gecmıs olsun melocum dıkkat et kendıne bu aralar havalar yıne sasırdı bı sıcak bı soguk hastalıklar artacakgğmaydın kızlr sabah okula gittim ama çok halsizleştim ter boşandı ilk dersten sonrav eve geldim dinlrniiyorum öğlen de bu hafta için rapor alıcam sanırım
yok canım gripdeğil aslında sadece halsizlik ya şekerim düştü ya da tansiyonum anlamadım ben degecmıs olsun melocum dıkkat et kendıne bu aralar havalar yıne sasırdı bı sıcak bı soguk hastalıklar artacak
canım benim bilgim yok,ama diğer ayların doğum izni konularına bak istersengünaydın kızlarrr sizler sorum olucakk gerçi rapor topiğinede yazdım ama olsun şimdi biz çalışabilir raporumuzu aldık 5 hafta bizim muhasebecimiz bu konuda biraz cahill bunu sgk ya hmen bildirmesimi gerekiyor yoksa çalışamaz raporumlamı birlikte bildiricek sgk ya bilgisi olan lütfen yardım etsinn
günaydın kızlaarr!!
bizde kahvaltı yapıp geldik kızımla gece çok terleyip üstümü açmışım kırıklık var limonlu bişier içiyorum ama bizim güzel anneler daha uyanamamışlar galiba muhabbet koyulaşmamış
melocum geçmiş olsun canım bana da öyle oluyodu izne çıktım dinlen sende bol bol canım
kızlar akşam da sordum ama kaynadı benim bebeğim 32 haftalık görünüyor ve hareketlerin şiddeti değil ama sanki sıklığı azaldı sizlerde de var mı?acaba yeri mi daraldı
kızlar akşam da sordum ama kaynadı benim bebeğim 32 haftalık görünüyor ve hareketlerin şiddeti değil ama sanki sıklığı azaldı sizlerde de var mı?acaba yeri mi daraldı
gğmaydın kızlr sabah okula gittim ama çok halsizleştim ter boşandı ilk dersten sonrav eve geldim dinlrniiyorum öğlen de bu hafta için rapor alıcam sanırım
sağol canım sana da geçmiş olsun ben üşütmedim ama halsizlik neden bilmşyorum
artık böyle canım her hareketimiz ağır olacaka bende çok çabuk yoruluyorumgaydın kızlr sabah okula gittim ama çok halsizleştim ter boşandı ilk dersten sonrav eve geldim dinlrniiyorum öğlen de bu hafta için rapor alıcam sanırım
günaydın kızlaarr!!
bizde kahvaltı yapıp geldik kızımla gece çok terleyip üstümü açmışım kırıklık var limonlu bişier içiyorum ama bizim güzel anneler daha uyanamamışlar galiba muhabbet koyulaşmamış
geçmiş olsun çok sıkıntı bizim için cidden terliyoruz birde üstümüzü açıyoruz dikkat etmek lazım ama uyurkende insan anlamıyorki
canım bir ara benimde azalmıştı artık hareketleri yavaş yavaş azalır diyor doktorlar çok hareket edemediği için içerde ama tabiiki tedbiri bırakmamk lazım kendini dinle az bir kıpırdama bile yeterlionun süresi vardı tatlı birşeyler ye sola yat ve dinle kendini eğer hiç bir kıpırtı hissetmiyorsan doktorunu ara
bana söylenen böyle
öyle yapınca hareket ediyor canımcanım bende olmuyo ama endişe etme 32.haftadan sonra yer darldığından hareketleri daha az hissedilirmiş ama yinede saatte 4 hareket etmeli en hafif hareketi de sayılıyo şüphe ettiğinde tatlı bişi yiyip sola yat hareketlerini bekle canım
evet evet bazen coşuyor kızımda kolunu karnımdan çıkaracak diye düşünüyorumHareket sıklığı değil hareket etmesi önemli diye biliyorum bazen çok sakin benim bebeğimde bazende coşuyor bence takılma bu kadar o hareketli ise iyidir merak etme bence
o zaman benimde öyledir sanırım perşembe doktora kontrolde soracağım,sende temizliğe çok yüklenme canım insanın elinde değil amageçen hafta benim öyle azalmıştı hareketleri canım.bu hafta daha çok hareketlendi.yeri daraldığı için eskisi kadar sık olmaz diye düşünüyorumm.
bu arada geçmiş olsunn son aylarr ya ağırlaştık iyice.bende cmt günü temizlik yaptım gece sağımdan soluma dönemedim bel ağrısından.
aynen öyle oldum elim ayağım kesildiaman hasta olmıyım değilimde
benimde okulda tansiyonum düşüyodu ondan ter basıyo elim ayağım boşalıyodu sen dinlen canım bugun
yarım olduk vallahi,günaydın kızlarr...erkenden işlerimi bitireyim dedim amaa...bi süpürge tuttum bi de çamaşır astım felç oldum...kendimi iki insan yerine yarım insan hissediyorum valaaatemizlik bile zor geliyooo
artık böyle canım her hareketimiz ağır olacaka bende çok çabuk yoruluyorum
canım bir ara benimde azalmıştı artık hareketleri yavaş yavaş azalır diyor doktorlar çok hareket edemediği için içerde ama tabiiki tedbiri bırakmamk lazım kendini dinle az bir kıpırdama bile yeterlionun süresi vardı tatlı birşeyler ye sola yat ve dinle kendini eğer hiç bir kıpırtı hissetmiyorsan doktorunu ara
bana söylenen böyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?