2011 Şubat Anneleri

benim kız 2400dü canım ii haberlerle gelirsin inş benim de oturuken bacaklarıma değiyo hele de bu son hafta kaburgalarımdan ayrıldı artık miniğim

ayyyy..ne güzelya,keşke görseydik fotonuzu

ayy melocum güldürdün benii kahkaha atmak isterdim ama malum ortamm uygun dil
yok canım duymamak bana daha iyi geliyor...çünkü çok etkileniyorum ve pimpirikleniyorum....bu da psikolojimi bozuyor....
cnm bndede cok sık oluyorr yarımsaat bir saat sürüyor sonra geçiyor ama bu aralar sık sık giriyorr heralde doğuma az kaldı ya yavaş yavaşş haber veriyorr yalancı sancı olabilir
evet ya sanki baya yaklaştı doğumlar kendilerini belli ediyorlar...dediğin gibi yarım saat falan sürdü şimdi iiyim çok şükür....
valla canım senn temponu okurken ben yoruluyordum neyseki baya az kalmış izne ha gayret....bi annem bi sen zaten ikinizede maşallahbende çok etkileniyorum canım zaten çok kötüyüm sanki sezeryan olursam dünyanın en kötü annesi olcakmışım gibi geliyo birde olumsuz şeyler okuyunca iyice berbat oluyorum....sonra ağla ağla halim duman oluyo....
okuldan geldim yattım bugün hep ..sitenin de tadı yoktu zaten .yarın ve perşembe kontrolüm var bakalım ben ne haberlerke döneceğim 34+4 de kilosunu hatırlayan var mı bebişin

inş güzel haberlerle dönersin canım...bizimde yarın 11de görüşümüz var....ben 33+4 de hastaneydim yanlış hatırlamıyorsam 2100 dü...

okuldan geldim yattım bugün hep ..sitenin de tadı yoktu zaten .yarın ve perşembe kontrolüm var bakalım ben ne haberlerke döneceğim 34+4 de kilosunu hatırlayan var mı bebişin

canım benim kız biraz küçük gidiyo biliyosun 34+4 de 2200 dü bende yarını merak ediyorum nolmuş acaba

aaa ne güzel yaaaa konyadaki arkadaşlardan tık yok geçen hafta kayra79 la karşılaşırmıyım dedim o da olmadı ama istanbuldaki arkadaşlar 40ımız çıksın biz ordayız bi müddet duyrulur :)))

feeble arkadaşın bunu kötü niyetle yazmadığını düşünüyorum ama burada birsürü sezeryan olacak arkadaş var lütfen bu tür olumsuz yazıları paylaşmayalım bir daha
gece boyu etkisinden kurtulamadım ya

kızlar çok üzüldüm ben şimdi sizi üzdüysem yada telaşlandırdıysam çok çok özür dilerim.. benim doğum şeklimde henüz belli değil belki bende sezaryen olacağım. ben sadece keyfi sezaryen olan veya doktoru tarafından gereksiz yere sezaryena sürüklenen arkadaşlara aman dikkat demek istemiştim. yoksa zorunlu bir durumda tabikii sezaryen olacağız ben hep Allahım hakkımda hayırlı olan doğumu ver diyorum. bebeğim içinde benim içinde sezaryen iyi olacaksa bir an bile düşünmem bende olurum. tekrar özür diliyorum zaten zor bir süreçteyiz, stres hat saffada sizleri daha fazla kaygılandırmak en son isteyeceğim şey

slm kızlar.benimde doğum şeklim belli değil henüz..ama sezeryanla ilgli yazılanlara yada başka herhangi bir konuda yazılanlara müdahele etmeyelim derim.tabi doğru bilgiler olduğu sürece... zor bir süreçten geçiyoruz ve hepimiz başımıza gelebilecek negatif şeylerden korkuyoruz.ama gerçekleri gözardı edemeyiz.hem herkesin yaşayacağı farklı olacak kimsenin doğum şekli kimseye benzemeycek olumlu veya olumsuz şeylerin paylaşılmasında sakınca yok bence.....kendimiz negatif düşünmeyerek üstesinden gelebiliriz ancak...
mesela erken doğum yapan arkadaşların çoğu tansiyondan erken doğum yaptı.biz bundan korkmamalııyız ama tansiyonunda önemli olduğunu öğrenmiş olduk paylaşmasalar bilgimiz olmayacaktı.

