- 22 Temmuz 2010
- 617
- 3
- 96
Yemeğimizi yiyip geldik bizde kızımla
1 hafta süre içinde belki bende yapabilirim kızlar bu sepet ve mevlütte dağıtmak için süslerden evde olunca oyalanmak için birşeyler yapmak gerekebilir canım sıkılmasın diye.
valla kızlar bu 2010 annelerinin ikinci serzenişi.şöyle bir baktımda hakkaten haklılar gibi yaniii...birleştirilebilecek bir çok başlık var aslında birbirine benzeyen..topik açma konusunda biraz daha dikkatli olalımm
hava da tammm tembellik havası yaaaa..tam yatıp uyuma havası....:93:
:))) ayy seda nasıl da araştırma yapmışsın.demek insanlar unutuyo kendilerini.şimdi onlar bebek baktığı için bizim nasıl zaman geçirmek için çabaladığımızı bilmiyolar daha doğrusu unutmuşlar sanırım
valla ne yalan söyliyeyim bende şoktayım.. eski kaşardan beklenmeyecek bir performans... bi çakallık düşünüyor olabilir diye kendini sağlama al ki haklarından mahrum kalma..
evet canım.. bakalım inşallah bir daha ki ay artık yanımızda olsun.. çok zor oluyor.. ağırlaşınca bide hormonlar tavan yapınca.. kızımı sev benim için.. öpüyorum senide..
günaydın güzel anneler
çağlayancım gözün aydın.izne çıkıomuşsun. 3 haftadır izinde olan biri olarak şiddetle tavsiye ediyorum sepet, şeker olayınıemin ol canın sıkılacak ve onlar da çok ii gelecek sana. bi de ben her yaptığım şeyde kızımın ileride annem bunları elleriyle yapmış bnm için diyeceğini düşünerek mutlulukla yapıyorum.daha pahalıya bile mal olsa kendim yapıyorum sırf bu yüzden
haklısın diyodum tam ama diğer msjını da okudum hani şu belgelerle konuştuğun msjıbence onda daha da haklısın cnm
yaa evt öyle ama bnm için diil. öğlen 12.15te uyanmış biri olarak ben gereken tembelliği yapmışım bugünlük
aynen katılıyorum cnm :46:
slm kızlar:) ya oğlumun şampuanlarını kremlerini almamıştım ben daha,bugün çıktım biraz baktım da mustela alan varmı aranızda ya da bi yakını kullanan fln,kısacası üründen memnunmu millet merak ediorum,azcık fiyatlı sanırım ama tamamen doğal fln diolar,bilemedim napsamm.. bide chicco nun bakım setini buldum 200ml şamp,200 ml bebe yağı,bi de 100ml di sanırım pişik önleyici krem var 30 tl fiyat uygun sanırım dimi? ne dersiniz?
kızlar ıslak mendil şimdiden alsak kurur mu sizce??????
canım ben henüz almadım ama mustella almayı düşünüyorum bende.arkadaşlarım hep onu tavsiye ettiler ondan dolayı
diyeti boşlayınca hemen şeker çıkıyo benim şimdi öğlen 1.saate baktım 135 çıktıdün akşamda 1.saat 155 .çıkmıştı ben bu şekeri döverimm.
doktor dicek ki boşlamışsınnve karar verdim sezeryan olacağım doktorumla konuşup 38.hafta dolduğunda.
canım ben henüz almadım ama mustella almayı düşünüyorum bende.arkadaşlarım hep onu tavsiye ettiler ondan dolayı
diyeti boşlayınca hemen şeker çıkıyo benim şimdi öğlen 1.saate baktım 135 çıktıdün akşamda 1.saat 155 .çıkmıştı ben bu şekeri döverimm.
doktor dicek ki boşlamışsınnve karar verdim sezeryan olacağım doktorumla konuşup 38.hafta dolduğunda.
yaa ben hiç ölçmüyorum çok da dikkat de etmiyorum diyetisyenimde izne ayrılmış ocak başında gelcekmiş ee ondan bi kaç hafta sonra da doğururum ben :) inş yükselmiyodur
benım yıgenıme gunes kremı olarak kullanıyorlardı bu markayı cok memnundular bende aynı markanın urunlerını almayı dusunuyorum eczaneden bakıcam :94:
sevimli maşallahı var ya...demekki sevmeyecek böyle aletleri at gitsin anne dicek
çağlayan bu arada sanırım izin almışsın çok sevindim ama yinede işini sağlama al derim ben
Merhaba kızlar
ben bugun hiç iyi değilim yaa gece çok sancım oldu uykudan uyandım kasıklarımda belimde
bir ağrıki sormayın dogurcam sandım çok korktum oo geçti uykuya daldım ama tekrar
bir sancı uyandımm...
şuan iyiyim ama korka korka olursa bidaha dr gitcem sancının ne oldugunu bilmemek te kötü(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?