Ohh gozun aydin canim.. Iyi dinlenmeler
günydın kızlar,
çağlayancım gözünaydın darısı diğer izne çıkmak isteyenelrin başına
cumartesi doktora randevumuz var
rapor alıcaz ama ben almak istemiyorum
doğumdan sonra calısmayacagım için ocak ayına kadar çalışmak istiyorum
eşime söylemedim bile kabul etmeyeceğini çok iyi biliyorum
ne yapıcam ben ya :44:
cnım sordum fakat dereceleri varmış hepatit B nin ,bu yüzden mutlaka doktoruna söylesin bebek doğduktan sonra bazı testler vs. yapılacakmış ona göre,belirtilerini yazmıyorum onlar nette var zaten:)sendemi var canım anlayamadım ben...
günaydın güzel annişler
biz gece kızımla güzel bi uyku çektik sabah babamızla kahvaltı edip yolcu ettik evi toparlıyoz
kızım bugun erkenci 7 gibi uyandı sizde de öyle mi benim kız hep 9 civarı uyanıyo uykucu olcak galiba minik kelebeğim
günaydın kızlar nasılsınız...bizde yeni yaptık kahvaltımızı....günaydınlar kimsecikler yok bu sabah hayırdır artık doğumlar yaklaştıkçça kimsenin birşey yapası yok sanırım
kıyamamm canım ya valla işiniz zor...allah yardımcınız olsun..Günaydın kızlar günden güne ağırlaşıyorum hiç birşey yapasım yok izni öne çekmeyi düşünüyorum artık.
Bütün gün merdiven in çık in çık perişan oluyorum kızımda büyüdükçe dahada zorluyor beni.
günaydın canım biz iyiyiz siz nasılsınız minişinle...günaydınnn annişler nasılsınızzz?
gözünaydın canımm çok sevindim....ama çok özletme kendini......Kızlarrrr çok ama çok mutluyum izne gidiyorum bugün öğleden sonra başlıyor müdürümle konuştum şimdi sen nasıl istersen öyle olsun rapor konusunuda düşünme raporun dursun ama sen gene izne çık kendini dinle dedi çok mutluyum çokkkkkkkkkkkkkk
günydın kızlar,
çağlayancım gözünaydın darısı diğer izne çıkmak isteyenelrin başına
cumartesi doktora randevumuz var
rapor alıcaz ama ben almak istemiyorum
doğumdan sonra calısmayacagım için ocak ayına kadar çalışmak istiyorum
eşime söylemedim bile kabul etmeyeceğini çok iyi biliyorum
ne yapıcam ben ya :44:
Kızlarrrr çok ama çok mutluyum izne gidiyorum bugün öğleden sonra başlıyor müdürümle konuştum şimdi sen nasıl istersen öyle olsun rapor konusunuda düşünme raporun dursun ama sen gene izne çık kendini dinle dedi çok mutluyum çokkkkkkkkkkkkkk
Teşekkür ederim kızlar hepinize çok özliycem sizleri ama fazla dayanamam galiba en fazla bir hafta dedim ben ona oda istediğin kadar kullan sınır yok senin için bizde dedi.
Düşünebiliyormsunuz müdürem dedi bana bunları yani izine çıksam bile doğuma kadar gelmeyebilirmişim doğum sonrasınıda düşünme dedi 6-7 ay istersen hiç gelme dedi ama tabi ben onun her sözüne güvenemiyorum bu bir hafta bile bana ilaç gibi gelicek eminim.
Kızlar sabah kağanı dr a götürdük, iyileşmiş burnu akıyor sadece o da geçer bi kaç güne dedi dr, bende iyiyim antibiyotikler bitti, dr oğlumu büyük zannetti kızlar, ağzını aç kağan diyor :)) ne anlasın çocuk ağzını açmaktan, annem kağan daha 19 aylık dedi, kadın 2.5 yaşında sanmış :))) maşallah oğluma, kızlar kağan kayu izlicekmiş pc den ona açıcam öpüyorum sizi çıkıyorum şimdi
Kızlarrrr çok ama çok mutluyum izne gidiyorum bugün öğleden sonra başlıyor müdürümle konuştum şimdi sen nasıl istersen öyle olsun rapor konusunuda düşünme raporun dursun ama sen gene izne çık kendini dinle dedi çok mutluyum çokkkkkkkkkkkkkk
Teşekkür ederim kızlar hepinize çok özliycem sizleri ama fazla dayanamam galiba en fazla bir hafta dedim ben ona oda istediğin kadar kullan sınır yok senin için bizde dedi.
Düşünebiliyormsunuz müdürem dedi bana bunları yani izine çıksam bile doğuma kadar gelmeyebilirmişim doğum sonrasınıda düşünme dedi 6-7 ay istersen hiç gelme dedi ama tabi ben onun her sözüne güvenemiyorum bu bir hafta bile bana ilaç gibi gelicek eminim.
çok güzel olmuş canım o kenarlarına duvak tülünden yaptığın süsleri nasıl yaptın anlatırmısın?bide organze demişsin ya organze kurdele ile yoksa ayrıca kumaş mı aldın?köpüğün üstünü ilk olarak kalın kurdele ile kaplasak olmaz mı?bide bişi daha sorcam silikon tabancası nerlerde satılır?benim bi tane kumaş yapıştırıcım var ama sanırım silikon daha sağlam olurr demi...
ohh canım afiyet olsun bende dün şeytana uyup mozaik pasta yaptımm
bugün bende uğradım canım oraya zaten ondan sonra evde yapma fikri aklıma düştü sen neler aldınn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?