2011 Şubat Anneleri

saolun arkadaşlar :) hem bebeği hem kendimi büyütmüşüm walla :) 20 haftalıkken 1 kilo almıştım.. Şimdi 4 kilo almışım toplam 5 kilodayım şuan bulantılar gitti kilolar geldi:))

Gözdecim cicileriniz çok güzel. Allah sağlıkla giydirmeyi nasip etsin.

valla ninniyi duyunca bir kıpırdandı bir kıpırdandı sorma kapattım oda duruldu ya çok sevdi yada bi 20 kere falan dinleyince baydı yeteeeerrr falan dedisempatiksalakcinni

ayy ben söyleyemiyorumki hemen gözlerim doluyo ne bilim bi duygulanıyorum.kuzusu pamuğu falan diyoya içim tuhaf oluyo

ne güzel canım mest oluyodur kesin babası.
senle bir gün var aramızda. ben dünden beri bebeğimin hareketlerini dışardan görebiliyorum, inanamıyorum o kadar etkilendim ki dün ilk görünce yarım saat ağladım neredeyse. manyak etti bu hormonlar ama değermiş tabi. bir de bebeişin kendisini görsek ne olacak acaba. sen de görebiliyormusun artık?

çok sevindim burcucum .İnş herşey gönlünce olur. Bol bol dinlen eski günlerin acısını çıkar

canım nasıl bi beşik aldın merak ettim fiyatını ve resmini eklermisin bende beşik alıcam mecburen odamda yer yok.

mrb teyzeleri opuyorumnanaktan bizde doktordan geliyoruz oğluşum 28 cm 469 gr olmuş,ayrıntılı ultrsaona girdik herşeyi normal çok şükür,sadece parmaklarını sayamadık çünkü sürekli ağzındaydı kaydirigubbakcemile3 geçmişi okuyamadım başımız biraz ağrıyo hepinizi öpüyoruz bebişlerle beraber opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

herkese merhaba
ancak okudum geçmişi 5 gün rapor aldım evde kalıp dinlenicem .Eşim görevli kızımla birlikte servisle gidip gelemek çok zor oluyodu. Haftaya çarşamba gelecek eşim. Benim oğluş sürekli tekmeliyo acıktı galiba. hepinizi öptüm. Akşam tekrar girerim. Şimdilik hoşçakalın.

ay evet evet birkaç haftadır bende görüyorum hele kıyafetin üzerinden bile belli oluyo

ilk gördüğümde şok oldum inanamadım daha erken bu ne dedim resmen ama bariz belli oluyo yer değiştirmeleri falan bi yer bölee şişiyo iniyo eşime falan gösterdim nasıl etkilendik hatta ilk farkettimizde resmen karnımı isledik birkaç gün açtık baktık falan görmemişler gibiiisempatiksalakcinni ama öyle görnedik yani hiiçç

sarı şeker o parmaklarıda doğunca sen ye emiiii bak sen şuna pek tatlı görünmüştür.maşallahhh

sarıseker hadi gözün aydın canım buluşmuşsunuzzz.maşallah maşallahh

burcuuu hadi gözün aydın canım seninde baştan yapsaymışsın keşke böyle zorlandın.ana gibi olmazz yaaaaaaaaaaa

senaysn çok güzel bi duygu dimi rabbim isteyen herkese göstersin inşallahh

buketcim sana iyi dinlenmelerr.vall bende senelik iznime çıksam mı diye düşünüyorum hem temizlik hem hastane işlerimi hallederim.

kızlarrr ben kaçar yemek işini tamamlayayım eşim gelir

akşama gelirim belki

öptüm hepiciğinizi iyi akşamlar

Konuyu Toplam 10 Kullanıcı okuyor. (10 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
nesli81, dillerim_lal, emotion99, fns93, izmirliigulsah, maviumutolsun, RomeosununJulieti, senaysn, too__be+, yasese

huhu kızlar nerdesinizzzzzz

merhaba canım, gerçekten çok güzelmiş. sen nasılsın bugün? teyzesinin prensesi nasıl?

Konuyu Toplam 10 Kullanıcı okuyor. (10 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
nesli81, dillerim_lal, emotion99, fns93, izmirliigulsah, maviumutolsun, RomeosununJulieti, senaysn, too__be+, yasese

huhu kızlar nerdesinizzzzzz

neslicim merhaba, nasılsın?
sayfa açık ama bir yandan çamaşır serip bir yandan yemekle uğrasınca
arada göz atabiliyorum size))
işler bitmedi birtürlü.
yazın ne güzel rahat rahat sohbet ediyorduk burada

ii prensesin de tepikliyo başka bişi yapmıyo üzmüyo annesini.okul nasıldı bugünn.

uykumm geldiii.yemek borum yanıyo 2 gündür bi ara ne güzel geçmişti şurup içeyim barii reflü oluyormu sizdedee

iyi canım sağol sen nasılsın ewvet yazın sayfalara yetişemiyorduk şimdi öğretmen arkadaşlarımız gündüz yoruldukları için çok giremiyorlar özlüyoruz onlarıda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…