İnş. çıkmaz canım ama sen kendini kollayıp dikkat et genede
Hiç bir fikrim yok ama hepsiburada.comdan dün çok güzel dönenceler bulmuştum istersen bir bak
bendeki bundan kızlar http://www.taspinarcocuk.com/images/urunler/40-ana-kucagi-pembe.jpg
ama şu modellerde hoşuma gidiyor http://www.irembebe.com/images/products/769/1966/sssss.jpg
varkende almak olmuyor yanii.artık biraz daha büyüyünce salıncak alırız
canım valla hayatımda hiç bukadar sıkı giyindiği hatırlamıyorum şofmanımın içine tayt giydim 2 çift çorap bi çift çetik bi evde giyindiğim yün botlarım böyle gziniyorum evde sibiryaya gitsem üşümem yani
kızlar fisher price sallanan anakucaklarını sormuşsunuz
ben oğlumda yağmur ormanı modeli hem titreşimliyi hem de sallananı aldım ne yalan söyliim titreşimi gazımıza çare oldu aylarca hayır duası ettiim. çocuğu üzerine bindirince hem oyuncaklarla ilgileniyodu ki bu algısı bakımından çok iyi birşey hem de patır patır gaz çıkarıyodu. salıncak da eğlendiriyo 2 aydan falan sonra ama titreşimli mucize gibi kesinlikle öneriyorum.
sen baya bir korunaklıymış zaten canım benim sana kendini kolla dememe gerek yokmuş maşallah ben evde kısa kollu geziniyorum ateşim çok fazla geldiği için
yürüme güçlüğü çekiyorum valla koca göbek kat kat kıyafet yuvarlanıcam yakında
evet 34,haftaya başladık hayırlısıyla bebişlerimizi bekliyoruzya nesli bu arada inanamıyorum34. haftaya başlıyosun yaaaaa
Merhaba arkadaşlar.Nasılsınız?
Ben hiç iyi degilim. Dün gece saat 4.30'da birden uyandım ve kustum. Arkasından ishal başladı. Sabaha kadar uyuyamadım. Okulda da ruh gibi dolandım durdum. Çıkışta hastaneye gittik. Üşütmüşüm.
İlaç da alamıyorum. Çok fenayım. Her tarafım agrıyor
Bebiş de iyice büyüdü gögüs kafesim sıkışıyor nefes alamıyorum. Hayırlısıyla bir kurtulsaydık
slm kızlar bende dün doktora gittim kızım maşallah 2289 gr olmuş şubat annesi olarak geldim ama bebeğimi 20 ocakta alcakmış doktorum:az kaldı şükürler olsun çok sabırsızlanıyorum hayırlısıyla sağlıklı bi şekilde kucağımıza alsak inş.
Kizlarrr topigime bekliyorum hepinizii
http://www.kadinlarkulubu.com/makya...yajlari-ozel-sade-gunluk-42.html#post16639617
Benim kadar kokos bir hamile daha yoktur sanirim
yürüme güçlüğü çekiyorum valla koca göbek kat kat kıyafet yuvarlanıcam yakında
slm kızlar geçmişi okuyup hemen geldim nasılsınız bakalım? :92:
ben dr.umdan geliyorum tahlil göstercektim maşallah herşey ii çıktı bi de 1 haftadır geceleri dişim ağrıyo 4 e kdar uyutmuyo onu söyledim dişçiye gönderdi ve son karar pazartesi çekilcek ama ben çoooook korkuyorum yaa :18:
slm kızlar geçmişi okuyup hemen geldim nasılsınız bakalım? :92:
ben dr.umdan geliyorum tahlil göstercektim maşallah herşey ii çıktı bi de 1 haftadır geceleri dişim ağrıyo 4 e kdar uyutmuyo onu söyledim dişçiye gönderdi ve son karar pazartesi çekilcek ama ben çoooook korkuyorum yaa :18:
Merhaba arkadaşlar. Dün de yazmıştım ben çok hastayım. Ateş, ishal, kusma üşütmüşüm.
Bugün okula da gitmedim. Eşim 3 günlük rapor yazdırdı.
Ögle arası eşim ugradı eve. Yiyecek bir şeyler getirmiş ama yiyemiyorum ki
Hediyemizi de şu an vermiştir kargoya...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?