2011 Şubat Anneleri

canım kanaması olmuş sanırım oyüzden gözlem altında tutuyorlarmış sen nasıl oldunn

yazdığın için sağol canım, inşallah hayırlısıyla alır yavrusunu kucağına. zaten onun sezeryanına az kalmıştı, şans işte minik acele ettirmiş.
ben de daha iyiyim, ilaçlarımı alıp yatıyorum sürekli.çok nadir kalkıyorum, o aralarda da size bakıyorum.
dün gece sancılandım, yarım saat falan sürdü sonra ilaç alınca kesildi. neyse buna şükür, böyle böyle geçecek artık demekki. sen de iyisindir umarım.

sanada çok geçmiş olsuyn canım,inş.zamanında doğarlar bebiklerimşz...

slm millet,yaw ben geçmişi okuyup gelene kadar nereye kayboldunuz hemen..cık cık cıkcık...ee ne var ne yok bakalım?bugün sabah erkenden kalktıktan sonra dediğim gibi tvnin karşısında uyuyup kalmışım..sonra bi tlfla uyandım,bi arkadaşım aradı,o geldi,onunla oturduk bütün gün..onun da bir buçık yaşında bir kızı vardı şeker mi şker maşallah..öyle işte ...tabi o gelene kadar hemen bi kek börek yaptım..dünden de zeytinyağlı sarma vardı...ohh mis gibi yedik onları..tabi şimdi benim karnım tok,eşimi aradım yemek yapmasam onlardan yesen olur mu die,tabiki dedi saolsun cnm kocacım..oh bugün yemek derdinden kurtuldum

bozma moralini cnm ya,kendine ve bebişine dikkat et,ben de hiç sevmem öyle kalabalığı...allah yardımcın olsun ne diyiim(

ayy ben de ilk evlendiğimde korkudan kullanamıyodum cnm,ama kullanma klavuzunu okuyarak kullanmaya başladım ve acayip bi rahatlık gerçekten...korkma kullan derim cnm ben...

gözün aydın cnm bebişini görmüşsün,maşallah ona da...her kontrolde alttan muayene mi?amanınnn ölürüm heralde...ben cuma ilk kez alttan muayene olucam ama çok tırsıyorum:18:

ayyy çok gıcık, takma cnm yaa boşver diycem ama elde deil dediğin gibi...benim kayınpederim arar da ara sıra,sorar nasılsın kızım falan die,ama kayınvalideden tık yok...

allah yardımcın olsun cnm valla...anlat anlat rahatlarsın...içinde tutup sinirleneceğine...

aminn cnm,allah bi avazda kurtarsın inş...

selam kızlar ben geldim yina faranjit belasına yakalandım çok kötüyüm sesim berbat
geçmiş olsun cnm,dikkat et kendine...

ayyy cnm sen de olmasan kimse farketmeyecek heralde...azra hanım ii çok şükür...biz bi kaç seferdir gidiyoruz aile hekimimize,takibimizi yapıo sürekli,hatta bu cuma hem sağlık ocağındaki drumuz görecek,hem de doğum drumuz..bakalım ne alemdeyiz...oh oh kayınvaliden ii bakmış maşallah...evet cnm doğum yapan bi arkadaş daha vardı ama adını hatırlayamıyorum şimdi ya...

ay çok sevindim kaynananam aradı görümcem 3ümüz yarın mahmutpaşaya gidicekmişiz bebeğin eksiklerini alcakmışız, e yaklaştı artık doğumun eksikleri tamamlayalım dedi çok sevindim..

oh oh gözün aydın cnmcım..ciciler alın gelin bakalım...

cnm naptın yaa,gündüzler torbaya mı girdi derler bizim orda:)))aman dikkat et hee...

ayyy benim annemde acayip titizdir,aynen her gün saatlerce iş yapar benimki de...ben de kendim yaparım kendi işlerimi,sadece geçenlerde kardeşim geldi saolsun camlarımı siliverdi...ben perde halı vs. yıkamıycam çünkü buraya yeni taşındığım için,hepsini yapmıştım...

siz beni güldürdünüz allah da sizi güldürsün emi:)))

bence çok normal cnm...az değil endişelenme...

evet cnm yaa ne pahalı oluyo onlar...

geçmiş olsun cnm,insan yalnız olunca daha da bi kötü oluyo...

güzel haberlerle gel cnm..

slm kızlar bacağı agriyan veya uyuşan var mı aranızda? Benim sag bacağım uyuşmaya başladı ya normal mı sizce?

cnm magnesium eksikliğinden olabilirr banada cok sık kramp giriyor magnesium kullanıordum onu kestimm doğuma yakın bırkın diolarreğer doğuma kadr kullanırsak doğum kasılmalarını hissedemiyormuşuzz

NAPSIN ŞEKERİM KADIN BAKTI OĞLU karının koynundan çıkmıyor kös kös yemiştir yemeğini
canım Allah razı olsun Allah kabul etsin
sedoş ben çok memnunum ya tupperlerden özellikle yeşillik gibi çabuk bozulan gıdalar için ideal,güle güle kullan
maşallah canım ya..olsun iri normal doğum daha riskli sağlıklı olsun da sezeryan olsun
hadi bekliyoruz...
hadi bakalım bekliyoruz kolay gelsin
canım nasıl oldun sancıların geçti mi biraz
selam kızlar bu aralar fazla oturamıyorum pc başında, şimdi gördüm ama anlamadım tam. evridiki'ye ne oldu? önemli birşey mi var?

