teşekkürler canım... bakalım olmuşmu
http://www.hizliupload.com/img/dscf2053.jpg
yrumlarınızı bekliyorum..bide çevresine kuştyü yapmayı düşünüyodum...aldım ama eşim kokoş olur değince vazgeçtim...belkide yaparım ama
http://www.hizliupload.com/img/dscf2053.jpg
çok başarılı olmuş canım yaa .ben de şimdiye kadar düşünmemiştim kapı süsü ama fikrini çalabilirim sanırım :))izninle harfleri nasıl yaptın??
Kızlar ben geldim yeniden,oğlum bu aralar ben olmadan uyumuyor , ona kayu masalı anlattım salladım, uyuttum tostumu yedim bitki çayımı içiyorum :)
Bende bugün çarşıdan bi kaç eksik daha tamamladım, alacağım 3 şey daha kaldı sonrası tamamdır :)
Eşimle konuştuk bebeğimizin şekerlerine zımbalamak için şablon atmış mailime, ne yazayım diye sordu, ikimizDe MERT olsun istedik, böylece gece 12 itibariyle bebeğimiz MERT BEBEĞE terfi etti :)) inş. böyle kalır :))
Aminnn cnm inş.burcucum oğluşunun ismi hayırlı olsunn."mert" bebeğimiz
ismi gibi mert bi delikanlı olsun ömrü uzun olsunn.çok güzel bi isiimm.benimde yeğenimin ismi
Kız vallahi bravo çok yaratıcısıntabiki arkadaşım aşkolsun...harfleri önce pulla işliycektim..ama güzel olmadı keçeyle kesip yapmışlar internette...ama keçede bulamadım..ne yaptım biliyonmu.. temizlik malzemeleri satan amcadan metre işi pembe temizlik bezi aldım.hafrleri çizdim...bi kaç başarısız deneme ve 2 saat harfler için uğraştıktan sonra kestim ve tutkalla yapıştırdımbulutlarıda kontraplaktan kestirip,elyafla kaplayıp,bide üzerinden beyaz kadifeyle kapladım...beğenmenize gerçekten çok sevindim walla
Ben geldim sen çıkıyosun gözdecim, iyigecelerkızlar ben yatıyorum daha doğrusu yatmaya çalışcam hem gece uykuları yok bide yarın için heycan olunca bakalım uyuyabilcemmi hadi öpüldünüüzzzz
Cnm evridikinin sezaryeni perş günü, bebişte kendide iyi ,istirahattekızlar hepinize iyi geceler umarım iyisinizdir bir yaamazlık yoktur,geçmişe henüz bakmadım evirdikiden haber varmı?doğdu mu?bebişi
Merhaba arkadaşlar ben geldim.
Geçmişi okumadan hemen yazayım. Daha dogurmadım :)
Sabahtan akşam 7'ye kadar hastanedeydik. Sürekli nstden sancı var mı diye kontrol edildi. Hiç sancı çıkmadı. Doktorum 1 gün 1 gündür dedi. Hastanede kal dedi ama ben eve gelmek istedim.
Perşembe sabahı bebegimize kavuşuyoruz inşallah :)
Kızlar ben geldim yeniden,oğlum bu aralar ben olmadan uyumuyor , ona kayu masalı anlattım salladım, uyuttum tostumu yedim bitki çayımı içiyorum :)
Bende bugün çarşıdan bi kaç eksik daha tamamladım, alacağım 3 şey daha kaldı sonrası tamamdır :)
Eşimle konuştuk bebeğimizin şekerlerine zımbalamak için şablon atmış mailime, ne yazayım diye sordu, ikimizDe MERT olsun istedik, böylece gece 12 itibariyle bebeğimiz MERT BEBEĞE terfi etti :)) inş. böyle kalır :))
tabiki arkadaşım aşkolsun...harfleri önce pulla işliycektim..ama güzel olmadı keçeyle kesip yapmışlar internette...ama keçede bulamadım..ne yaptım biliyonmu.. temizlik malzemeleri satan amcadan metre işi pembe temizlik bezi aldım.hafrleri çizdim...bi kaç başarısız deneme ve 2 saat harfler için uğraştıktan sonra kestim ve tutkalla yapıştırdımbulutlarıda kontraplaktan kestirip,elyafla kaplayıp,bide üzerinden beyaz kadifeyle kapladım...beğenmenize gerçekten çok sevindim walla
hayırlı olsun canım. benim 2. favori erkek ismimi koymuşsun..
efe, mert,bide yeni eklendi poyraz
Hoşgeldin cnm, günü geçen bayanları hamama götürürlermiş diye duymuştum, rahim yumuşar doğum yaklasırmış diye, sende şööööyle sıcacık bi banyo keyfi yapsan belki kızçen gelmeye niyetlenebilir :) eşin yanında olsaydı başka bişi daha önerecektim ama boşverIyi aksamlar hanimlar.
Bugun kontrolum vardi ya gittim kizim dönmüs geri insallah bidaha ters dönmez.. Kanalada henüz girmemis.. Ya kizlar ben çok zorlaniyorum yurumekte yatmakta her$eyde yani.. Canim cikiyo resmen.. Yarin ebeden randevu alip suni sanci istiyecegim.. Acaba suni sanci verirlermi dayanamiyorum artik agrilara..Daha yeni komsuya 1 saatligine oturmaya gittik.. duramadim alt tarafim, belim, karnimin içi çok agriyinca kalktik.. sicak su tuttum bacaklarima neyime.. birde karnimin içinde aci var benim neden acaba offff..
Allahimm nolur doguruyum artikkk
Sizden naber
geçmiş olsun canım merakla senden haber bekledik..
demek tarih belli saat 12 itibari ile şafak 1 :)
inşallah sağlıklı sorunsuz ağrısız acısız çook başarılı bi ameliyat ve doğum geçirrisin..
Allah kkurtarsın..
adıyla uzun yaşasın inşallah canım hayırlı olsun kuzunun ismi
sgoz,faygen,dillerim_lal+,burcuuu+,sulezehra,evrimmm,hafu,yasese,ceylinaz,SuRMeLi,hazel28,gamsem,aysnky,gozdeati,baby_s,zug,
iyi geceler kızlar bu gece herkese zorlu ve uzun heralde topik kalabalık..
eeee haliyle uykusuz geceler hepimizi zorlamaya başladı sanırım
sürmelicim hadi gözün aydın senin kız dönmüş doğru yolu buluyo galiba
illa doğuracan yane öyle yada böyle.hadi inşallahhh zor oluyo tabi artıkk
merhaba aarkadaşlar ben uzun süredir takip ediyorum sizi..buakşam yazmak nasip oldu..bişi sormak istiyorum..yaklaşık 10.30 dan beri 40 dk arayla kasıklarıma igne batması gibi bişi oluyo ve geçiyo rahatsız etmiyo ama korkuyorum da..yarını beklemeli miyim yoksa eşimi kaldırmalımıyım bilemedim??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?