2011 Şubat Anneleri

kızlar bundan sonra sitenin gece nöbetçisi benim uyku muyku yok,valla para verseler bu kadar sadık bir nöbetçi bulamazlardı bu saatte.tek tek yazdıklarını okudum hiç sıkılmadan,valla keşke bu forumdan gebeliğin ilk ayları haberim olsaydı ben aranıza biraz geç katılmanın burukluğunu yaşamaktayım.bu gün çok iğrenç birşy oldu mutfak lavabom tıkandı aslında çokta dikkat ederim ama demekki yeterli olmuyormuş,sinirlerim bozuldu bütün dolabı indirdim aşağıya sil allah sil tam 1 saat onunla uğraştım şu an belim kopuyor,kocam ben yapayım dediysede bırakmadım yazık oda bütüngün kadınlarla uğraşıyorkolay değil tabi

hiç sormayın bende geçenlerde nişanı buradn dudum ilk defa eşime nişan diye bişey geliyormuş doğumdan önce neden beni bilgilendirmedin sen evde yokken ya gelseydi ya panik olsaydım die iki saat hesap sordum,ne dese beğenirsiniz sormadın ki?ay bi güldük bi güldük,ben sorcakmışım sanki daha önce 10 kez doğum yaptım,sonrada nerden bileyim hiç aklıma gelmedi anlatmak diyor bazen burda kızlar e şanslısın diyor ya işte herzaman öyle olmuyor terzi kendi söküğünü dikemiyor

canım bizde seni çok merak etttik vallahi hatta doğurmussundur die düşünmüştük hatta hepimizi bir heyecanlı bekleyiş aldı,neyse şu an iyi olmana çok sevindim,bu arada 1 gün sonra yavrun kucağında allah sağlıkla kurtulmayı nasip etsin sana dua ediyoruz,bebeğinde sağlıkla gelir inş.

aman canım bekle biraz daha inş.önemli bişey değildir,bu arada akşam yazdıklarına çok güldüm allahta seni güldürsün zamanında sağlıkla bebişini kucağına almayı nasip etsin.

yrumlarınızı bekliyorum..bide çevresine kuştyü yapmayı düşünüyodum...aldım ama eşim kokoş olur değince vazgeçtim...belkide yaparım ama
http://www.hizliupload.com/img/dscf2053.jpg
canım çok hoş olmuş elllerine sağlık,ama tüğde hoş durabilir farklı bir hava katıyor kokoş oluversin kızlar zaten biraz kokoş olurlar.:93:

canım bebeğiniz ismiyle büüyüsün inş,çok güzel bir isim adı gibi mert bir bebek olsun bu arada tosttan bahsetmişsin gece gece canım çekti kalktım hiç üşenmedim yaptım yedim valla,şimdide pişmanım bu saatte tostu yedim 1 kilo daha almışımdır artık.allahım nasıl vericem ben bu kiloları

kızlar ben yatıyorum daha doğrusu yatmaya çalışcam hem gece uykuları yok bide yarın için heycan olunca bakalım uyuyabilcemmi hadi öpüldünüüzzzz
heycanlı olunmaz mı?ya.canım hadi yarın hayırlı ve güzel haberlerle gel inş.

bende baktım şimdi valla benim faceyede ayın 7 sinde ankaradan birisi girmiş

canım gebeliğimiz ilerledikçe sıkıntılarımızda artıyor biraz daha sabır o geleeği zamnı biliyordur merak etme sen.inş.yanını yönünü değiştirmez bidaha bebişin dursun accık durduğu yerdeallah hayırlı doğumlar nasip etsin hepimize.

kızlarrr siz rahat uyuyun ben nöbeti tutuyorum gelen giden yok uffff uyumak istiyorum ya saat 5 buçuk oluyo nerdeyse bi kaçtı gelmiyoooo

Kızlar günaydıııııııııııııııııııııııııın, 4te yattım 7.5 ta uyandım, üstelik 2 seferde kağan için kalktım, zombi gibiyim, bu kasık ağrısından bıktıııııııııııııım hayırlısı ile bi doğurduğumu görseydim yaa, gittikçe daha zor oluyor hamilelik....

Sağolasın cnm, sanada afiyet olsun, bu aralar bol bol kustuğum için tost bana çok iyi geliyor, evet biraz kilo yapıyor ama en azından kustuktan sonra yiyince mide bulantısını şıp diye kesiyor, tost güzeldide yanında 3 bardakta bitki çayı içince reflüm arttı, tek problem o
kızlarrr siz rahat uyuyun ben nöbeti tutuyorum gelen giden yok uffff uyumak istiyorum ya saat 5 buçuk oluyo nerdeyse bi kaçtı gelmiyoooo

Aaa aynı ben :))

Veee maalesef alafranga tuvaletimiz tadilatta, alaturkaya tabiyim iki gündür, eğilip doğrulurken wc ye düşesim geliyor öööööyle top gibi yuvarlanıvericem
Kağan sürekli uyanınca gece annem yanına almış ona baktım şimdi sıpacık anneannesinin dibinde beraber uyuyolar

Anlaşılan yatakta uyuyamıcam ben, en iyisi bir battaniye alıp evdeki tüm rahat yerleri denemek,
Bugün buranın pazarı annemle dönüşümlü kağana bakarak çıkıyoruz, uyumam lazım yani kızlar mutlaka
Nasıl uyucaksam artıkın,
deneme 123 salonu deniyim bakalm uyuyabilecekmiyim,
Off bu ağrılar mafediyo beniiiiiii ya... hadi doğrul şimdi doğrulabilirsen..

