canım sen kaçıncı haftadasın bilmiyorum ama ben de geçen hafta senin gibi kaptırdım kendimi.kapı pencere derken şimdi yatıyorum.kasık ağrısından ayağa kalakmıyorum.35.haftadayım haftam da erken.sen yine dikkatli ol.herşeyi aynı anda yapmamaya çalış.
Bu arada herkese hayırlı günler,ben dün gece dayanamadım delirmiş gibi saat 12 de tül perdelerimi camlardan indirip attım makinaye yıkadım,iyikide yıkamışım,kurumuşlar bile,sonra camları sildim,perdelerin asılması kaldı,eşim gelince beraber asıcaz,güneşlikleride yarın yıkicam,camlar çıplak kalmasın evi içi görünmesin sonra:) birazdanda kalkıp geçen hafta aldığım dolma biberlerim vardı onları doldurup pişiricem kıymanın çözülmesini bekliyorum:) daha yataklarımı yıkicam,yüzlerini değişicem,silikon yastıklarımı boşaltıp çubuklicam kabarsın diye,halıları fırçalicam,buzdolabını ve fırınımı komple boşaltıp temizlicem yıkanacak parçaları yıkicam,sonrada büyük bir temizlik yapıcam,günlere böldüm yavaş yavaş yapim ooo çok işim var:) daha sayimmi yok yok saymim,anlatırken bile daraldım:) tüm bunları yaptıktan sonra doğurmayı düşünüyorummmmmmm
cok güzel yaaa bebişinle aynı gün doğum günü kutlamak bende kızımı içimde temmuza kadar tutsam mı ki
sezeryanı kendın mı ıstemıstın canım mecburımıydı?
eğer benımde doğum gunume denk gelseydı sırf onun ıcın bile sebepsiz sezeryan bile düşünebilirdim yani zaten bahane arıorumda
ayy benım göğüslerimde öle sedacımm hiiiççç büyümedi yahuuu sütlenmedimde hala:26:
alttan muayene nasıl canım acıyomu cok alılmıssındır gerc her kontrolde bakıosa öle..
su azalmasını engellemk için yada çoğaltma yöntemi yokmuymus yaa ben su ıcıp sol tarafınıza yatın dıe duymustum ama ne kadar doğru bilmiorum.. neden oluyo ki bu su azalma.. neyse canım dikkat et
selam kızlar
dün gece yattığım yeerden koca bir sürahi suyu içmişim zzaten bi su bi tuvalet derken hiç uyumadan sabah oldu.sabah 8de uyandım kalktım uyumayayımda gece uyuyayım diye ama dayanamadım uyudum kaldım 12 de annem aradıda ona uyandım yine.dışardada bi güzel güneş var aydınlık her taraf bilmiyorum ama çıkmadım sıcakmı
günüm var bugün apartmanda.yemek koydum ocağa gelince yapmak zor oluyo tok karnapişsin giyinir giderimm.kahvaltıda yapmadım atıştırdım bişiler hepiciğinden yiyim orda diyee
evridiki hastanedeymiş.Rabbim bi avazda kurtarır inşallahh.kolay doğumlar olsun ayy çok heyecanlı.
bende biran önce doğurayım diyorum hem hemde doğuramam şimdi daha temizliğimi yapmadım diyorum ahhh ahh benimde perdeler var halılar koltuklar annem bi gelsede bi yerinden başlasak.mapucicim senin kadar hamarat diilim valla tek başıma halledemem.sende çok yorma kendini
bütün bunları yapıcanmı gerçekten ay maşallahhhhhhhhben bir yer gırgırlayamıyorum inan valla bukadar şeyi yapabiliyosan helal olsun sana tekrar tekrar maşallah
dün gece kocişe bi saldırdımm adam kendini elimden zor kaçırdıhem kovalıyorum onu hemde bıktım ben artık doğurmak istiyorum normale dönelim diye söyleniyorum.adamcağız iffetini zor korudu benden yanii hem kaçıyo hem bak meteye ayıp oluyo diyo manyakkk ben sinirimden ağlayacaktım nerdeyse o gülüyo karşımda şimdi düşününce komik gerçekten.