Ayy cnm süper olmuş, bizde görelim fotonuzu :)
Cnm her bebek farklıdır, karşılaştırma yapmamaya çalış, şişman bebek sağlıklıdır iye bişeyde yok unutma cnm, sağlıklı olsun canı içinde aklı yerinde olsun bunlar önemli
sevimli maşallah canım yaa oğluşuna kocaman olmuş daha 37 de maşallah

kızlar yaa benim ayaklar balon gibi olmuş normal mi şimdiye kadar hiç şişmemişti de dr sorup duruyodu panikledim bende :44:
Cnm şişmeler normal bu haftalarda
Cnm annen gelemesede kardeşin geliyormuş gözün aydın yardımcı olur sana
Maş kuzuna cnm
Cnm ağrın varmış benimde var, hatta bu akşam bebeğin kendiliğinden erken gelebileceğini düşünmeye başladım

okudum cnm ağzına sağlık Alla kabul etsin yasinlerimizi amin
Kız valla okudum 5 dk güldüm :))) vallahi gözümde canlandı kaçma kovalama sahnesi :)) neyse cnm doğuma ne kaldı dimi ama
selam kızlar ben geldim yina faranjit belasına yakalandım çok kötüyüm sesim berbat
Geçmiş olsun cnm
maş kuzuna cnm
Cnm eşini karşına al güzel güzel anlat bence, başkası için hiiiiiiiiç evinin huzurunu bozma
Hakkında hayırlısı cnm inş vaktinde gelir
Cnm sabır dilemekten başka diyecek bişey yok sanırım, eşinle konuş bence ya en azından bir süre sonra gelsinler görmek için

Cnm sen sabah yazmışsın bana görmemişim geçmişe bakarken gördüm kusura bakma

saol canım benim baştan sezeryandı tüp bebiş olduğu için ama bebek dönerse deneriz demişti doktor bebek tersti şuan düzelmiş bu seferde iri olduğundan sezeryan olucak nediyim hakkımıkzda hayırlısı
saol canım valla yediklerimiz aynı farklı bişey yemedim sadece şu 15 gündür balık hapı kullanıyordum onun etkisi varmıdırki
saol canım kocaman olmuş sıpam gerçekten doktorumda zaten istesende ben normal doğurtmam bu bebeği dedi zaten tüp bebek olduğu için sadece deneriz çatın müsaitse ama artık umutlanmma dedi zaten eşimde riske gerek yok sezeryan yapın dedi hakkımızda hayırlısı
sonunda büyük buluşma gerçekleşti demekiki nekadar güzel bi ortam olmuştur 3 koca göbük arada çarpıştırsaydınız

canım inşallah sende bizi yanlış anlamadın
inanki ben ilk doğumumda dr umun beni kandırmasıyla 41+3 teyken zorunlu sezeryan oldum
buradada kaç dr değiştirdim şimdi 2. bebği normal doğurmak istiyorum kimse yapmıyor
onun için zaten duygusal olarak kendimi suçlu hissediyorum o dr a niye kandım ilk doğumda diye
bunlarıda okuyunca bebeğimi ve kızımı düşünüyorum
Allahım hepsine uzun ömürler versin
bende kesinlikle normal doğum taraftarıyım ama hepimizin hakkında hayırlısı olsun
umarım sende kırılmamışsındır
anlayışın içinde çok teşekkürler bu arada

ayyy ne güzel 3 göbekdaş buluşmuş

canım doğru diyorsun aslında ama ben sezeryanın ne kadar kötü olduğunu biliyorum bizzat yaşadım kızımda halada şuan dr um kabul etse 2. yi normal doğuruum ama zorunlu sezeryan olup zaten ruhen bunun ezikliğini yaşıyorken birde kanser vs duyunca inan gece uyku girmedi gözüme
Allahım dedim aniden bir sancı verde eskiler gibi hastaneye gidemeden yolda doğurayım

