2011 Şubat Anneleri

ii geceler hanımlar..benımde bebiş bu saatte başlıyo tekmelemeye babamızda nöbette..uyuyamıyorum eşim yokken...

slm kızlar yatıyodum tam yatmadan bi size bakıyım dedim.
aslında uyuyacağımdan dilde bir an evvel sabah olsun diye.
yarın kociş geliyo çok şükür.ama antalya konya yolu kapanmış çok kar yağmış zaten çok dar dağlık bi yol başka taraftan geleblrlermiş inş açılır sabaha kadar
isimlerden bahsetmişsiniz benimde kızmın iki ismi olcak ama ben ananemin anısına koymak istedim tek isim kullanılır muhtemelen çünkü ikisi de zor CANFİZE UMAY öğretmenleri de sorar artık hangisini kullanıyosun diye ona göre seslenirler ben genelde ööle yapıyodum
hadi size iyi geceler

allah kavuştursun hemen sabah olur eşin evde olur inşallah...kızının ismine gelince canfize değişik bir isim hiç duymadım umay daha rahat gibi.hayırlısı olsun ismiyle büyüsün....

kızlar iyi geceler konuyla pek alakalı değil ama bebek çantası alıcam nasıl bısey alsam bılemıorum kucuk valız gıbı bıseymı yoksa yandan askılı genıs bı cantamı.bılemedımmm...

doğum çantası için dıyorsan ben valiz hazırladım ayrıyeten gunluk gezmelıklerdede yandan kullanımlı geniş bi çanta aldım...

kızlar bu cantalardan hangısı cok kullanıslı olurr,bıde kızım olucak acaba bebısım kız dıye pembe secmem ne kadar mantıklı sonusta ben tasıycam hanı gunluk bıseyde olsun ıstıorum aynı zamanda butun malzemelerımızı alsınn.cok kararsız kaldımmmm.cevaplarınız ıcın sımdıden tesekkurlerr.

canım ya hiç anlamıyorum bunlardan ben nasıl bir çözüm bulurum bilmiyorum ama çok bölümlü normal büyük bir çanta kullanırım diye düşünüyorum.bilmiyorum işimi gören bir şey bulrumuyum ama ???? bebeğin var diye pembe kulllanmana gerek yok yani .

canım yardımın ıcın saol pekı 1 numara ıle 2 numara arası baya bı buyukluk farkı var.2.sı cok mu buyuk kacar dısarı cıkarken almak ıcın yoksa buyukluk olarak ancamı sıgar bebıs esyaları.??

canım yardımın ıcın saol pekı 1 numara ıle 2 numara arası baya bı buyukluk farkı var.2.sı cok mu buyuk kacar dısarı cıkarken almak ıcın yoksa buyukluk olarak ancamı sıgar bebıs esyaları.??

benim arkadaşım normla çanta kullanmıştı ama beziydi yedek çamaşırıydı biberonuydu yeri geldi alt açmasıydı derken büyük bir çantaya ihtiyacımız olabilir.ama zaten bebeğin knedii ,battaniyesi ,port bebe derken hangi birini taşıyacaz bilemiyorum tecrübeliler yardım etmeli sanırım bize :)))

henüz benim bebeğiminde ismi belli değil ne koycaz hiç bilmiyorum eymen ismi hoşuma gidiyor aslında ama eşim pek sıcak bakmadı o hep eski isimlerden gidiyor bende eski isim olsun istemiyorum bakalım artık,kayın validem ve kayın babamında istekleri var tabi onlarda ayrı bi dert kayın validem eşime bbanın ismini koy yakup olsun diye baskı yaparken kayın babamda kızım çocuğun ismini koymak sizin en büyük hakkınız ama baba sen koy derseniz o zamn ismi hazırr ben doğduğu gün koyucam şimdi kimseye söyllemem deyip geri çekiliyor yanii anlayacağınız iki uçu pisli değnekbu konuda biraz sitresliyim ben açıkçası kendi bebeğimin ismini eşimle beraber karar verip koymak istiyorum eşimde babası kalp hastası olduğundan babam koysun istiyorsa kırmayalım deyip işin içinden çıkıyor napıcaz bilmiyorum.kayın babam ne düşündüğünü hangi ismi koyacağını söylese belki beğenicem ve bu adar sitres olmicam ama oda sen koy derseniz ancak sölerim gibi bişey söylüyo,hayırlısı olsun inş.

bu arada herkezin bebeği ismiyle yaşasın hepsi birbirinden güzel maşallah,allah biran önce yavrularımıza kavuşmayı nasip etsin

vallahi şu baştan 2. çanta çok hoşmuş biraz küçük gibi ama bence yeterli olacaktır.bende daha çanta almadım araştırıyorum acaba bu modeller hangi siteden yazarmısn,2. çantayı çok bengendim

bu arada herkezin bebeği ismiyle yaşasın hepsi birbirinden güzel maşallah,allah biran önce yavrularımıza kavuşmayı nasip etsin
amin ccanım .senin işin de zormuş.hani söylese yanına sevdiğin bir ismi eklersin ya da başkabir şy bulalım dersin böyle gizli emrivaki oluyor birnevi....kesin o da kendi babasının ismini koyacaktır.tabi kocanın ismi değilse :)))

yok eşimin ismini kayın babamın kuzeni koymuş dedesinin ismi değil,ama zannetmiyorum babasının ismini koyacağını çünkü biraz tuhaf bir ismi var zaten öyle birşey olursada koydurmam.tobpo mustafa eşimin dedesinin ismi sanırım isminin başına lakabını falan ekletmiş zamanında.vallah, eşim babam koysun eğer beğenmezsen baba ben beğenmedim başka isim düşünelim dersin ne olacak ki diyor.bu sefer hiç olmaz söz ağızdan bi kere çıkar adamla dalga geçer gibi olur,ne olcaz görücez bakalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…