2011 Şubat Anneleri

kafası yukardamış aslında oyüzden midem çok yanıyorrrrrrrrrr:84::84::84::84::84:
gece uykumdan uyandırıyor beni bu yanmalar neyse diğin gibi ilerki haftalarda anlarım heralde

aslında bende kızmıyorum ama iş yerinde böyle hareketli olması biraz zor durumda bırakıyor beni sürekli kıvır kıvırım düşüncesene karşımdaki insanlarda ister istemez bakıp gülüyorlar ne oluyor bu kıza.Durduk yere zıplıyorum ayyy çok komik benim iş yeri hallerim zaten

Ben şu yalnış gelen ve yeni gelen kapı süsüsün resmini ekliyim geliyim eşimin pcden topiğe

sanırım bende büyük bir valizle gidicem kendime aldıklarım hastane için baya bir fazla
birde hastanenin nevresimleri hiç güzel değildi özel olmasına rağmen turuncu eski eski, nevresim takımları var hoşuma gitmedi evden götürecm bende birde süslerimiz var tabiii pijamalar terlikl hırka mırka derken kocaaa bir çanta olur gibime geliyor

poff benımde 25 aralıkta gorus gunu resmen safak sayıyorum ustelık yuzunude gostermıyor ve buyuk ıhtımal gostermıycek ama cok ozluyorum:26:

ben de kaçıyorum kızlar acıktık kızım tepiklemeye başladı
bişeyler yiyip geleyim hadi kendinize iyi bakınnnn

çok geçmiş olsun acil şifalar canımm

Çağlayancım bence sana gelende güzelmiş
içine sinmediyse değiştir ama kötü değil bence

Güzel güzel değil canım ama istediğimle gelen arasında dünya kdar fark var bana sadece çelenk pembe olacak dediler kabul ettim bunlar bana istediğimle çok alakasız bir şey gönderdiler

arkadaşlar bu 3 oldu acaba aranızda hepatit b geçirmiş olanınız varmı intte okudum ama birde sizlere sormak istedim acaba cevap verebilirmisiniz

selam kızlar bir ara site yine gitmiştii.bende o arada evi topladım,süpürdümm bide viledayla sildimmm.akşama misafir gelecek eşim bize yemek yapacak.bende aparatif bişiler hazırlarım o gelene kadar.sonra pazara gittim şu lohusa şerbet takımı iiçin bardak süslemeye malzeme alayım dedim.lastikli fırfırların tek taraflısı vardı.iki taraflılarda beyaz vardı önce aldım sonra vazgeçtimm.bide öyle içimden aman aman heves gelmedi.neyse dedimm dursun şimdi.şöyle bir dolandım yarım kilo ondan 1 kilo bundan derken elim poşet doldu.halbuki hiiç bişi almayacaktım arabamıda götürmedim.

ne yalan söliim zorlandım gelene kadar halbuki çok yakın.poşetler elimde yürüdükçe kasıklarımdan aşağı bir baskı hissettim.ayyy çok korktumm.töbe bidaaaa öyle çok poşetle yürümemmm.

gelir gelmez açtım hemen pcyii ohh şükür burdasınız

bu arada fadime mesajını gördüm ama o konuda bi bilgim yada duyumum yok

teşekkür ederim canım kendini fazla yorma dikkat etmeliyiz canım ağır taşımasakın

bebişini görenler gözünüz aydınnnbizim görüş günümüz PAZARTESİ

Fatma yakın olsaydık mevlüdünü ben okurdum sohbetli kuranlı bir gün yapardık,nasib

NE GÜZEL OLURDU gerçekten ya

bizimde kimsemiz yok bu şehirde ama ben konu komşuyla en azından 1 yasin okutayım nazar dağılsın şükür için diyorum
sizin adette pek iyiymiş altınlı falan
bizde bebek doğunca takarlar genelde

fatmacım gelen ürünler gerçekten çok güzelmiş tam istediğin gibi oldu sanırım güle güle kullan zevkli hatun:)
fatmacım kapı süsüyle sepet çok hoşş tacında tabikii...bizde gönül rahatlığıyla sipariş verebiliriz o zaman senin siparişler doğru gelmişşş
canım hepsi çok güzel güle güle kullanın..
güle güle kullan Fatmacım, kapı süsün çok hoşmuş özellikle
fns93 canım hepsi de cok güzeller hemde uygunmuşta ...
buarada fns93 siparişlerin çok güzel süsün harika tacın da pek bi kokoş
ii günlerde kullan canım
Güle güle kullan cnm çok beğendim
Ay cnm ya kıyamam alışmış öğretmenine tabi ne kadar zordur onun için…
Fns93 beklediklerin gelmiş canım hepside çok güzeller bende resmini çektim akşam bugün ekliyorum.
Yakın olsakta mevlütlerde birbirimizin yanında olsak ne güzel olurdu.