iyi akşamlar kızlar

sana da şenayım ..eğer doktorumu 37 haftalık yazmaya ikna edebilirsem iznim yanmadan cuma ayrılacağım bana dua et,perşembe kontrolde konuşacağım bakalım

ayy canım yaa. artık en ufak ağrılar korkuya neden oluyo dimi bende öle az bi karnım ağrısa tedirgin oluyorum hakkımızda hayırlısı..

maşallahh tosuna annesi iyi bakmısın paşana
ne yedın anacım bizede söle bizde alalımm :)

Slm kızlar bacağı agriyan veya uyuşan var mı aranızda? Benim sag bacağım uyuşmaya başladı ya normal mı sizce?

benım gecelerı öle oluyo canım yaa sabah kalktıgımda dınlenmıs olmam gerekırken daha cok yorgun uyanıorum.. afedersin popoma kadar uyuşmuşşş ve ağrıyo bi şekilde kalkıorum..

biraz dinlen canım uzan da yalancı sancılar olabılır.

meerak etmıomusun.. tabi ki duymak istemek senin kararın evet ama ben doğum yapmıs bırını yakalayım beynının etını yiyorum bişiler duymak benı rahatlatıo olumsuz bi hikaye bile olsa en azından benı neler bekledığını bilmek iyi gelio

bu arada evirdiki den haber yokmu yaa en son hastanedeydı sancı yoktu doğuma felan almadılar demi

okuldan geldim yattım bugün hep ..sitenin de tadı yoktu zaten .yarın ve perşembe kontrolüm var bakalım ben ne haberlerke döneceğim 34+4 de kilosunu hatırlayan var mı bebişin

kızlar sizdede öyle mi benim karnım neredeyse bacaklarıma değmeye başladı otururken tekmelerin bacağa geldiği oluyor

cnm bndede cok sık oluyorr yarımsaat bir saat sürüyor sonra geçiyor ama bu aralar sık sık giriyorr heralde doğuma az kaldı ya yavaş yavaşş haber veriyorr yalancı sancı olabilir

iyi akşamlar kızlar
işten geldim yemek bulaşık anca oturdum ölü gibiyim her tarafım ağrıyor
Allahtan son 3 günüm işte sonra izne ayrılıyorum
birazdanda notları girip rahatlayacağım

evridiki hastanedeymiş.Onun sezeryandı zaten belkide ameliyatını olmuş bebişini kucağına aalmıştır bile

faygen yazdıklarını okudum sinir oldum ya
hem sormazlar bişey lazımmı diye hemde sallana sallana gezmeye gelirler merak etme hepimizde var onlardan

fatmacım gözün aydın canım kızını görmüşsün maşallah onada kocaman kız olmuş kiloları fazla dert etme doğumdan sonra verirsin

sağolasın canımmm
ayy napayım iştahım tavan yapmış durumda yemedende olmuyorkiii

gözünaydın fns penses kocaman olmuş günüde süpermiş
sağolasın canım darısı sizin görüşünüze inşallah

Allah razı olsun canım ağzına sağlık
ben hemen okuyorum fatihamı

kesinlikle sana katılıyorum canım
helede dün bir arkadaş burda bir yazı yazmıştı çok kötü etkilendim ve moralim bozuldu
sanki biz zevkimiz içinmi sezeryan oluyoruz
bence butür yazıları yazmamalıyız sonuçta burada herkes hassas
lütfen dikkat edelim!!!
dur hatta yazıyı bulursam ne kadar negatif bir yazıydı görün diye ekliyeceğim:

feeble arkadaşın bunu kötü niyetle yazmadığını düşünüyorum ama burada birsürü sezeryan olacak arkadaş var lütfen bu tür olumsuz yazıları paylaşmayalım bir daha
gece boyu etkisinden kurtulamadım ya

gözün aydın canım bebiş kocaman olmuş
ay sakın normal doğum diye diretme ben 5.5 kg doğmuşum normal
annemin heryerleri parçalanmış yazık
hala elime parçalar geliyoır der bazen fena olurum bende

benim 2600 dü canım.
sağol canım merak ediyorum da...
canım bende yok ya maalesef
benim onda vardı çünkü bana hediyeyi o yollamıştı
bende merak içindeyim
keşke çağlayana ulaşabilsek hepimizinki onda vardı

hımm tamam canım sağol yine de

acaba evridikiye kim almıştı onda vardır numara

bugün birisi mesaj yazmıştı kendısıne hastanede oldugunu sölemiş ama kimdi geçmişte vardı şimdi bulamadım

nurberra arkadaşımız aramış geçmişi arayıp buldum

Slm kızlar geçmişe dalmadan önce hemen haber vereyim dedim:) Bugün ben ,Çağlayan ve Ela buluştuk.Hastanede kontrolleri vardı.Nts ye girmişlerdi benide aradılar ve hep birlikte hastanenin kafetaryasında buluştuk.Çok sevindim anlatamam sanki kırk yıllık dost gibi konuştukta konuştuk.Üçümüzünde haftaları hemen hemen aynı olduğundan halimize çok güldük.Üçümüz aynı anda doğurursak şakaları filan yaptık.Bide foto çekildik ama Ela nın makinasında o ekler artık.En nihayetinde buluşabildik yani.İkiside çok iyilerdi merak edenlere duyrulur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…