• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Şubat Anneleri

cevap yazdım canım özelden, testinin iyi çıkmasına da çok sevindim.

herkesi şaşırttık canım bugün bebişimle:)) hem bilenler hem bilmeyenler şaşırdı işin komik yanı. bilmeyenlere süpriz oldu ama önceden söylediğim 2-3 arkadaş da bebeği nereye sakladın, nerde bu hiç belli değil diye şaşırdılar:)) keyifli geçti yani. zaten ayın 20sine kadar rahat sayılırız seminer dönemi okul zamanı kadar yoğun olmuyor. esas maraton o zaman başlayacak.

aşeriyosun galiba çiçekçim:))) burnuna kokular da gelmeye başlamış. sen deyince bana da çok çekici geldi şimdi bak:1: hemen gidiyorum mutfağa kaydirigubbakcemile

20sine kadar daha çok vakit iyisiniz hadi o zaman çok yorucu olmayacak git geller sizin için.
Sanırım canım eve gidince hemen yapıp içicem sabahları içiyorum ama şimdi nedense ayrı bir güzel geldi o koku bana :))

Arkadaşlar iç çmaşırlardan bahsetmişsiniz.bende bu haftasonu kendime girl's stop mağazasında satılan hamile pijaması aldım.havalar serinlemeye başladı.doğumdan sonrada rahatlıkla giyilecek tarzda.tam karın bölgesinde bıcı bıcı yapan bir bebiş resmi var.ekleyebilirsem buraya eklerim.tavsiye ederim.

Evet resmini ekle görelim bizde canım.Yavaştan kendimiz içinde kışlık birşeyler alsak olacak aslında ben geçen seneki kıyafetlerime sığamam heralde bu gidişle :))

ben neredeyse adetim geciktikten 1 hafta sonra şişkinlikten pantolonlarımı giyemez olmuştum biraz idare ettim ama baktım olmuyor gittim beli lastikli 2 pantolon aldım üstüne de tunik falan giyiyordum... Fakat artık o lastikli de rahatsız etmeye başladı ve gidip ir hamile pantolonu aldım... beli şimdilik bol geliyor ama çok rahat ediyorum...Hiç sıkmıyor... üstüme de 2 tane hamile bluz aldım...
Henüz kış için bişey düşünmedim... havaların gidişine göre çözüm bulacağım... Çünkü hamilelikten dolayı soğuk havada bile için için yanacağız. :)

pijama üstü

Eklentiler

• $IMG_1184.webp
    $IMG_1184.webp
    8,1 KB · Görüntüleme: 31
onlar kullanışlı olurmu bilemedimki, sende koyarmısın beğendiğini fikir alışverişi yapalımkaydirigubbakcemile5

valiz tipi bayan çanta modelleri GittiGidiyor.com'da

ben bu tip bişi almayı düşünüyorum ama bakalım henüz dışarı çıkıp daha bakmadım

günaydın arkadaşlar bişey sorucam çok kararsız kaldım oyun parkımı alıyım büyüyen beşiklerden mi mağazaya gittim artık beşik kullanılmıyo oyun parklarını herkes tercih ediyor dediler özellikleride çok hoşuma gitti ama çok kararsızım yardımcı olursanız çok sevinirim..

ben her ikisinide alıcam.odasına büyüyen beşik ve şifonyerini alıcam.klimayla ısındığımız içinde oturduğumuz odaya ve istediğimiz zamanda yatak odasına koyabileceğimiz için park yatak alıcam.şuanda eltim park yatak kullnıyo çok memnun.

bende hem park yatak hemde büyüyen karyola alıcam daha doğrusu park yatak bi akrabam da varmış hiç kullanmamış ondan alıcam onu yatak odasına koymayı düşünüyorum.hem katlanıp taşınması kolay annemlere falan gidersekde çocuk yerini yadırgamaz diye düşünüyorum bu büyüyen karyolarda 80*180 oluyolarmış büyünce 15 yaşına kadar rahatlıkla kullanılabileceğini söölüyolar tabi benim evim çok müsait ondan bu planları yapıyorum

ben neredeyse adetim geciktikten 1 hafta sonra şişkinlikten pantolonlarımı giyemez olmuştum biraz idare ettim ama baktım olmuyor gittim beli lastikli 2 pantolon aldım üstüne de tunik falan giyiyordum... Fakat artık o lastikli de rahatsız etmeye başladı ve gidip ir hamile pantolonu aldım... beli şimdilik bol geliyor ama çok rahat ediyorum...Hiç sıkmıyor... üstüme de 2 tane hamile bluz aldım...
Henüz kış için bişey düşünmedim... havaların gidişine göre çözüm bulacağım... Çünkü hamilelikten dolayı soğuk havada bile için için yanacağız. :)

bende ilk aylarda acaip şişmiştim ve hemen göbeğim belli oldu ama şimdi normal boyutlarda ben hala düşük bel kotlarımı giyebiliyorum normal bodylerimi de hatta onları giymek daha çok hoşuma gidiyo gözüksün göbüşüm diye :))

ayy ben kendime 4 alt 38 beden bide 1 üst 90 numara aldım onun dışında bütün pijamalarım üstüme oluo ee evlendiğimde 45 kiloyken s alınca hala oluolar yanlızca 2 tane hamile pantolonu aldım mangodan çok memnunum kızlar

kızlar ya göbeğimin alt kısmında ve kasıklara doğru damar atmasına benzer güçlü atışlar hissediyorum sizce neden olabilir? bebek henüz bu kadar kuvvetli olamaz değil mi? böyle bişey yaşayan varmı aranızda?

