olabilir belkide burnun tıkalı ise ağızdan nefes alırkende olabilir, sinüzit fln varsa...
ay geçen görümcem bu konuda çıldırttı beni ben onlara pek bişey sormam hayatımdada hiç sormadımm oda kalabalık bi ortamda biz neyizki bize sorsun onun kadınlar kulübü var ordan öğreniyormuş herşeyi diyip bide gıcık bi gülümsemer yaptı çatladım sinirimdennn ama umrumda değil evet burdan öğreniyorumm varmı ötesiiii
Merhaba arkadaşlar ben geldim.
Geçmişi okumadan hemen yazayım. Daha dogurmadım :)
Sabahtan akşam 7'ye kadar hastanedeydik. Sürekli nstden sancı var mı diye kontrol edildi. Hiç sancı çıkmadı. Doktorum 1 gün 1 gündür dedi. Hastanede kal dedi ama ben eve gelmek istedim.
Perşembe sabahı bebegimize kavuşuyoruz inşallah :)
aman canım bekle biraz daha inş.önemli bişey değildir,bu arada akşam yazdıklarına çok güldüm allahta seni güldürsün zamanında sağlıkla bebişini kucağına almayı nasip etsin.fatmacım onun keyfi yerinde heralde dolanıp duruyo.gerçi kasıyo kendini arada yaramaz
yaaa doğru diyom benim 37den sonra doğurasım var.sıkıldım dediysemde şimdi dememiştim.bak eksik söylemişim Rabbim duamı kabul etti netti tamamlıyorum 37den sonra doğurayım ya Rabbimmmm
hayırlısı valla.sanmıyorum bişi olduğunu ama insan huylanıyo tabii
canım çok hoş olmuş elllerine sağlık,ama tüğde hoş durabilir farklı bir hava katıyor kokoş oluversin kızlar zaten biraz kokoş olurlar.:93:yrumlarınızı bekliyorum..bide çevresine kuştyü yapmayı düşünüyodum...aldım ama eşim kokoş olur değince vazgeçtim...belkide yaparım ama
http://www.hizliupload.com/img/dscf2053.jpg
canım bebeğiniz ismiyle büüyüsün inş,çok güzel bir isim adı gibi mert bir bebek olsun bu arada tosttan bahsetmişsin gece gece canım çekti kalktım hiç üşenmedim yaptım yedim valla,şimdide pişmanım bu saatte tostu yedim 1 kilo daha almışımdır artık.allahım nasıl vericem ben bu kilolarıKızlar ben geldim yeniden,oğlum bu aralar ben olmadan uyumuyor , ona kayu masalı anlattım salladım, uyuttum tostumu yedim bitki çayımı içiyorum :)
Bende bugün çarşıdan bi kaç eksik daha tamamladım, alacağım 3 şey daha kaldı sonrası tamamdır :)
Eşimle konuştuk bebeğimizin şekerlerine zımbalamak için şablon atmış mailime, ne yazayım diye sordu, ikimizDe MERT olsun istedik, böylece gece 12 itibariyle bebeğimiz MERT BEBEĞE terfi etti :)) inş. böyle kalır :))
heycanlı olunmaz mı?ya.canım hadi yarın hayırlı ve güzel haberlerle gel inş.kızlar ben yatıyorum daha doğrusu yatmaya çalışcam hem gece uykuları yok bide yarın için heycan olunca bakalım uyuyabilcemmi hadi öpüldünüüzzzz
bende baktım şimdi valla benim faceyede ayın 7 sinde ankaradan birisi girmişKızlar bu arada facenizi kontrol edin, başkaları giriyor olabilir, ben bugün bi iletiden yola çıkarak kontrol ettim benimkine yakınlarda başka yerden giriş yapılmamış ama eşiminkine batmandan girmişler, ne alaka yani dedik, bi göz atmanızda fayda var
Hesap ayarları- hesap güvenliği kımından bakılırsa nerden girildiği görülbiliyor
Iyi aksamlar hanimlar.
Bugun kontrolum vardi ya gittim kizim dönmüs geri insallah bidaha ters dönmez.. Kanalada henüz girmemis.. Ya kizlar ben çok zorlaniyorum yurumekte yatmakta her$eyde yani.. Canim cikiyo resmen.. Yarin ebeden randevu alip suni sanci istiyecegim.. Acaba suni sanci verirlermi dayanamiyorum artik agrilara..Daha yeni komsuya 1 saatligine oturmaya gittik.. duramadim alt tarafim, belim, karnimin içi çok agriyinca kalktik.. sicak su tuttum bacaklarima neyime.. birde karnimin içinde aci var benim neden acaba offff..
