2011 Şubat Anneleri

kızlar bu arada biz hediyemizi henüz kargoya veremedik yarın babamız çalışıyo inş cuma günü veririz kargoya en pazartesi salı arkadaşın elinde olur inş...

iyi akşamlarrrr Nasılsınızzzz

ya ben bugün çok kötü rüyalar gördüm,uyandığımda sersem gibiydim

rüyamda neti açıp foruma bakayım diyorum bide ne göreyim üyelerden biri ÇağlayanÇiçekle Melocumun erken doğum yaptığını yazmış,okuyorum yazılanı beraberinde şiddetli bir korku bastı,sonra diyorumki demekki busemden sonra 2.sırada çağlayan 3.sırada melocum varmış,üzülüyorum ağlıyorum,çok korkunçtu yaa,galiba BUSEMMMin durmu baya etkiledi hepimizi

Allah zamanı gelince doğum yapmayı nasip etsin hepimize

melocummm seni gördüm rüyamda

bu arada rüyamı okuyanlar rüya hakkında sakın yorum yapmayın,sadece hayır duası edin,hayırlısı diyinnnn

canım çok geçmiş olsun

melocummm seni gördüm rüyamda

bu arada rüyamı okuyanlar rüya hakkında sakın yorum yapmayın,sadece hayır duası edin,hayırlısı diyinnnn

melocum daha doğrusu rüyamda adını okudum diyim,seni tabiki görmedim

annnneeeee...:18::18:

canım Allah hayırlara çıkarsın ama bu ara kabuslar hepimiz görüyoruz.

benim de çok ağrım oluyor kasık bölgemde özellikle sabahları ve karnımın üst taraflarında ağrı var son günlerde birde kansızlık çıktı dr kansızlık için demir hapı verdi.

Herkese iyi geceler arkadaşlar. Geçmiş olsun mesajlarınız için çok teşekkürler.

Akşam üzeri doktorum aradı ishal kesilmediyse hemen gel serum baglayacagız dedi.

Eşim gelince hemen gittik. 2 serum bagladılar bir de iğne vurdular.

Doktorum bebegime de baktı. Maşallah keyfi yerindeydi. Bu arada 21150 gr. olmuş.

Şimdi biraz daha iyiyim. Pazartesiye kadar da raporluyum. Toparlarım inşallah...

nurcum ben o sosis gibi şeyden alım beyaz saten kurdelayla sarcam pembiş kumaş süslerden aldım bide pembe tüy aldım etrafına dolamak için pembe-beyaz olcak yani bizde silikon tabancası vardı bozulmuş ben de derbyle yapıştırcam napim artık yapınca koyarım resmini

bide doktorum bana sancın başladı mı dedi ben de yok ama başlasa da nası bişi bilmiyom ki dedim o da adet sancısı gibi olur demişti bilmiyorum telaşa vermiyim de seni ama benimde başlarda adet vakitlerimde oluyodu adet sancım gibi ama son aylarımda olmuyo

İyi dinlen canım, bebeğine de maşallah 2 kiloyu aştınız artık

slmm kızlar nasılsınız bugün işyerinen giremdim hata verip durdu site siniroldummm şimdi evden giriyorum bi yaramazlık yoktur inşallh

yaramazlık yok gülşahcım bütün bebişler uslu bugün sen nasılsın?

iyiyiz şenaycım nasıl olalım orgunluktan başka bişi yokk bugünsağlık ocagında kontrolümüz vrdı kan faln verdim herseyim iyi cıktı bebişimn kalp atışlarını dnledikk hemşiremiz cok ilgilendi solsun bebeğim hala ters duruyor kanala inmemiş dedi birde erken doğumun olabilir dedi eliyle muane etti gene karnım çatlamadı hiç maşallh çatlağın oluşmamış dedi ama beni zayıf buldu sadece karnın cıkmış dedi genelde iyiydi yanii sen nasılsınn

geçmş olsun canım bol bol dinlen raporun hakkını ver ohh misss

aynen canım okuldan eve gelince yorgunluktan bişey yapasın gelmiyor benim de. biraz dinlenmeden olmuyor artık. moral olmuştur sana muayene, nereden anlamış hemen erken doğumu? benim bildiğim ultrasonda bazı ölçümler yapıp ya da sancılara bakıp söylüyorlar ama, senin ebe pek tecrübeliymiş elle muayene edip anlamış. inşallah yanlış anlamıştır:)) vakitlice gelsin bebekler başka bişey istemiyorum.

çok çok geçmiş olsun için rahatlamıştır bebişini görünce maşşallah kuzucuğa ....iyi dinlenmeler kendine çok dikkat et...

evt cnmm moral oldu ama bn pek takmadım cts ayrntılı ultrosyonum vr ozamn beelli olur sanırsamm

iyi akşamlar güzel annişler...bişey sorucaktım doktorlarınız sizi nst ye bağladılarmı bugün doktora gittim nst için erken 36 haftadan sonra bağlıcaz dedi banada geç gibi geldi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…