2011 Şubat Anneleri

günydın kızlar,
çağlayancım gözünaydın darısı diğer izne çıkmak isteyenelrin başına

cumartesi doktora randevumuz var
rapor alıcaz ama ben almak istemiyorum
doğumdan sonra calısmayacagım için ocak ayına kadar çalışmak istiyorum
eşime söylemedim bile kabul etmeyeceğini çok iyi biliyorum
ne yapıcam ben ya :44:

Ohh gozun aydin canim.. Iyi dinlenmeler

Saol canım teşekkür ederim çok iyi gelecek bu izin bana

Günaydın canım Saol canım inş.bu benim raporda değil senelik izinde değil müdüremin bana vermiş olduğu özel izin çok mutluyum şu anda.
Bence eşinle konuş bunu canım.Bak bende direniyordum ama sonunda takatim kalmayınca bırakmak zorunda kaldım işi

canım bi tanıdığım dr testlerde hepatit b bulmuş oda bana sordu bende başından geçen varmı diye sorayım dedim bebeğede doğumda geçebiliyomuş teşekkürler canım sormuş olmanaçok sevindşim

günaydınlar kimsecikler yok bu sabah hayırdır artık doğumlar yaklaştıkçça kimsenin birşey yapası yok sanırım
günaydın kızlar nasılsınız...bizde yeni yaptık kahvaltımızı....
kıyamamm canım ya valla işiniz zor...allah yardımcınız olsun..
günaydınnn annişler nasılsınızzz?
günaydın canım biz iyiyiz siz nasılsınız minişinle...
gözünaydın canımm çok sevindim....ama çok özletme kendini......

günaydın canım.........ne zormuş ya bu izin işleri sizin yazdıklarınızı okudukça benim içim sıkılıo umarım gönlünüzce olur herşey....iyi ki çalışmıyorumm evdeyken bile zorlanıyorumm sizin yaşadıklarınız eminim çokk çokk zordur...

mrb arkadaşlar nasılsınız...dün gece biraz zordu bizim içinn nerdeyse hiçç uyuyamadımm midem çok kötü oldu...ve bu sabah eşimi işe yollayamadım kalkamadım zaten eşim bugün aşure günü olduğu için oruca niyetlenmiş...öle iştee...

günaydın kızlar bugün aşımın ikinci dozunu oldum geldim kolum ağrıyo

çağlayancım hadi ii dinlenmeler bak bana çok iyi greldi yatıyorum bşka hiç bşey yapmıyorum

aaay ne sevindim senin adına valla çokda güzel olmuş senin müdüre bugün iyi gününde sanırım böyle izin vermeler felan ama olsun iyi dinlenmiş olursun ne kadarlık verdi canım

Hepinize günaydın kızlar,
Çağlayancım iznin hayırlı olsun gözün aydın :)

nur_45; cnm benimde dün gecem kabus gibiydi 4 buçuğa kadar uyuyamadım, hep yüz üstü yatmak istedim, bacağımın arasına 3 yastık sırtıma 1 yastık ve kollarımın olduğu kısma 1 yastık koyarak ancak rahatlaştım çıldıracaktım resmen..

ayseguluzun; cnm iznin hayırlı olsun, sen ne iş yapıyorsun??

dilekcengiz; eline sağlık cnm

Teşekkür ederim kızlar hepinize çok özliycem sizleri ama fazla dayanamam galiba en fazla bir hafta dedim ben ona oda istediğin kadar kullan sınır yok senin için bizde dedi.
Düşünebiliyormsunuz müdürem dedi bana bunları yani izine çıksam bile doğuma kadar gelmeyebilirmişim doğum sonrasınıda düşünme dedi 6-7 ay istersen hiç gelme dedi ama tabi ben onun her sözüne güvenemiyorum bu bir hafta bile bana ilaç gibi gelicek eminim.

Kızlar sabah kağanı dr a götürdük, iyileşmiş burnu akıyor sadece o da geçer bi kaç güne dedi dr, bende iyiyim antibiyotikler bitti, dr oğlumu büyük zannetti kızlar, ağzını aç kağan diyor :)) ne anlasın çocuk ağzını açmaktan, annem kağan daha 19 aylık dedi, kadın 2.5 yaşında sanmış :))) maşallah oğluma, kızlar kağan kayu izlicekmiş pc den ona açıcam öpüyorum sizi çıkıyorum şimdi

canım müderinin her söylediğini kayıt altına al bari sonradan elinde belge olurinş güzelce dinlenirsin bir hafta...

ii hadi geçmişler olsun canımm.

kız nolmuş senin müdürene böylee.hadi gözün aydınn.ama sen yinede eşeğini sağlam kazığa bağlaa.
kesin rüyasında ak sakallı dede sen çektirdin kadına bende sana çektircem dedi de korkusundan böyle yaptıı.ayyy bizimkilerin rüyasına da girse yaa şöyle 5-10 tane ak sakallı dedeciklerr.

tünaydın bu arada kıslarrr

canım cok cok sevındım senın ıcın darısı basım ademek ıstıyorum:81:
ıs hayatında hamılelık gercekten cok zor ozellıklede streslı ve ınsanlarla ugrasmak zorunda kalacagınız bı ısınız varsa son haftalara dogru ıyıce hersey cıgrından cıkıyor ben henuz mudurumle konusmadım dogum ıznı olayını ama senınkı kadar ıyı nıeytlı olacagını sanmıyorum:88:

Kızlarcım Günaydın
Çağlayan ne güzel izne ayrılmış olman ohhh tadını çıkar. Ama bencede sen 1 haftaya dönersin. Ama bu dinlenme sana çok iyi gelicek eminim. Ben dr için pzt izin aldım şimdiden o gün için hevesleniyorum düşün...

hepinize teşekkür ederim kızlar eminim çok iyi gelecek bu tatil bana.Çok kalamam ki zaten evde en fazla 1 haftaya geri dönerim zaten eşime söyledim az önce git ama fatura kesilecek günler geri gelirsin dedi yani gidiyorum ama eşim sanırım rhat bırakmayacak beni bu konuda :))

canımcım duvak tüllerini kalın şeritler halinde
kesip tam ortasından teel alır gibi diktim ve büzdürdüm
köpüğün üstüne ilk olarak evdeki bir kumaşı sardım üzstüne de krem rengi
organze kumaşı doladım ama kurdelada olur heralde evde kumaş vardı benim
yapıştıma işini de silikonla yapsan iyi olur kırtasiyelerde satılıyor silikon tabancası bizim burda
kolay gelsin canım sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…