2011 Şubat Anneleri

tünaydın hanımlar az önce uyandım desem bende
çok güzel uyumuşum bugün kaç gündür dolanıyordum sabaha kadar
ohhhh bugün akşam yatış sabah kalkış harika oldu valla
şimdi çıkıcam ben gezmeye gidicem gitmeden ne var neyok bakım dedim
sıkıntı yok galibaaa okuyabildiğim kadarıyla evridiiki de iyileşmişşşş
geçmişlerr olsun kendinize bebeciklerinize iyi bakın hanımlar görüşürüz:21::21::21:

slm kızlar günaydın hepinize.
çağlayancım hadi gözün aydın canım sanırım geçen günkü tartışma müdirene yaramış canım.
burcucum sana face den msj attım canım
evridiki canım iyi olmana sevindim.çok zor gerçketen yaa insn bitkin düşüyo.bu arada 34. haftaya başlamışsın hadi gözün aydın.

BUSEMMM den haberi olan varmı? Çağlayan sende kontak bilgileri vardır acaba arasanmı eminim hepimiz çok merak ediyoruzdur.

tünaydın kızlarrr.bende yeni uyandım.sabah uyandım aslında 7 buçukta kalkamadım kursta vardı bugün uyuyakalmışım bi kalktım saat 9u 10 geçiyo :53: zaten 9da başlıyo ders kalk giyin git derken geçkalırım diye hiç kalkmadım uyumuşum anca kalktım.zaten etraf bi karanlıkkk hava kapalııı böle kasvetli falan.kahvaltı yapıcam işte anca.

nurcum süsü sormuşsun.bende içine makarna kullandım denizde yüzülen.ben normal kurdele ile doladım.sonra etrafının tülünü iğne iplikle geçirip büzdüm.ama sepette zımbalamıştım zımba daha sağlam ve kolay oluyo:37: arkadan yapıştırıldığı için anlaşılmıyo zaten.silikon tabancasını da birmilyoncudan almıştım.kolay gelsin bakalım

hediyemizi kargoya eşim yollamıştı bugün öğleden sonra falan ulaşır demişler ordan.inşallah gider
siz nasılsınız hanımlarrrr

Ohhh canım sefan olsun o kadar acının ardından çok iyi gelmiştir bu sana.Hayatımda yemediğim serumlaları bende hep bu hamilelik döneminde yedim.

Ben de hayatımda 2 kere serum yedim. Biri dogumda biri de bu oldu. Ama şu an bomba gibiyim :)

kızlar ıslak mendil şimdiden alsak kurur mu sizce??????

Yok canım kurumaz :)

Gözdecim teşekkürler canım. evet 34. haftanın içindeyiz nihayet :)

kızlar günaydınnnn:92:

kızımı gördüm geldim 2300 olmuş 44 cm çok güzel dudakları vardı el salladı bize yavru kuşum nst ye de girdik sancı felan çıkmadı duruşuda iyiymiş:64:

merhabalar,tombiş annelerimiz nasıllar,bugün gözümü bir açtım saat 12,hemen kan hapını aldım,birazdan ufak bişeyler atıştırıp evimi temizlicem,kaç gündür evin hali gözüme çok kötü batıyor,artık okadar zor geliyorki temizlikle falan uğraşmak ama mecburen dip köşe yapıcam artık halimde yok ama napalımmm

kızımı gördüm geldim 2300 olmuş 44 cm çok güzel dudakları vardı el salladı bize yavru kuşum nst ye de girdik sancı felan çıkmadı duruşuda iyiymiş:64:

günaydın canım hay maşallahhhh kocaman olmuş miniğin,sancın felan olmamasıda çok güzel hadi hayırlısı

