay çok komikti koca adam gibi horladı yavrumun burnu tıkalıymış gülmekten öldük temizledim de rahatladı yakında ayaklarıda kokar bunun diyorum eşime yandık
günaydın kızlarr..
bebek arabası alıcam ama kararsızım kullanıp memnun kaldığınız modelleri yazar mısınız? fazla vaktim yok hemen almak istiorum fikirlerinizi bekliyorum.
Birde kanguru kullanan varmı? bana doktorumuz 3 ay bitsin 4 aylıkken felan başla dedi de.
mrb kızlar ay bu sabah cok şapsaldım ben Eflin 8bucukta uyandı emdi gülücükler sacıyor oynadık birlikte sonra aglamaya basladı anlam veremedim gezdiriyorum susmuyor gazını cıarmaya calısıyorum gaz yok emzirmeye calısıyorum emmiyor sasırdım kaldım eşim altını acalım dedi o sırada dank etti kafama sabah kalktıgında bezini almayı unuttum kızın gece acmıyorum zaten uyanmasın diye saatlerce çişli bezle durdu kuzum vicdan azabı cektim sırtına kadar cıkmıs hemen yıkadık şimdi uyuyor insan nasıl altını almayı unutur
ben hap kullanırken hamile kaldım kızıma napcaz şimdi ne kullanıcam ben cok korkuyorum en iyi kounma hiç bişi yapmamak diye kacıyorum
chicco litevay kullanıyorum.çok memnunum ön tekerlekleri çok rahat.asansörden tek bir hamlede çıkıyor.baston model ama baston gibi durmuyor.çok şık birşey.tek eksiği sadece ön taraftan sürülmüyor.kızım beni göremiyor.gerçi görmediği daha beni gördüğünde hemen kucak istiyor:)
kanguruyu dr sordum tavsiye etmedi.yürütecide tavsiyye etmedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?