selam kızlar akşam arkadaşa gittik biraz oturduk demin geldik
geçmişi okumadım daha direk konuya dalmak istiyorum.bişi sorcam sizeeee:44:
bu sabah tuvalete gittiğimde peçeteye sümüksü bişi gelmişti.böyle rengi biraz koyuydu.az öncede tuvalete gittim çamaşırımda yine aynı sümüksü bişi ve rengi pembeydi.ama minicik küçücük bişi
bende meraklandım nedir ki bu diye.size bi sorimm didim.tıkaç değildir dimi bu?
Evet :) Şafak sadece 2 :)
Teşekkürler Nurcum Darısı herkese :)
Canım genel anestezi ile olacak. Çünkü kasık fıtıgından da ameliyat olacagım. doguma genel cerrah da girecek.
selam kızlar akşam arkadaşa gittik biraz oturduk demin geldik
geçmişi okumadım daha direk konuya dalmak istiyorum.bişi sorcam sizeeee:44:
bu sabah tuvalete gittiğimde peçeteye sümüksü bişi gelmişti.böyle rengi biraz koyuydu.az öncede tuvalete gittim çamaşırımda yine aynı sümüksü bişi ve rengi pembeydi.ama minicik küçücük bişi
bende meraklandım nedir ki bu diye.size bi sorimm didim.tıkaç değildir dimi bu?
Cnm hayırlısı ile kurtul inş., doğru diyosun bende hatırladım şimdi sen söylemiştin fıtıkta alınacak diye, hadi darısı başımıza inş.bizi doğumdan sonra habersiz bırakma cnm
dün geceden beri su geliyodu yani renksiz kokusuz suu ıslanıyodu çamaşırım bir günde kaç tane değiştim.hatta kendi kendime göğüsler akıyo alttan akıyo şarıl şarıl çeşme gibi oldum diye düşünüp dalga geçiyodum
buda olunca huylandım.ama azda bişi daha öncede akıntı oluyodu ama o mesela çamaşıra bulaşıp leke gibi oluyodu.bu bildiğin plastik gibi bişii.
sabah hemen kişisel bakımımı yapmam lazım erteledim doktora gitmeden önce diye bak aklıma gelen başıma gelmesinneyin derdindeyim yaaaa
yarına kadar bi kontrol edeyim yine gelirse arayayım ben doktoru dimi.
hiçte bişi yok başka.yorulmadımda güne gittim oturdum akşama kadar ne iş ne de başka bişi apartman içindeydi oda zaten.
ama içimde bi his var iki gündür psikolojikte olabilirmikiii acepp
Cnm bence ara sor belki hemen görmek ister,bişey varsa müdahale eder ilaç verir uzatır bir kaç hafta daha, inş normaldir tabi.. ama sen böyle yazınca ben tedirgin oldum
evridiki çok çok geçmiş olsun allah kolay bi doğum doğum nasip etsin az kalmış bebeğinle kavuşmanıza heyecandan yerinde duramıyorsundur artık:)
dün geceden beri su geliyodu yani renksiz kokusuz suu ıslanıyodu çamaşırım bir günde kaç tane değiştim.hatta kendi kendime göğüsler akıyo alttan akıyo şarıl şarıl çeşme gibi oldum diye düşünüp dalga geçiyodum
buda olunca huylandım.ama azda bişi daha öncede akıntı oluyodu ama o mesela çamaşıra bulaşıp leke gibi oluyodu.bu bildiğin plastik gibi bişii.
sabah hemen kişisel bakımımı yapmam lazım erteledim doktora gitmeden önce diye bak aklıma gelen başıma gelmesinneyin derdindeyim yaaaa
hiçte bişi yok başka.yorulmadımda güne gittim oturdum akşama kadar ne iş ne de başka bişi apartman içindeydi oda zaten.
Yeşimcim teşekkür ederim. Senin de az kaldı :)
Heyecan, korku, merak, son dorukta :)
Seda bence ihmal etme ya. Benimkinden farklı gibi duruyor. Bence sabahı bekle. İnşallah bir aksilik çıkmaz. Sabahta dokturuna git. Zaten ultrasondan bakınca belli oluyor ne oldugu...
evridiki canım sağlıcakla kavuş yavruna inşallah.
aynen canım banada bugün olmuş artık bebeğin 23,24,25 karar verde alalım artık dediiçim içime sığmıyor...bol bol dua edelim inşallah kabul olur...
Evridiki geçmiş olsun senin kız seni korkuttu bak 18 de gelmedi ama :)) Allah saglıkla kucagına almayı nasip etsin canım az kaldı...
Dillerim_lal canım kendini dinle aman dikkat et çok sorun olursa bence zübeyde hanım a git bi baktır usg den için rahatlar en azından
benmde arada oluyordu bugünde yarım sat kadr sürdü...sanırım hazırlık ağrıları....sende bu geceyi sağ salim atlatta olmazsa sabah erken doktora bi git görün...geçen hafta doktor suyu konusunda hiç sıkıntı yok demişti ama bellimi olur dimi
sabah ola hayrola
nurcum sen geri sayfalarda bişi sormuşsun hani karnında kasıklarında bi sızı diye
bendede oluyo o arada böle cızz ediyoo.şimdi geçti ama iki gün önce falan oluyodu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?