Günaydın güzel anneler. Günlerdir uyuyamadıgım uykuyu 2 serum ve bir iğne sonucunda çok güzel uyudum![]()
Ohhh canım sefan olsun o kadar acının ardından çok iyi gelmiştir bu sana.Hayatımda yemediğim serumlaları bende hep bu hamilelik döneminde yedim.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın güzel anneler. Günlerdir uyuyamadıgım uykuyu 2 serum ve bir iğne sonucunda çok güzel uyudum![]()
Ohhh canım sefan olsun o kadar acının ardından çok iyi gelmiştir bu sana.Hayatımda yemediğim serumlaları bende hep bu hamilelik döneminde yedim.
kızlar ıslak mendil şimdiden alsak kurur mu sizce??????
kızlar günaydınnnn:92:
kızımı gördüm geldim 2300 olmuş 44 cm çok güzel dudakları vardı el salladı bize yavru kuşum nst ye de girdik sancı felan çıkmadı duruşuda iyiymiş![]()
teşekkür ederim canım yardımların için...canımcım duvak tüllerini kalın şeritler halinde
kesip tam ortasından teel alır gibi diktim ve büzdürdüm
köpüğün üstüne ilk olarak evdeki bir kumaşı sardım üzstüne de krem rengi
organze kumaşı doladım ama kurdelada olur heralde evde kumaş vardı benim
yapıştıma işini de silikonla yapsan iyi olur kırtasiyelerde satılıyor silikon tabancası bizim burda
kolay gelsin canım sana
mrb canım....bakalım bende niyetlendim kendim yapmaya umarım becerebilirim artık rahatsız ederim sizi bol bol...hava çok iç karartıcı tam miskinlik havası var demi...bende aşureye niyetlendim onla uğraşıyorum bakalım...tünaydın kızlarrr.bende yeni uyandım.sabah uyandım aslında 7 buçukta kalkamadım kursta vardı bugün uyuyakalmışım bi kalktım saat 9u 10 geçiyozaten 9da başlıyo ders kalk giyin git derken geçkalırım diye hiç kalkmadım uyumuşum anca kalktım.zaten etraf bi karanlıkkk hava kapalııı böle kasvetli falan.kahvaltı yapıcam işte anca.
nurcum süsü sormuşsun.bende içine makarna kullandım denizde yüzülen.ben normal kurdele ile doladım.sonra etrafının tülünü iğne iplikle geçirip büzdüm.ama sepette zımbalamıştım zımba daha sağlam ve kolay oluyoarkadan yapıştırıldığı için anlaşılmıyo zaten.silikon tabancasını da birmilyoncudan almıştım.kolay gelsin bakalım
hediyemizi kargoya eşim yollamıştı bugün öğleden sonra falan ulaşır demişler ordan.inşallah gider
siz nasılsınız hanımlarrrr
3 gün ishal, ateş ve kusmanın ardından 1,5 kilo vermişim. 15 kilo almışken, 13,5'a indi.
Şu an 59,5 kiloyum.
merhabalar,tombiş annelerimiz nasıllar,bugün gözümü bir açtım saat 12,hemen kan hapını aldım,birazdan ufak bişeyler atıştırıp evimi temizlicem,kaç gündür evin hali gözüme çok kötü batıyor,artık okadar zor geliyorki temizlikle falan uğraşmak ama mecburen dip köşe yapıcam artık halimde yok ama napalımmm
3 gün ishal, ateş ve kusmanın ardından 1,5 kilo vermişim. 15 kilo almışken, 13,5'a indi.
Şu an 59,5 kiloyum.
kızlar günaydınnnn:92:
kızımı gördüm geldim 2300 olmuş 44 cm çok güzel dudakları vardı el salladı bize yavru kuşum nst ye de girdik sancı felan çıkmadı duruşuda iyiymiş![]()
merhabalar,tombiş annelerimiz nasıllar,bugün gözümü bir açtım saat 12,hemen kan hapını aldım,birazdan ufak bişeyler atıştırıp evimi temizlicem,kaç gündür evin hali gözüme çok kötü batıyor,artık okadar zor geliyorki temizlikle falan uğraşmak ama mecburen dip köşe yapıcam artık halimde yok ama napalımmm