Kızlar bu arada kaç gündür kargo bekliyorum ya, hızlıal.com dan bebiş için sallanan bi beşik sipariş etmiştik, aşağıya resmini ekledim, hızlı gönderi yazdığı halde gelmedi,
Kağana 35 kg a kadar oturabileceği otokoltuğu ve philipsin saç düzleştiricisinide benimim için sipariş etmiştik ama hala hazırlanıyor diyor sipariş bilgisinde... ay bugün yola çıksa en az 1-2 günü bulur gelmesi zaten bu gidişle hafta sonuna kadar gelse onada iyi dicem, bebiş gelene kadar gelsede işe yarasa,
Eşimin arkadaşları daha önce siteden alışveriş yapmış memnunlarmış ama hızlı gönderi dediklerini hemen göndermeleri lazım mantıken ne hazırlanamaz kargoymuş pöf

Son düzenleme:
Günaydin kizlar saatlerdir ayaktayim uyku muyku kalmadi....
burcunun söyledigi seye baktim pazartesi benimde face giredn olmus uzak biyerden hmmmm sifreyi degistirdim bakalim

günaydınn face olayı kafama takıldı kardeşim face hesabını dondurmuştu ama onun adına başka biri bütün akrabalarımızla konuşuyormuş eşimi sevmiyorum ayrılcam sevdiğim vardı inat yaptım vs. yazmış herkes gerçek zannetmiş arayıp sordular falan. ne yapcaz bilmiyorum bilgisi olan var mı ne yapabiliriz?

Cnm bi ara benim msnyi kırıp milletten kontur istemişlerdi, ama sizinki kıskanç birisinin yapmasına benziyor daha çok, ben listemdekileri arayp haber vermiştim tek tek sonrada msn değiştirmiştim

günaydın kızlar
burcucum oğlun ismiyle uzun ve sağlıkla yaşasın inş bu arada netten alışveriş biraz ööle oluyo biz de eşimin vakti yok die hepsiburadadan aldık ihtiyaçlarımızı her gün bişi yolluyolar toplu yollasalar ya bi gün emzik geldi koca kutunun içinde bigün biberon ayyy çok saçma toplam 15 gün oldu hala gelcek parçalar var uyuz ettiler valla

Maşallah Mert bebeğe oh ne güzel sizde isim işini hallettiniz bir ben kaldım heralde arkadaşlar bekle doğunca kahramanlık yapsın diyolar öyle isim koyarsın diyolar
Mert çok güzel bir isim ismiyle yaşasın inşallah ..

Cnm sağolasın, amin inş., hepsiburada en azından elindekileri yolluyor elinde olmayanı gelene kadar bekletiyor, ama bu hepsini bekletiyor ya, bide sinir olduğum şey hızlı gönderi diye yazıyordu sipariş ederken, hakikaten çoooooooook hızlıymış gönderileri...

Ah canım yaa sen böyle canım yanıyo dedikçe ben aynı ağrıları kendimde hissediyorum sanki inan hep aklıma geliyosun dua ediyorum Allahım ya doğursun yada ağrıları biraz dinsin diye.. Sabır güzelim sabır az kaldı sonu muhteşem olacak inşallahhh

Cnm sağolasın, annemler ve eşimde benimle dalga geçiyodu senin dediğin gibi, ama benim beğendiğimi eşim eşimin beğendiğini ben beğenemedim bi türlü napim :))

Kızlar bu sabah çok ağrım var, biraz uyumaya çalışayım, yine girmeye çalışıcam öpüldünüsss

günaydın güzel anneleerrr...
gece zor uyudum bide yanlızdım evde...saatin tıkırtısını saymaktan kafayı yiyecektim...sonra sızmışım...şu işe gelmenin en kötü yanı sabah kalkmaktı zati...şimdi dahada zor kalkmak...şöyle 10 gibi falan başlasa iş ne güzel olur... neyse uykum çok..ama açılırım inş birazdan..
hepsiburadadan bahsetmisiniz...biz bilgisayarımızı foto makinamızı ve birçok şeyimizi ordan almıştık...tıktıktık.... bide aralığın 1inde bebek beşiği ve bikaç bişi siparişi verdik..şansımıza yatak kırık çıktı..aman allahım dua ette bozuk bişi çıkmasın..iadeyle uğraştık 1 buçuk ay....iadesini dün yaptılar...okadar çile çektik yani...bidaha tövbe..hepsiburadan alışverişmi aman aman

ben de netten bebek şekeri sipariş edecektim ama bu anlatılanları duyunca vazgeçtim.malzemesini alıp yapacağım yer de bulamadım.ne yapacağımı bilmiyorum.doğumada şurda ne kaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…