ben geldımmmmmmmmmmmmmmmmm.....sıtenın mudavımlerındenım ancak bu topıkı kacırmısım 2011 yoktur dıye dusunuyordum..bemın bebık normal olursa mart , sezeryan olursa subat sonu olucak...oyuzden bu topıge geldım sezeryan ıstıyorumda:)))....neler yazmam gerekıyor sıze bılgı olarak:))))

kızlar sezeryanda 10 gün sarkıyormuş sanırım o zaman ben ocak annişi olurum ama ben buraya alıştım ona göre ocaktada doğum yapsam burada olurum yine

yasemin hoşgeldin sen öyle diyince benimde aklıma geldi ocak annesi olabileceğim
sat
eski kilon muhtemel doğum tarihi

merhabalar muhabbetler çok çok güzel çantalarda güzelmiş ama biraz pahalı geldi banada iç çamaşırına gelince ben düşük bel lastiksiz çamaşır aldım 1 beden büyük hamile çamaşırıda aldım bi tane ama havlar sıcak hem iç çamaşırı hem hamile pantalonu çok geliyo giyemiyorum belki havalar soğuyunca ve göbüşümüz büyüdüğünde giyeriz ...
dün arkadaşımın oğlunun doğum gününe gittik 1 yaşına girdi orda beni her gören çok güzelleşmişsin dedi ve bebeği nereye sakladığımı sordular o kadar kilo almama rağmen sevindimm:)

veeee büyük gün yaklaştı yarın bebeğimi görmeye gidicem içim içime sığmıyor yerimde duramıyomm ölesine korkuyorumki kötü haber alırmıyım diye inşallah iyi haberlerle dönerimm ...

ayy ben kendime 4 alt 38 beden bide 1 üst 90 numara aldım onun dışında bütün pijamalarım üstüme oluo ee evlendiğimde 45 kiloyken s alınca hala oluolar yanlızca 2 tane hamile pantolonu aldım mangodan çok memnunum kızlar

canım sen dal gibiymişsin maaşallah... ben 80 kiloyla hamile kalınca hamile pantolonlarında bile zorlanıyorum.. bacaklar dar gelyo bel bol kaydirigubbakcemile3

pijamanın üstü

Çok güzel canım,iyi günlerde kullan

valiz tipi bayan çanta modelleri GittiGidiyor.com'da

ben bu tip bişi almayı düşünüyorum ama bakalım henüz dışarı çıkıp daha bakmadım

Çok hoş canım bu ama bebişle kullanman nasıl olacak zor olmazmı ?

ben geldımmmmmmmmmmmmmmmmm.....sıtenın mudavımlerındenım ancak bu topıkı kacırmısım 2011 yoktur dıye dusunuyordum..bemın bebık normal olursa mart , sezeryan olursa subat sonu olucak...oyuzden bu topıge geldım sezeryan ıstıyorumda:)))....neler yazmam gerekıyor sıze bılgı olarak:))))

Hoşgeldin arkadaşım
Son sat tarihini,yaşını,muhtemel doğum tarihini,hamiş kaldığın kg ve belliyse cinsiyet ve isim söylemen yeterli

kızlar sezeryanda 10 gün sarkıyormuş sanırım o zaman ben ocak annişi olurum ama ben buraya alıştım ona göre ocaktada doğum yapsam burada olurum yine

Bende sezeryan olursam ocak olacak ama inş.normal istiyorum ben onun için şubat'ın ilk haftası olacak olaki erken geldi bende burdan ayrılamam,o kdar alıştık artık birbirimize başka topik zor gelir bana :))

yasemin hoşgeldin sen öyle diyince benimde aklıma geldi ocak annesi olabileceğim
sat
eski kilon muhtemel doğum tarihi

hoşbuldummmm cok tesekkurlerrrrrrrrrrrrrr....sat : aslında 6 hazıran ama erken ovulasyon oldugu ıcın artık 29 mayıs dıycekmısım:)))) kılom : 52 hala 52...cınsıyetını oğrenemedık daha..2lı test yaptırdık 3hafta sonra 4luye gıdecegız o zaman ogrenırız artık:)) muhtemel dopum sunat 28:)) normal doğum olursa 6 mart:))..ayy cokmu karıstı...

Back
X