Allahimm nolur doguruyum artikkk
Sizden naber
Sağolasın cnm, sanada afiyet olsun, bu aralar bol bol kustuğum için tost bana çok iyi geliyor, evet biraz kilo yapıyor ama en azından kustuktan sonra yiyince mide bulantısını şıp diye kesiyor, tost güzeldide yanında 3 bardakta bitki çayı içince reflüm arttı, tek problem okızlar bundan sonra sitenin gece nöbetçisi benim uyku muyku yok,valla para verseler bu kadar sadık bir nöbetçi bulamazlardı bu saatte.tek tek yazdıklarını okudum hiç sıkılmadan,valla keşke bu forumdan gebeliğin ilk ayları haberim olsaydı ben aranıza biraz geç katılmanın burukluğunu yaşamaktayım.bu gün çok iğrenç birşy oldu mutfak lavabom tıkandı aslında çokta dikkat ederim ama demekki yeterli olmuyormuş,sinirlerim bozuldu bütün dolabı indirdim aşağıya sil allah sil tam 1 saat onunla uğraştım şu an belim kopuyor,kocam ben yapayım dediysede bırakmadım yazık oda bütüngün kadınlarla uğraşıyorkolay değil tabi
hiç sormayın bende geçenlerde nişanı buradn dudum ilk defa eşime nişan diye bişey geliyormuş doğumdan önce neden beni bilgilendirmedin sen evde yokken ya gelseydi ya panik olsaydım die iki saat hesap sordum,ne dese beğenirsiniz sormadın ki?ay bi güldük bi güldük,ben sorcakmışım sanki daha önce 10 kez doğum yaptım,sonrada nerden bileyim hiç aklıma gelmedi anlatmak diyor bazen burda kızlar e şanslısın diyor ya işte herzaman öyle olmuyor terzi kendi söküğünü dikemiyor
canım bizde seni çok merak etttik vallahi hatta doğurmussundur die düşünmüştük hatta hepimizi bir heyecanlı bekleyiş aldı,neyse şu an iyi olmana çok sevindim,bu arada 1 gün sonra yavrun kucağında allah sağlıkla kurtulmayı nasip etsin sana dua ediyoruz,bebeğinde sağlıkla gelir inş.
aman canım bekle biraz daha inş.önemli bişey değildir,bu arada akşam yazdıklarına çok güldüm allahta seni güldürsün zamanında sağlıkla bebişini kucağına almayı nasip etsin.
canım çok hoş olmuş elllerine sağlık,ama tüğde hoş durabilir farklı bir hava katıyor kokoş oluversin kızlar zaten biraz kokoş olurlar.:93:
canım bebeğiniz ismiyle büüyüsün inş,çok güzel bir isim adı gibi mert bir bebek olsun bu arada tosttan bahsetmişsin gece gece canım çekti kalktım hiç üşenmedim yaptım yedim valla,şimdide pişmanım bu saatte tostu yedim 1 kilo daha almışımdır artık.allahım nasıl vericem ben bu kiloları
heycanlı olunmaz mı?ya.canım hadi yarın hayırlı ve güzel haberlerle gel inş.
bende baktım şimdi valla benim faceyede ayın 7 sinde ankaradan birisi girmiş
canım gebeliğimiz ilerledikçe sıkıntılarımızda artıyor biraz daha sabır o geleeği zamnı biliyordur merak etme sen.inş.yanını yönünü değiştirmez bidaha bebişin dursun accık durduğu yerdeallah hayırlı doğumlar nasip etsin hepimize.
kızlarrr siz rahat uyuyun ben nöbeti tutuyorum gelen giden yokuffff uyumak istiyorum ya saat 5 buçuk oluyo nerdeyse bi kaçtı gelmiyoooo
günaydınn face olayı kafama takıldı kardeşim face hesabını dondurmuştu ama onun adına başka biri bütün akrabalarımızla konuşuyormuş eşimi sevmiyorum ayrılcam sevdiğim vardı inat yaptım vs. yazmış herkes gerçek zannetmiş arayıp sordular falan. ne yapcaz bilmiyorum bilgisi olan var mı ne yapabiliriz?
Kızlar ben geldim yeniden,oğlum bu aralar ben olmadan uyumuyor , ona kayu masalı anlattım salladım, uyuttum tostumu yedim bitki çayımı içiyorum :)
Bende bugün çarşıdan bi kaç eksik daha tamamladım, alacağım 3 şey daha kaldı sonrası tamamdır :)
Eşimle konuştuk bebeğimizin şekerlerine zımbalamak için şablon atmış mailime, ne yazayım diye sordu, ikimizDe MERT olsun istedik, böylece gece 12 itibariyle bebeğimiz MERT BEBEĞE terfi etti :)) inş. böyle kalır :))
günaydın kızlar
burcucum oğlun ismiyle uzun ve sağlıkla yaşasın inş bu arada netten alışveriş biraz ööle oluyo biz de eşimin vakti yok die hepsiburadadan aldık ihtiyaçlarımızı her gün bişi yolluyolar toplu yollasalar ya bi gün emzik geldi koca kutunun içinde bigün biberon ayyy çok saçma toplam 15 gün oldu hala gelcek parçalar var uyuz ettiler valla
Iyi aksamlar hanimlar.
Bugun kontrolum vardi ya gittim kizim dönmüs geri insallah bidaha ters dönmez.. Kanalada henüz girmemis.. Ya kizlar ben çok zorlaniyorum yurumekte yatmakta her$eyde yani.. Canim cikiyo resmen.. Yarin ebeden randevu alip suni sanci istiyecegim.. Acaba suni sanci verirlermi dayanamiyorum artik agrilara..Daha yeni komsuya 1 saatligine oturmaya gittik.. duramadim alt tarafim, belim, karnimin içi çok agriyinca kalktik.. sicak su tuttum bacaklarima neyime.. birde karnimin içinde aci var benim neden acaba offff..
Allahimm nolur doguruyum artikkk
Sizden naber
Maşallah Mert bebeğeoh ne güzel sizde isim işini hallettiniz bir ben kaldım heralde arkadaşlar bekle doğunca kahramanlık yapsın diyolar öyle isim koyarsın diyolar
Mert çok güzel bir isim ismiyle yaşasın inşallah ..
Kızlar bu sabah çok ağrım var, biraz uyumaya çalışayım, yine girmeye çalışıcam öpüldünüsss
Cnm sağolasın, amin inş., hepsiburada en azından elindekileri yolluyor elinde olmayanı gelene kadar bekletiyor, ama bu hepsini bekletiyor ya, bide sinir olduğum şey hızlı gönderi diye yazıyordu sipariş ederken, hakikaten çoooooooook hızlıymış gönderileri...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?