Cnm doğum sancısı önce bele vurur, 1 saniye sonrada aşağıya vurur, düzenli gelir, dk ların arası açılmaz, dinlenme ile geçmez, bi kontrol et bakalm böyle bişimi
Slm kızlarrr girdim ama uyku bastırdııı şimdi kaçmadan yatayımm.
Evridiki hadi hayırlı haberlerle gel inşallahh.
Sürmeli o bacak arası ağrılar benide öldürüyoo oturup kalkamıyorumm.
Burcucum mert bebeğimiz adıyla yaşasın inşallahhhh.
Kızlar az kaldı psikoloji yüksek olsunnn sinir yok sinir yokkk.
Faygenn süsün süper olmuş kıssss bravoo valla
hadi tatlı uykularr kızlarr
sagol cnm
bulsun artik ya yoksa zorla buldurcam
burcucum aman almayim o paris dedikleri seyi
burcucum adınız hayırlı uğurlu olsun...ismiyle müsemma olsun oğluşun inş...
tabiki arkadaşım aşkolsun...harfleri önce pulla işliycektim..ama güzel olmadı keçeyle kesip yapmışlar internette...ama keçede bulamadım..ne yaptım biliyonmu.. temizlik malzemeleri satan amcadan metre işi pembe temizlik bezi aldım.hafrleri çizdim...bi kaç başarısız deneme ve 2 saat harfler için uğraştıktan sonra kestim ve tutkalla yapıştırdımbulutlarıda kontraplaktan kestirip,elyafla kaplayıp,bide üzerinden beyaz kadifeyle kapladım...beğenmenize gerçekten çok sevindim walla
kızlar ben kaçar.benim oğlan kasmaya başladı uzanayım biraz dinleneyim yarına görüşürüz inşallah hepinize iyi geceler
kkda kadinlar arasinda sifreli bir kelime.. cinsel iliskki yanee
sagol cnm
bulsun artik ya yoksa zorla buldurcam
burcucum aman almayim o paris dedikleri seyi
kızlar ben de yarın temizlik yaptırıyorum...bi atlatsam ondan sonra içim rahat bekliycem...bende epidural sezeryana karar verdim gibi.çok korkuyorum sezeryandan ama geç gebelik olduğu için riske atmak istemiyorum.haftaya salı kontrolümüz var yine doktorla son kez konuşucam ve 4 şubata gün isticem(4 şubat eşimin doğumgünü)hamileliğimi öğrendiğimde babalar günüydü ona babalar günü hediyesi verdim ,şimdi ise doğumgünü hediyesi vermek istiyorum.
arkadaşlar herkese iyi geceleeeeer bol uykular olsun inş..
size bişey sorcam ben uyurken ağzımdan öyle salya akıyoki peçetelerle<uyuyorum sizdede varmıı
Kızlar oğlan feci vuruyo aşağıya, eli yada ayağı fırlıcak şimdiiiiiiii
yok cnm olmuyor bende
hımm tşkk canım horlamada çok zatenbende belki ondandır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?