bak bişi olcak bi dur diyo bende fenamı bahaneyle doğururum işte ne güzel diyorum
aayy bi fenaydım akşam yani.deminde aramış nasılsın diye soruyoAllah ımm nolcak bizim bu halimiz ben bilmemkiii
allah senin iyiliğini versin yahuçok komiksin bizdede hafta içi umudum bile olmuyoda...yaklaşık 6 aydır her hafta sonu aynı sahne yaşanıyo bide ardından tehtit ediyom
doğumdan sonra soğursam senden görürsün diye
valla senin adına çok sevindim.benimkilerden bir çorap bile gelmedi.olsun ben oğlumun herşeyini hallederim.inşallah çok cici şeyler alırsınız alınca resimlerini ekle olur mu
selam kızlar....nasılsınız?
dünden beri pek giremedim...akşamda anca okudum sonrada kocacığımla erkenden odamıza geçip film izledik....odamızda anca film izler olduk
sonra bi uyumuşş sarmaş dolaş taa sabah 11:30 a kadar.......
yazık kayınvalidem kendisi yapmış kahvaltısını....sonrada tüm günü boş boş geçirdik....eşim akşam işe gidicek...
yarın kontrol var bakalım ne diyecek doktorumuz....artık ağrılarım baya bi arttıı...sanırım yarın sancıları engellemek için kullandığım ilacıda kesicek....
ya kızlar benim bebeğimin kilosu az mı normal mi bi türlü karar veremedim....35+4 de gittiğimizde 2.400 dü sanki az gibi demi....
rahatsızlanan arkadaşlar olmuşş galiba çokk geçmiş olsun....hakkımızda hayırlısı olsun inş....
selam kızlar....nasılsınız?
dünden beri pek giremedim...akşamda anca okudum sonrada kocacığımla erkenden odamıza geçip film izledik....odamızda anca film izler olduk
sonra bi uyumuşş sarmaş dolaş taa sabah 11:30 a kadar.......
yazık kayınvalidem kendisi yapmış kahvaltısını....sonrada tüm günü boş boş geçirdik....eşim akşam işe gidicek...
yarın kontrol var bakalım ne diyecek doktorumuz....artık ağrılarım baya bi arttıı...sanırım yarın sancıları engellemek için kullandığım ilacıda kesicek....
ya kızlar benim bebeğimin kilosu az mı normal mi bi türlü karar veremedim....35+4 de gittiğimizde 2.400 dü sanki az gibi demi....
rahatsızlanan arkadaşlar olmuşş galiba çokk geçmiş olsun....hakkımızda hayırlısı olsun inş....
iyi akşamlar kızlar...yasini şerifleri ben dualıycaktım.dualadım.hrekese ismen dua ettim:)) sizlerde birer fatiha okursanız tam olcak inşallah.hepimiz sağlıklı kolay bir şekilde evlatlarımıza kavuşuruz umarım..
canım doktora sorarsın yarın kilosunu.ama çok az değil bence.hem belki kilo almıştır son günlerde.biliyorsun doğuma yakın daha hızlı kilo alıyorlar.sağlıklı doğsun sen doğunca besleyip büyütürsün takma kafana
ohh iyi keyif yapmışsınız ne güzel
canım hepsi farklılık gösteriyo hem son haftalarda daha hızlı kilo alıyolar benim geçen hafta gittiğimde 36+4 de 2650grdı ama ondan 15 gün önce gitmiştim en son o zamandan son kontrole tam 500 gr almış son haftalar daha hızlı yani.
hem artık çok şükür 2,5 kg geçince minişler korkmak lazım biraz minyon olurlar hepsi bu sonra biz onlara kilo aldırırız :))
teşekkür ederiz canım allah kabul etsin inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?