Bu arada EVRİDİKİ çok geçmiş olsun,bende 1 buçuk haftadır ishal sorunu yaşıyorum,magnezyum ve kan hapı kullanmama bağlıyorum inş.. öyledir

canımcım duvak tüllerini kalın şeritler halinde
kesip tam ortasından teel alır gibi diktim ve büzdürdüm
köpüğün üstüne ilk olarak evdeki bir kumaşı sardım üzstüne de krem rengi
organze kumaşı doladım ama kurdelada olur heralde evde kumaş vardı benim
yapıştıma işini de silikonla yapsan iyi olur kırtasiyelerde satılıyor silikon tabancası bizim burda
kolay gelsin canım sana
teşekkür ederim canım yardımların için...
tünaydın kızlarrr.bende yeni uyandım.sabah uyandım aslında 7 buçukta kalkamadım kursta vardı bugün uyuyakalmışım bi kalktım saat 9u 10 geçiyo :53: zaten 9da başlıyo ders kalk giyin git derken geçkalırım diye hiç kalkmadım uyumuşum anca kalktım.zaten etraf bi karanlıkkk hava kapalııı böle kasvetli falan.kahvaltı yapıcam işte anca.

nurcum süsü sormuşsun.bende içine makarna kullandım denizde yüzülen.ben normal kurdele ile doladım.sonra etrafının tülünü iğne iplikle geçirip büzdüm.ama sepette zımbalamıştım zımba daha sağlam ve kolay oluyo:37: arkadan yapıştırıldığı için anlaşılmıyo zaten.silikon tabancasını da birmilyoncudan almıştım.kolay gelsin bakalım

hediyemizi kargoya eşim yollamıştı bugün öğleden sonra falan ulaşır demişler ordan.inşallah gider
siz nasılsınız hanımlarrrr
mrb canım....bakalım bende niyetlendim kendim yapmaya umarım becerebilirim artık rahatsız ederim sizi bol bol...hava çok iç karartıcı tam miskinlik havası var demi...bende aşureye niyetlendim onla uğraşıyorum bakalım...
3 gün ishal, ateş ve kusmanın ardından 1,5 kilo vermişim. 15 kilo almışken, 13,5'a indi.

Şu an 59,5 kiloyum.

canım ya bünyeler iyice hassaslaşıyo bi de hasta olunca baya etkilemiş seni ama bebişin ve sen iyi olda kilo olmasın daha iyi...:8:

iyi günler sanırım forum hakkındaki sıkıntılarımızı yazabiliyoruz size 2011 şubat annelerli o kadar çok başlık açmışki artık kendimizi bulamıyoruz 2010 şubat anneleri olarak lütfen kendilerine gerekli uyarılarda bulunun teşekkürler

merhabalar,tombiş annelerimiz nasıllar,bugün gözümü bir açtım saat 12,hemen kan hapını aldım,birazdan ufak bişeyler atıştırıp evimi temizlicem,kaç gündür evin hali gözüme çok kötü batıyor,artık okadar zor geliyorki temizlikle falan uğraşmak ama mecburen dip köşe yapıcam artık halimde yok ama napalımmm

Allah kolaylık versin canım ben derim ki kendini çok yorma..bende yeni bitirdim temizliği hemen sizin yanınıza geldim:)ama çok fena yoruldum yaa belim karnım heryerim ağrıyor hemde nasıl zor aman sen bari dikkat et kendine

3 gün ishal, ateş ve kusmanın ardından 1,5 kilo vermişim. 15 kilo almışken, 13,5'a indi.

Şu an 59,5 kiloyum.

canım yaa geçmiş olsun..okadar emek verip almıştın sen o kiloları :37: bak 1.5 u gitmişş.aman sen iyi olda giden kilo olsun

oyy maşallahh kuzuyaa. ne güzelll.bizim görüşümüzz taaa ocaktaa pöffff

bende dün sildim süpürdüm ama akşama sırtım belim ağrıdıı.valla dikkat ett çok yorma kendini

sonundaaa 30 lu haftalardayımmm..30 bitti 31 e girdik artıkk.ayy ne güzelll

Allah kolaylık versin canım ben derim ki kendini çok yorma..bende yeni bitirdim temizliği hemen sizin yanınıza geldim:)ama çok fena yoruldum yaa belim karnım heryerim ağrıyor hemde nasıl zor aman sen bari dikkat et kendine

Yemeğimizi yiyip geldik bizde kızımla

1 hafta süre içinde belki bende yapabilirim kızlar bu sepet ve mevlütte dağıtmak için süslerden evde olunca oyalanmak için birşeyler yapmak gerekebilir canım sıkılmasın diye.

Back
X