evet benim siparişler doğru geldi şükür
teşekkür ederim canlarımm
daha iyileri sizlerin olsun

evet taç çok kokoşmuş utanırım ben onu takmaya :)
çağlayan senin ssünde fotosunu bekliyoruz

ayyy adama salak diyesim geldi
hiçmi duymamış yaaa

bende doğum fotografçısı çok istiyorum ama maalesef yaşadığım şehir köy gibi sorsam bende aynı cevabı alacağımdan eminim canım

şenay,evridiki geçmiş olsun kızlarrr

şenaycım bebişe yeni yıl hediyesi almak çok güzel fikir
bende alayım kızlara ve babamızaaaa

ben 27. haftadamı ne aldım,sütaşın sütü günde 2 bardak olcak şekilde 1aylık 12 kutu beleş süt..6ay boyunca verecekler sanırsam...gidin alın sağlık ocağından

sanırım o büyük şehirlerde geçerli
buradakilere söyledimde ben dalga geçtiler benle yok bide sütmü vereceğiz diye gıcıklar

canım hepsi çok güzelmiş
sağlıkla mutlulukla kullan

bu arada loğusa tacı kırmızı olmalı değil mi?

bizde al basması tabiri vardır onun için kırmızı takılır
batıl ama öyle

gunaydın kızlar bıraz konu dısı olucak belkı ama bugun kayınvalidem nodül ameliyatı olucak bilgisi olan var mı aranızda bu ameliyat ve sonrası hakkında??:18:

geçmiş olsun canım sezeryan gibi bir operasyon normal ameliyat yumurtalıktaysa eğer ablam olmuştu
sonrasında birkaçgün bakım gerekli

kızlar dünden beri yani öyle bir geçer zamanki den beri çok ağlağım şimdide bifanın reklamına ğladım bi gören olsa beni şimdi gülmekten kırılır

bu diziyi çok övüyorlar ne dersiniz başlasammı ben eski bölümlerini internetten izlerim nasılsa 6 ay evde oturacağım bebişle sıcak sıcak

biraz geçmişi okuyayım dedim ama çook eskilere gitmişimmm ayyy ne günler yaaa zaman hakkatende ne çabuk geçiyor

baya bir eskilere gitmişsin ozmanlar 94 kiloymuşum vay be nekadar zayıfmışım

ben kızımda hep kullandım bence kaliteli alırsak sorun olmaz camı çocuk tartamıyor kaç kere kırıldı

bu emzik konusunda arkadaşlarımdanda çok duyuyorum en büyük kurtarıcı diye..ama emziğede eşim çok karşı onu nasıl ikna ederim bilmiyorum...

hayır bilinenin aksine bizim çocuk dr ları emzik öneriyorlar canım
ama her çocuk almıyor emziği işte biz kızımda en pahalısından en ucuzuna damaklı damaksız silikonlu vs bir sürü emzik aldık ııı almadı

bende bu sefer kesin hoppala alacağım içimde akldı vallahi
herşey almışız kızıma bi hoppala almamışı yaaa

aynısı bendede olmuştu benzetme olmasında
1 gece hastanede yatıp 3 serum yemiştim
zorla bol bol su iç vücut su kaybetmesin canım bebeğe zararı olacagını düşünürsen dr una git

kızlar acil çıkıyorum
kociş kuaföre götürcek beni
cevaplamaya sonra devam ederim

Başka yazmadığım arkadaşım varsa kusura bakmayın kızlar

fatmacım hoşgeldin ya ben senin yeni profiline alışamadım o yüzden okuom yazdıklarını bu kim diom sonra aa bi bakıom fatma :26:

ok canım teşşer ederim

cnım sordum fakat dereceleri varmış hepatit B nin ,bu yüzden mutlaka doktoruna söylesin bebek doğduktan sonra bazı testler vs. yapılacakmış ona göre,belirtilerini yazmıyorum onlar nette var zaten:)sendemi var canım anlayamadım ben...

slm kızlar ben geldimm.üst komşum taşınıyo demişmiydim bilmiyorum ama çok üzüülyodum seneler sonra zaten komşum olmuştu hem de bizim oralı (çorlulu ama olsun hemşeri sayılır).antalyaya gitceklerdi ayyy gitmiyolar çoook sevindim ordaydım şimdi indim eve hemen sizinle paylaşayım dedim.onunda ikiz kızları var 5 yaşında onları falan çok özlerim diyodum çok mutlu oldum:)
şimdi gidip yemek yapıyım gelirim birazdan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…