- 5 Eylül 2008
- 5.814
- 76
- 358
zaman daraldıkca korkular artıyor ben artık gecelerı uyuyamadıkca dogumla ılgılılı bır ton senaryo kuruyorum kafamda sanırım cok korkuyorum dogumdan
bende pazaaar... ya dün çok kötüydüm kıpırdayamıyom ağrıdan.sanki belime sopayla vuruyolar dibiydi...evin hali berbattı..eşim hadi temizlik yapalım dedi.ok dedim az biraz yapcaktık..abarttık..buzdolabının üstüne kadar sildik...dip köşe..ama pilimin bittiğini hissettim ben yarıda..hadi şurası burası derken çok yormuşum kendimi..eşimde bu duruma alışık olmadığımdan abartıyom sandı...gece boyu sızlandım ,sonra dün işe gelince duramadım öğle arası eve gidip yattımda biraz öyle iyi oldum..yazık eşimde vicdan yapmış..bidaha iş yaptırmıycam sana çok kötü oldun dün dedi...ya ben oturamam o iş yaparken ama bu kadarda zorlamasydık iyi olurdu tabi..yorulunca bırakmak lazım...iyice ögrendim dün..geçen hafta benim öyle azalmıştı hareketleri canım.bu hafta daha çok hareketlendi.yeri daraldığı için eskisi kadar sık olmaz diye düşünüyorumm.
bu arada geçmiş olsunn son aylarr ya ağırlaştık iyice.bende cmt günü temizlik yaptım gece sağımdan soluma dönemedim bel ağrısından.
ıns canım ıns hepımızın kolay olurcanım benim korkma yaa bak burda hepimiz doğum yapcaz yalnız değilsinkucağına bebişini alınca herşeyi unutcaksın aklına kötü şey getirme çok kolay olcak doğumum diye telkin et kendine
gğmaydın kızlr sabah okula gittim ama çok halsizleştim ter boşandı ilk dersten sonrav eve geldim dinlrniiyorum öğlen de bu hafta için rapor alıcam sanırım
kızlar akşam da sordum ama kaynadı benim bebeğim 32 haftalık görünüyor ve hareketlerin şiddeti değil ama sanki sıklığı azaldı sizlerde de var mı?acaba yeri mi daraldı
bende pazaaar... ya dün çok kötüydüm kıpırdayamıyom ağrıdan.sanki belime sopayla vuruyolar dibiydi...evin hali berbattı..eşim hadi temizlik yapalım dedi.ok dedim az biraz yapcaktık..abarttık..buzdolabının üstüne kadar sildik...dip köşe..ama pilimin bittiğini hissettim ben yarıda..hadi şurası burası derken çok yormuşum kendimi..eşimde bu duruma alışık olmadığımdan abartıyom sandı...gece boyu sızlandım ,sonra dün işe gelince duramadım öğle arası eve gidip yattımda biraz öyle iyi oldum..yazık eşimde vicdan yapmış..bidaha iş yaptırmıycam sana çok kötü oldun dün dedi...ya ben oturamam o iş yaparken ama bu kadarda zorlamasydık iyi olurdu tabi..yorulunca bırakmak lazım...iyice ögrendim dün..
kesınlıkle kendını cok yormamak lazım bende dun aksam ınat ettım utulerın hepsı bıtsın dıye 4 makınalık utuyu bırkac saate sıgdırdım ama gece cok fena oldum bıde yawrucum hep kasıldı top gıbı bıdaha yapmam
kızlar kolay dogum yapmak ıcın bır cıcek varmıs cıcek actıkca sızın de rahmınız acılıyormus fakat adını vs bılmıyorum boyle bırsey duyan var mı?:82:
günaydın kızlar.ben yine öğlenciyim.ayy aslında bööle öğlene kadar uyumayı sevdim ben:)evde otur otur vakit geçmiyo yoksa en azından günü öğlene kadar yiyorum böölelikle.
melocum geçmiş olsun canım dikkat et kendine dinlen bol bol.
mkt ben siyah sütü okumuştum hemen bu akşam eşime başlatıyım o zaman. o da okusun.hamilelik depresyonundan bahsediyodu kitap.
kızlar artık çok yormayın kendinizi evlerinizde boşverin allah aşkına kim bizden ne bekliyo ki.valla ben bütün gün evde olduğum halde elimi bişeye sürmüyorum.sadece dağınıklık topluyorum yemek yapıyorum o kadar.saolsun eşimde hiç dağınık bırakmıyo.valla hafta sonları o yapıyo ben bi kere kendi kendime elektrik süpürgesini çalıştırdım da günlerce kendime gelemedim.aman bebişlerimizden dahamı değerli
kızlar kolay dogum yapmak ıcın bır cıcek varmıs cıcek actıkca sızın de rahmınız acılıyormus fakat adını vs bılmıyorum boyle bırsey duyan var mı?:82:
günaydınkeşke bende öğlene kadar uyuyabilsem yaa sabahın 6 sında gözleri açılıyoo zaten gece güzel bi uyku uyuyamıyorum...
valla canım bana noldu bilmiyorum bende 8 bilemedin 9 gibi uyanırdım şimdi uyanamıyorum ama uyanmak içinde çaba sarf etmiyorum açıkçası:)
günaydın kızlar nasılsınız artık ne sağa ne sola dönemiyorum hemen yanlarım ağrıyor sırt üstü nefes alamıyorum şekilden şekle girdim gece de 3 yastıkla başladım uyumaya sabah en son tek yastık vardısaolsun gece zaten berbat geçiyor bide eşim ikide bir üstümü örtüyor ben zaten yanıyorum bide az dalmışken üzerime yorgan atıyor hoooop uyanıyorum tekrar dalmak ölüm gibi, oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?