• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Şubat Anneleri

güzelmiş ama açıkçası ben bööle çanta yerine artık yeni moda olan bayan çantaları var valiz tipi omuz çantaları onlardan almayı düşünüyorum hem bu bebek çantası adı altında olunca üstüne fiyat bindiriyolar bence

güzelmiş ama açıkçası ben bööle çanta yerine artık yeni moda olan bayan çantaları var valiz tipi omuz çantaları onlardan almayı düşünüyorum hem bu bebek çantası adı altında olunca üstüne fiyat bindiriyolar bence

onlar kullanışlı olurmu bilemedimki, sende koyarmısın beğendiğini fikir alışverişi yapalımkaydirigubbakcemile5

günaydın arkadaşlar bişey sorucam çok kararsız kaldım oyun parkımı alıyım büyüyen beşiklerden mi mağazaya gittim artık beşik kullanılmıyo oyun parklarını herkes tercih ediyor dediler özellikleride çok hoşuma gitti ama çok kararsızım yardımcı olursanız çok sevinirim..

ben her ikisinide alıcam.odasına büyüyen beşik ve şifonyerini alıcam.klimayla ısındığımız içinde oturduğumuz odaya ve istediğimiz zamanda yatak odasına koyabileceğimiz için park yatak alıcam.şuanda eltim park yatak kullnıyo çok memnun.

park yatak alsamda yine şifonyer almam gerekicek çok uyumsuz olucak o zamanda beğendiğim park yatağın rengi lacivert gibi ona uyum sağlayacak şifonyerde bulamam :((

Selamlar
Benim de arkadaşım park yatak kullandı,hemen yatağının yanındaydı.bebek odasını da almıştı ama bebek 1 sene hiç kendi yatağında yatmadı,park yatakta annenin yanında çok rahattı.seyahate giderken katlayıp çanta gibi yanında götürüyorsun çok rahat ediyorsun,bebek de yerini yadırgamamış oluyor.arkadaşımın arabası vardı uzun misafirliklere giderken yanında götürüyordu.çocuk hem uyuyor hem içinde oynuyor.ben ilk sene bebek odası almayı düşünmüyorum.park yatak istiyorum.

sen bilirsin canım sana hangisi daha uygunsa onu seç.büyüyen beşiktede uzun zaman yatabiliyorlar.tabi iyi bişey sağlamını almak gerek.park yatakta çok kullanışlı oluyor.ben ayrıca park yatağı yazın yazlığada götüreceğim için alıcam

canım güzel ama biraz pahalı bende valiz gibi olan omuzdan askılı bayan çantası alıcam içerisine herşeyi rahatlıkla koyabiliyorsun ama sen hangisi beğeniyorsan onu al

Bebek Banyo Bakm | Civil Bebek ve ocuk Dnyas - Civilim.com

mucize bak canım ben chico yada nıvea'nın kilerden almayı düşünüyorum.Bu çantalardan kasım ve aralık annelerinde almışlardı ordan görmüştüm yorumlarını okuduğumda gayet güzel ve kullanışlı diyorlardı seninkilerde güzel ama o kadar özelliğe gerek duymuyorum açıkçası ben

Park yatak ve beşiklerden konuşmuşsunuz kızlar bizim ikiside var ama şifonyer almam gerekicek sadece onun içinde zaten ikeadan alıcam orada seçenekte bol nasılsa.Kafama yatanı bulurum diyorum

selam kızlaar
çağlayan ben mother care den almıştım iç çamaşırı
2 tane destekli sütyen ama sünger falan yok askıları cok kalın toparlıyo epey ben çok rahat kullanıyorum
alt çamaşırı da vardı 5 li pakette
42 beden aldım büyük olsun rahat rahat giyiym biye:)))
heryeri bol bi tek beli normal
sanırım bi beden büyük almak lazım
diğer çamaşırlarım da oluyo ama beli yetınca rahatsız ediyo
karınım çok büyüyünce de düşük bel yapar giyerim
ordan alın indirimdeydi 20 tl falan 5 li paket 60 tan düşmüş
sütyen de 2 parça hamile için destekli sütyen diyolar o da 25-30 falan 2 tane
bence çok uygun ve rahat
ama dediğim gibi alt çamaşırı 1 beden büyük al

herkese selamlar arkadaşlar,
öğlende ancak katılabildim sizlere bugün çalışmaya başladım:((
hızınıza yetişebilene aşk olsun. ne çok konuşmuşsunuz;))
umarım herkes iyidir.

Burda çok güzel yağmur yağıyor kızlar,hava sıcaklığıda düştü bugün inş.çok güzel bir gün olur :))

evet canım, bu sabah istanbul da yağmurlu. serinledik iyi geldi ama okuldan eve dönerken elimdeki şemsiyeye rağmen sırılsıklam oldum. rüzgar olunca böyle yağmurun tadını çıkaramıyoruz malesef.