lalcim eşime kızarken 2-3 ay önce geçen benimde gözüm döndü adama saldırdım nolduğunu şaşırdı adamcağız:26:

canım ya üzülme lütfen konuyu ben dile getirdim....zaten senin bunu bilerek yada üzmek için paylaştığını düşünmedim düşünmemde burası bilgilenmek adına hepimizin başvurduğu bi yer....tabi ki gerçekler vardır,hatta birbirimizi uyarma adına burda paylaşırız ama zaten kendini kötü hisseden birisi bunları duyunca daha çok etkileniyor yanı ben öyle oluyorum herkes adına bişey diyemem...seni kırdıysam üzdüysem bende özür dilerim....

canım bilinççli bir doktor belki yapabilir ibilmiyorum isviçrede sezeryandan sonra normal doğum oranı %48 mi ne geçen gün dikkatimi çekti.bir bak istersen.işte biz ilk doğumunu yapacaklar korkuyoruz ve çevremizdekiler ve doktor sezeryana yönlendirince kanıyoruz.senin gibi başından geçenlerein kırılmak yerine bize yardım edip cesaretlendirmesi gerekiyor diye düşünüyorum canım.sen denemişsin olmamış suçlu hissetmene gerek yok kızını olması gereken kadar karnında tutmuşsun beslemişsin.erkenden keyfi biri şekilde aldırmamışsın....
bizim de normal doğum için cesarete ihtiyacımız var....ben hemn ağlayan psikolojisi zayıf bir insanım ama şimdi güçlü olmalıyım diyorum .inatlaşıyorum kend..değilse yıkılırım...hassaslaşmaya başladık mı sonu gelmez ....

gerçekten kızlar bu kadar üzüleceğiniz hiç aklıma gelmedi, çok kızdım kendime düşüncesizlik ettim diye tekrardan kırdığım, boşyere kaygılandırdığım tüm anniş ve bebişlerden özür dileyerek bu konuyu kapatmayı teklif ediyorum. ben burayı ve sizleri çok seviyorum kardeşlerim gibi oldunuz dertleşiyoruz muhabbetleşiyoruz aynen devam

Feeble cnm bende yazını okuduktan sonra çok kötü oldum gerçeği söylemek gerekir ise, yazacaktııııııııııııım yazmadım kapattım pc yi, mecburi sezaryen oldu benim ilkim, ikinciside ilki sezayen olduğu için mecburen sezaryen olacak, ki Allah ve eşim biliyor ne kadar sezaryeni istemediğimi, normal olsun diye çok dua ettim ama kordon dolalıydı ve kaç sefer dolalı olduğu belli bile değildi maalesef, 4 ayda bebeğimi kurtarmak için kalkmadan yattığım için dr bile riske atmak istemedi, bende asla risk istemiyordum ve sezaryenle dünyaya geldi bebeğim,
Sende sonradan üzülmüşsün, ama olmuş bir kere yapcak bişey yok, çoğu arkadaşta benim gibi sıkıntılı bir gece geçirmiş,
Sezaryen ve normal doğumun risklerinden bahsetmekte bir sakınca görmüyorum ben, sonuçta insan başına geleceği bilmek ister, sezaryen nasıl normal doğum nasıl fln diye merak eder , ama mesajı okuyunca sezaryenin riskinden çok sadece korku ve telaş sardı beni , belkide olayın anlatılış şeklinden bilmiyorum, belki o an için normale yönlendirmek istedin ama sezaryenle doğum yapmış bir anne içinde evladının sezaryen yüzünden ölebileceğini söylenmiş gibi oldu...
Sende yanlış anlamadığın için çok teşekkür ederim cnm eminim kötü bir niyetin yoktu, ama anneyiz hassasız hepimiz... hemde en duygusal dönemlerimizi yaşıyoruz
Anlayışın için teşekkürler cnm

aamızda sezeran olan arkadaşlar var sanırım.sezeryan sonrası nasıldı.sorun yaşadınız mı anlatabilirmisiniz.ben de sezeryan olacağım ve merak ediyorum.özellikle kusma olayı var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…