2011 Şubat Anneleri

İnş. çıkmaz canım ama sen kendini kollayıp dikkat et genede

Hiç bir fikrim yok ama hepsiburada.comdan dün çok güzel dönenceler bulmuştum istersen bir bak

canım valla hayatımda hiç bukadar sıkı giyindiği hatırlamıyorum şofmanımın içine tayt giydim 2 çift çorap bi çift çetik bi evde giyindiğim yün botlarım böyle gziniyorum evde sibiryaya gitsem üşümem yani

sen baya bir korunaklıymış zaten canım benim sana kendini kolla dememe gerek yokmuş maşallah ben evde kısa kollu geziniyorum ateşim çok fazla geldiği için

cok tesekkurler canım bende bu tıtresımlıler uzerınde durayım ozaman

kızlar bişey sorcam bi tanıdığımda gebe ve hepatit b çıkmış bu konuda bilgisi olan varmı intten baktımm yakınından birinin başından geçen varsa anlatabilirmi

ya nesli bu arada inanamıyorum34. haftaya başlıyosun yaaaaa
evet 34,haftaya başladık hayırlısıyla bebişlerimizi bekliyoruz

geçmiş olsun canım dikkat et kendine

oy maşallah kuzucuğaaaa

Kizlarrr topigime bekliyorum hepinizii

http://www.kadinlarkulubu.com/makya...yajlari-ozel-sade-gunluk-42.html#post16639617

Benim kadar kokos bir hamile daha yoktur sanirim

makyajsız bile güzelsin sennn

kızlar bişey sorcam bi tanıdığımda gebe ve hepatit b çıkmış bu konuda bilgisi olan varmı intten baktımm yakınından birinin başından geçen varsa anlatabilirmi

slm kızlar geçmişi okuyup hemen geldim nasılsınız bakalım? :92:

ben dr.umdan geliyorum tahlil göstercektim maşallah herşey ii çıktı bi de 1 haftadır geceleri dişim ağrıyo 4 e kdar uyutmuyo onu söyledim dişçiye gönderdi ve son karar pazartesi çekilcek ama ben çoooook korkuyorum yaa :18:

yürüme güçlüğü çekiyorum valla koca göbek kat kat kıyafet yuvarlanıcam yakında

top gibi olduk valla kış da gelince :)

ii maşallahh canım.korkma ben de çektirdim dişimi bişi olmuyooo.acısını çekmek daha zor

Ağrısını çekmektense çektirmek büyük çözüm benimde ağrıyor ama bende gitmeye korkuyorum açıkçası :78:kesin banada çekilmesi gerek der diye yani bu konuda yalnız değilsin bak ben sana akıl veriyorum ama kendim yapmıyorum sana söylediğimi

ayy kızlasr bi sürü alıntı yaptım yazdım tam cevaplaya bastım yine gitti.ayy bu site beni çıldırttı.zaten bi sayfa 10 dk da açılıyodu ancak okuyup bitirmiştim
bu arada herkese mrb

kızlar diş çektirmekten bahsetmişsiniz ama belli bi aydan sonra sanırım drlar çekmiyolar.hatta ben 6. ayda gitmiştim drum eğer dayanılmıycak gibi diilse hiç yapmayalım bu aylarda erken doğuma falan sebep olur demişti diş doktoru

Merhaba arkadaşlar. Dün de yazmıştım ben çok hastayım. Ateş, ishal, kusma üşütmüşüm.

Bugün okula da gitmedim. Eşim 3 günlük rapor yazdırdı.

Ögle arası eşim ugradı eve. Yiyecek bir şeyler getirmiş ama yiyemiyorum ki
Hediyemizi de şu an vermiştir kargoya...

Mrb canım bu sabah görmüştüm akşam yazdığın msj çok ama çok geçmiş olsun.
Allah acil şifalar versin

slm kızlar bu site delirtiyo yhaaa
neyse fırsattan istifade ütümüzü yaptım
akşam cicleri yıkamıştık kurumuş ütüledim hepsini şimdi güzelce katladım ama dolaplara
yerleştirmek için erken mi acaba ne dersiniz tozlanırmıkiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…