Günaydın kızlar
Kızım çok hasta sürekli kusuyor ateşi var gece 5 ten beri ayaktayım
öğleden sonrada sınav görevim var
şimdi babasının okuldan gelmesini bekliyoruz dr a gideceğiz
akşama doğru 4 buçuk gibide benim randevum var
heyecanlıyım ama cok yorgunum şuan:(
evin hiçbiryerini temizleyemedim daha
sadece bavuldakileri yıkadım 4 makina çamasır hepsi yerleşecek çoğu ütülenecek
hafta sonu annemler ablamlar yatılı geliyor napcam bilmiyorum:(

çok geçmiş olsun fatmacım, inşallah çabucak toparlanıp iyileşir yavrucuğun. yoğun bir günmüş senin için, kolay gelsin canım.

Herkese günaydın
Bende dün gece pek rahat değildim yani. Bulgur pilavı yemiştim o dokundu bütün gece gaz sancısı çektim valla. hala bile var. Hamilelikte de bunlar dert. Hele kızıma hamileyken herşey dokunuyordu ancak kusarak rahatlıyordum. Umarım çok gazlı bir bebek olmaz. Kızımda 4 ay çok çektik.

herşeye dikkat etmek lazım malesef canım. geçmiş olsun.

günaydınn kızlarrr herkes iyidir umarım.
ben yine üşüttüm sanırım yine midem bulanıyo o kadarda dikkat ediyorum yaa neden oluyo anlamadım..bilmiyorumkismile
biraz geç oldu ama doğum günü kutlu olsun cutie :))
bende aldım ama sanki benimde göbeğime baskı yapıyo gibi geliyo biz alışmışız ya düşük belli giymeye heralde ondan bende indiriyorum artık aşağıya ne yapayım bilmiyorumkismile

havalar değişken olduğu için olabilir Elifcim, geçmiş olsun.

selam kızlaar
2 tane destekli sütyen ama sünger falan yok askıları cok kalın toparlıyo epey ben çok rahat kullanıyorum
bence çok uygun ve rahat

canım ben de çamaşır almayı düşünüyodum bugünlerde, yazdıkların fikir verdi bana. çok teşekkürler

Son düzenleme:
kendi mesajımı okuyunca şimdi garip geldi, ne oldu kızlarrr bize ya?
5 kişiye cevap yazmışım, 3ü geçmiş olsun. toparlanııın. daha yolumuz uzun. :emir_bebek:

herkese merhaba...

ikili testimizin sonucu temiz çıktı... hihoyyyt sizlerle de paylaşmak istedim...

senaysy özleden yazdım sana ama görmedin sanırım ... :uhm: kafam biraz karışıkta benim.. seninle sat larımız aynı diye hatırlıyorum... 21 mayıs... canım şuan kaç haftalığız sorması ayıp olmasın :kedi: 14 + 5 hesaplıyor internet....

selam kızlaar
bence çok uygun ve rahat

Büyük tarz alt çamaşırı aldım kendi bedenimdende büyük aldım kadın bunlar esner dedi.Her zaman aldığım mağazadan aldım birde ilk defa kandırıldım galiba bu konuda :))
Ama senin söylediklerinide bir araştırıyım üst içinde almak lazım çünkü bir iki tane daha :))

günaydın kızlar istanbuldakiler ne güzel yağmur yağıyor değilmi teras keyfi yapıyoruz bebişimle :))

Hoşgeldin canım,bir bardakta sıcak kakolu süt alıp keyif yapın,akşam gidince ben yapıcam çünkü burnuma mis gibi sıcak süt kokusu geliyor nasıl işse bu anlamadım :)))

herkese selamlar arkadaşlar,
öğlende ancak katılabildim sizlere bugün çalışmaya başladım:((
hızınıza yetişebilene aşk olsun. ne çok konuşmuşsunuz;))
umarım herkes iyidir.

evet canım, bu sabah istanbul da yağmurlu. serinledik iyi geldi ama okuldan eve dönerken elimdeki şemsiyeye rağmen sırılsıklam oldum. rüzgar olunca böyle yağmurun tadını çıkaramıyoruz malesef.

çok geçmiş olsun fatmacım, inşallah çabucak toparlanıp iyileşir yavrucuğun. yoğun bir günmüş senin için, kolay gelsin canım.

herşeye dikkat etmek lazım malesef canım. geçmiş olsun.

havalar değişken olduğu için olabilir Elifcim, geçmiş olsun.

canım ben de çamaşır almayı düşünüyodum bugünlerde, yazdıkların fikir verdi bana. çok teşekkürler

Hoşgeldin canım,okullar açıldı bugün hepiniz için iyi bir öğretim yılı olur inş.canım nasıldı ilk gün tatilden sonra biraz zor gelmiştir :))
Bizim burda şu anda hafif bir yağmur var tam benim sevdiğim şekilde yağıyor ıslanmak için evde olsam atmıştım kendimi dışarıyada iş yerinde yapamam inş.akşamada böyle güzel bir şekilde yağar :))

kızlaar c tesi görcem bebeğimi dün bişi olduu annemlerdeydik sofrayı toplamaya yardım ediodum herhalde bebişimi zorladım öle bi tekme attı ki ilk kez tekmesini hissettim

Burda yağmurr kesildiii güneş açtı ama bunaltıcı değill.özlemişim valla.ben daha hissetmiyorum yada cahillikten anlamıyomm :)))))))))

esra ben de dün değil önceki gece yedim tekmeyi:)))))))))))))))
allah eksik etmesin
böyle hissedince de insan hep duymak istiyo

Back
X